פנטזיות, העברות וחוזים: חלון העברות ינואר 2026 - קאנסלו חוזר לחצי עונה, טר שטגן מושאל לג'ירונה

כשאני שומע לואו קוסט עד 50 מיליון אני מדמיין כל מיני חלוצים דרג ב’ בגילאי 25 ומעלה שיתנו לנו תרומה דומה לשחקנים שכבר קיימים בסגל.
לא יפריע לי אם יחתימו חלוץ צעיר בזול, במקרה הזה אני פשוט חושב שזה פחות ילך כי הם צריכים דקות משחק וביטחון.

אני לא נגד החתמת ראשפורד.

במקומכם מתאבד על גרינווד

הוא לא 9. יותר 10. כאלו יש לנו הרבה חח

במצבנו צריך להתאבד על דקל קינן.

אם באסטוני וסנסי יגיעו (אם)

זה כבר יהיה שיפור גדול.

אפילו כריסטיאנסן, אם יישאר בשכר נמוך ויהיה כשיר יום אחד, יכול מאוד לעזור. כשהוא כשיר - הוא אחלה בלם.

לנוכח זה שהוא לא כשיר חוץ מהיום שהוא צריך לקחת משכורת, איך אתה יכול לקחת אותו בחשבון בכלל?

הרבה “אם”, בשביל מישהו שכבר כמה שנים לא מוכיח שיש לו יכולת לשחק יותר מ-45 דקות ברצף, פעם בחצי עונה. וגם כשכן - לא נספר על ידי פליק.

הדני צריך ללכת, הקריירה שלו נגמרה. אפשר לחדש לו חוזה רק אם מקבלים החזר מלא מביטוח לאומי.

יש פה כמה ציטוטים חשובים מיום שישי:

בכמה דיונים שהיו בפורום התנגדתי לביקורות על כך אנחנו לא ב-1:1 וניסיתי להסביר שזה לא באמת מה שחשוב, וגם שלאפורטה בחר בצעדים למען המועדון שהקשו עליו להגיע ל-1:1.
בראיון הזה הוא אומר את הדברים בפחות או יותר בעצמו.

ויש גם את העניין הקטן הזה:

ובחזרה לדיון עצמו:

אני מבטיח להיות ילד טוב, ולעשות את כל השיעורי בית. בבקשה!

כל פעם שאני צופה בויאריאל(יופי של משחק עם סוסיאדד אתמול בלילה) אני מתרשם לטובה מפאפה גיי(קשר אמצע עם יכולות טכניות ופיזיות מרשימות).
הייתי שמח לראות אותו כשחקן גיבוי אצלנו(אחרי שפתרנו את הבעיות היותר דחופות).

האמת שאריאל מציף משהו מעניין. הרבה זמן לא דיברנו על ממש פנטזיות.

צריכים מגינים

בלמים

וחלוץ חוד

את מי הייתם רוצים להחתים?

אם לא נביא חלוץ דרג א’ אבל כן אפשר להתפרע בפנטזיות חלוצי דרג ב’ - הייתי שמח להביא את מוריצ’י בן ה-31 ממאיורקה אחרי עונת שיא בקריירה.

ב27 משחקי ליגה יש לו 18 שערים (5 בפנדל) ובישול, מקום שני בטבלת הפיצ’יצ’י אחרי אמבפה. 1.94 ס”מ, חיית רחבה גם בגובה וגם על הקרקע, פיזי ודינמי, מחזיק את מאיורקה על כתפיו עם 55% מהכיבושים של הקבוצה העונה.

אישית אני ממש אוהב אותו ונהנה לצפות ביכולת שלו לעשות לפעמים גול מכלום ברחבה. יכול להיות אחלה פלסטר סטייל לוק דה יונג אם המועדון צריך עוד זמן עד שיוכל להביא חלוץ טופ.

אם אין לי מגבלת כסף ומרשים לי להתפרע אז למגן הימני מביא את דומפריס שהוא פנטזיה מוכרת שלי כבר כמה שנים או אפילו את פדרו פורו.

בעמדת המגן השמאלי מאחד בלי שכל בשם באלדה לאחד עם הרבה שכל בשם דימארקו או לחזור לפנטזיית הפורום הישנה גרימאלדו.

בבלמים הייתי מביא את קוטי רומרו לייצב אותנו ולידו את סאנסי ומייצב הגנה ארגנטינאית חזקה.

בקישור מביא את אנזו, הוא יכול להיות גם קשר אחורי לוחץ וגם קשר ליד פדרי שיביא הרבה הנעת כדור ובעיטות מרחוק.
אחריו ברונו גימארייש מתאים לנו כמו כפפה ואחרון שם קצת פחות נוצץ אבל לדעתי יכול להיות טוב אצלנו, מרכוס יורנטה.

בהתקפה אפילו יותר מחולי הייתי מביא את אוסימן, חלוץ 9 חזק וגולר זה מה שאנחנו צריכים

הייתי מת להביא את גרימאלדו. אין הרבה שחקנים עם נוכחות התקפית כמו שלו. ממש אוטונומיה התקפית משוגעת באגף. חבל שכנראה יש לו אופי מחורבן.

אוסימן יכול להיות סיפור משוגע.

מביא אותו או את בודימיר בכיף להיות ה-plan B.

אבל לאוסימן יש אופי יותר בעייתי.

אני לא חושב שגרימאלדו עם אופי חרא בכלל. פשוט מדובר בשחקן שהרגיז את לוצ׳ו כנער שדרש לעלות לבוגרים, ולוצ׳ו מחק אותו מבארסה ומנבחרת ספרד בהמשך. אני חושב שהוא פשוט אוהב לשחק איפה שהוא מרגיש בנוח, אין לו את היצר התחרותי הזה והוא בוחר לשחק בכוונה במקומות שיתנו לו חופש התקפי. אתה רואה אותו עכשיו בנבחרת למרות ה״שם״ שלו שחקן מחליף בלי שום בעיה ובלי שום דרמות של אגו.

אני הייתי מביא אותו בשמחה לבארסה. יש לי תחושה שהוא פשוט קאנסלו2-יביא אחלה התקפה, פשוט בהגנה ישלשל.

סתם בשביל הדיון, כי יש עוד זמן עד הקיץ ולא בטוח כמה יש בשר בציוץ הזה -

זה ששחקן ברמה הזאת לא הגיע מעולם לקבוצת טופ, אומר דרשני.

לא יודע כמה זה טיעון. אפשר להגיד שזה מסיבות אחרות-רצון של השחקן, התאמה קבוצתית, הזדמנויות שהיו לו, מומנטום בקריירה. לדעתי הוא בחר בלברקוזן בגלל אלונסו והכסף.

עוד אחד שהיה טוב במשחק אתמול, ויכול להיות רכש מדהים לספסל.