פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

כמו שהבחורה (סליחה על החוצפה, מה השם?) למעלה אמרה-אם אין לך מישהו אחר, לא הייתי מוכר. עם כל הכבוד לפאו, הוא לא הוכיח פאקינג כלום. הייתי מוכן לתת לפאטי אצ המשבצת הזאת אבל משהו שם פשוט נשרף לגמרי ביחד עם הלב שלי.

הכל בסדר :slight_smile: אלן

Same

אתה טענת שאני מתבצר בלי ביסוס, אני הגבתי שאתה מתבצר ואז אני צריך להסביר את עצמי? התבצרת בטענות לא רלוונטיות ו\או מפוקפקות, לדעתי, שאמורות “להוכיח” את איכותו של פראן כשחקן, והמשכת לחזור עליהן שוב ושוב למרות שכבר הסברתי למה הן לא רלוונטיות.

זו הייתה אחת מהטענות, ואני הגבתי לזה שוב ושוב, עם הוכחות קונקרטיות לכך שזה לא בהכרח מצביע על האיכות שלו כשחקן. ושוב - הסיבה העיקרית שפראן החזיק עד כה זה המצב הכלכלי. זה ממש לא אינדיקציה הכרחית לאיכות שלו כשחקן.

בסופו של דבר לבחור יש 13 שערים בעונה בכל המסגרות ועוד לא סיימנו את העונה. לא תלוש להגיד שהוא יכול להגיע ל20 בסופה. אתה חושב שפאו יכול לספק את המספרים האלה? אני לא. כמה שחקני ספסל אתה מכיר עם כמות כזאת של גולים?

בסופו של דבר צריך לעשות תיאום ציפיות. בשום עולם פראן טורס לא צריך להיות שחקן הרכב בברצלונה. שחקן רביעי/חמישי בהתקפה? סביר. לא רע בכלל אפילו.

דעה לגיטימית. אני דווקא חושב שכן- שאם ויקטור היה מקבל את הדקות של פראן מתחילת העונה, הוא היה מבקיע אותה כמות או אולי יותר. כמובן, זו ספקולציה ואין לי דרך לבסס את הטענה הזו. זה לא קרה.

מה שאני כן יכול לומר זה שבהינתן כל הכדורים המעולים שפראן מקבל, תפוקת השערים שלו היא, לדעתי, לא מספיקה.

הדברים האלה לא קשורים ישירות.

אתה טענת שאני מתבצר, אני אשמח לשמוע איך.
אתה לא צריך ולא חייב כלום.

אני טענתי שפראן אחלה מחליף. נימקתי את דעתי. אתה לא הסכמת.
לא חושב שהתקדמנו מעבר לזה.

אולי, אבל גם כשהוא היה בשוק היה דיווחים על עניין של קבוצות טובות. ארסנל, ניוקאסל, אתלטיקו, אסטון וילה.
יש לבחור הערכה אצל אנשי מקצוע בכירים. יש לזה משמעות.

בקיץ ברצלונה לא הצליחה למצוא לטורס קונה. אם ראפיניה, משום מה, נחשב לכמה אנשים פה “מניה” אז טורס נותן מספרים השנה (יחס לדקות) עליו אפשר יהיה לעשות כסף.

פה אנחנו מסכימים, זה שורש הויכוח. אז אפשר גם להסכים להתקדם מדיון המטא המיותר של מי התבצר?

דיווחים כמו חול ואין מה לאכול. היו גם המון דיווחים על כל הקבוצות הגדולות שרצו את רוקה. זה אומר שהוא לא פלופ? היו כל מיני דיווחים על קבוצות שרצו את פאטי ונראה שמצבו לא מזהיר. זה לא אינדיקציה לאיכות שלו כשחקן.

מאוד מקווה שזה מה שיקרה.
אני יודע שזה דל"פ, אבל תמורת 100 עדיין הייתי מוכר את ראפיניה. אני חושב שהעונה הזו היא הבלחה, ויש מבחינתי את פרמין שיכול להחליף אותו. אולי אני טועה, זמן יגיד.
הייתי לוקח את הכסף הזה וקונה קיצוני שמאלי ו/או חלוץ.

עזוב היה לי את הויכוח הזה כבר. הספיק לי.

אתה יודע שאני איתך בקשר לראפיניה, אבל בוא נסתכל על השוק שוב-את מי אתה מביא במקומו? אמרת חלוץ, נניח הבאת את אוסימן, מה הסגל שלך? מה ההרכב שלך? עזוב, מי בשלישיה הקידמית?

אפשר להתקדם באופן כללי, כי אין פה דיון כמו שכבר כתבתי.
רק מחזור עצמי.

אני מעדיף להאמין לפליק. הוא כבר הוכיח שהוא יודע כדורגל.
אם הוא מחק את ויקטור ואת פאטי, כנראה שיש סיבה.
מה ראינו מויקטור שגורם לך לסתור את פליק?

איזה חלוץ הייתי מביא בכסף ממכירה תאורטית של ראפיניה?

בהנחה ואיסאק לא על השולחן (שמעתי שלניוקסאל יש בעיית פייר פליי למרות ההצהרות): לאטרו מרטינז, גיוקרש, שסקו.

לגבי הרכב: אולמו חצי שמאל, חלוץ רכש באמצע, לאמין מימין. תן לי עוד קצת כסף ואני מביא את ניקו לשמאל ושם את אולמו מאחורי החלוצים.

ראיתי את הביצועים שלו בעונה שעברה. כן, זה היה בליגה נמוכה, אבל שם גם פרמין ופדרי הצטיינו לפני שהזניקו אותם לקבוצה הראשונה.

אבל שוב, זה 100 אחוז ספקולציה, והוא לא קיבל מספיק הזדמנויות (בפרט כחלוץ) כדי שיהיה לי בסיס איתן מעבר למה שכתבתי.

אני פשוט חושב שפראן רע ולכן ששחקן אחר, גם אם הוא רק “בינוני” ייתן הרבה יותר. לדעתי לכל הפחות שווה לתת ניסיון אמיתי. לגיטימי שאתה מאמין לפליק, אבל אני כן חושב שגם למאמנים הגדולים יש לפעמים טעויות בשיקול דעת, ושגם פליק מושפע מסטאטוס של שחקנים. קל יותר לזרוק הצידה ילד מבארסה ב’ מאשר רכש ב-55 מיליון.

לא יודע, אני בגדול גם רוצה לראות את ויקטור כי נמאס לי מלבנדובסקי.
אבל המחיקה המוחלטת שלו בכל זאת מעלה תהיות. אנחנו עם 4 שחקני התקפה על 3 עמדות, וויקטור לא מקבל דקות בכלל, אפילו לא בגארבג’.
אני לא חושב שפראן כזה רע כמו שאתה מתאר. זה שחקן ספסל, שיכול לשחק ב 3 עמדות. סביר מינוס בכולן, אבל זה בערך מה שאני מצפה משחקן כזה. אני מרוצה מעבודת הגנה שלו גם.
הבעיה זה תג מחיר לא הגיוני ששילמנו עליו. מחיר של כוכב. אז ברור שהוא לא מצדיק את זה.

בכללי, בקבוצה כמו ברצלונה מאמן לא מחליט הכל.

אני חושב למשל שהיבוש של פאטי (צדק לא בצדק) זה מגיע מעל פליק. אז אתה לא יכול לדעת את כל העובדות.

אתה לא יכול לדעת אולי פליק מחק את ויקטור כי כמו שיובל (כל הזמן שוכח את השם) כתב מעליך , יותר קל למחוק שחקן אלמוני כמוהו מאשר את פראן… לא יודע.

אותי מעניין אם השכר של פראן הוא גדול ביחס לתרומה שלו.

פליק דווקא ניסה את פאטי בתחילת העונה כמחליף. זה לא עבד, אחר כך פאטי נפצע, וכשחזר כבר אין מקום ברשימת ה 23 למשחק.

מה לא עבד? הוא בקושי שיחק. לדעתי דווקא היו ניצוצות.

RDT-חוץ מאיסק, אצה חושב שהם חלוצים שמתאימים לנו?

אגב, ראית את הסרט מאניבול אני משער. אתה חושב שאולמו בכנף יכול לספק לנו חצי מהמספרים של ראפיניה?

אם פליק היה חושב שפאטי טוב, אז הוא היה משחק ומוכיח זאת, וההנהלה של בארסה היו חוגגים את הארכת החוזה שנתנו לו בזמנו.

ווישפול ת’ינקינג פר אקסלנס.
פאטי מעולם לא הוכיח את עצמו בתור כדורגלן מקצוען. זה ה-א’-ב’.