פנטזיות, העברות וחוזים: חלון העברות ינואר 2026 - קאנסלו חוזר לחצי עונה, טר שטגן מושאל לג'ירונה

גרימאלדו היה אמור לצאת מבנפיקה הרבה יותר מוקדם - כשרוב אריות הפרמיירה ליג היו על הזנב שלו. הוא פשוט נפצע בתזמונים די מסריחים מבחינתו.

אני חושב שעם פול המגינים הנוכחי (קונדה, באלדה, קאנסלו ואריק ומרטין כגיבויים) - גרימאלדו יכול לסגור לנו פינה ממש. בטח כשהוא שנה לסיום חוזה.

בכללי - אני חושב שיש היסטריה לא סבירה סביב הסגל שלנו. בשפיץ כולנו היינו רוצים לראות את חולי - אבל באגפים לאמין וראפיניה די באנקרים. תוסיפו את ברדאג’י, ראשפורד ופראן - וההתקפה שלנו די סגורה.

בקישור אני ממש מחכה לראות את השילוב של פדרי, פרנקי וברנאל, ובתכלס? אולמו, פרמין, גאבי וקאסדו אמורים להעניק לנו המון עומק וורסטיליות.

בהגנה, אם אנחנו סגורים עם מגנים, אז צריך עוד בלם - נכון. אבל לא הייתי עף על באסטוני, כי מספרית יש לנו המון בלמים שיכולים לכסות לא רע פציעות ורוטציות.

חולי, גרימאלדו והבלם הזה שאמור לבוא בחינם זה קיץ משוגע מבחינתי. את ראשפורד צריך לנסות להביא בהשאלה לעוד עונה (עם התחייבות לרכישה עונה באה, כדי לפנות כסף לאלברז), וכל רכש אחר צריך להיות אל מול מכירות של כל מיני אראוחואים.

וואלה לאאו ממילאן התחיל לריב עם אלגרי, זה הזמן. זה חתיכת שדרוג.

ממאניה:

קרלוס מונפור: ״דקו נפגש עם הסוכנים של שוער סוסיאדאד אלכס רמירו. רוצים שיהיה השוער המחליף של ז׳ואן גארסיה במקום שצ׳סני בעונה הבאה״.

זוכרים גם שלטר שטגן יש חוזה עד 2028?

בהמשך לזה -

ב-‘ספורט’ מוסיפים שדקו תיכנן לבצע את השינוי הזה בקיץ 27’ כשרמירו מסיים חוזה, אבל ככל הנראה קיבל רמזים שאם רמירו יעזוב זה יהיה הקיץ.

רמירו יכול להיות שוער פותח כמעט בכל קבוצה באירופה, ולקבל שכר רציני.
אם בבארסה יציעו לו שכר תחרותי, אני נגד. אם הוא יסכים לשבת על הספסל ולקבל שכר של שוער מחליף, הוא טמבל.

תזכורת לגבי ז’ואן גרסיה: עם סעיף שחרור של 25 מיליון אירו, זה פשוט לקחת מהמדף ולברוח. תשלום סעיף שחרור מדלג על שלב המו"מ מול הקבוצה (אם כי דורש תשלום אחד במזומן, משהו שלא כל מועדון יכול להרשום לעצמו, כולל הגדולים בעולם, ענייני תזרימים), ככה שכל מה שנשאר זה לשכנע את השחקן, וגם זה לא ממש קשה: חוזה טוב ולהישאר קרוב לבית. תזכרו את ניקו וויליאמס והחוזה שקיבל.

לא יודע מי בבארסה מחליט איזה שחקנים לרכוש פרסונלית, אבל לא חושב שהיה פה איזו עבודה יוצאת מן הכלל, פשוט לאסוף ולברוח.

גם לגבי רמירו, אם יגיע בתנאים שנוחים לבארסה, אני בעד. בניגוד לז’ואן גרסיה, כאן המועדון המוכר נמצא בעמדת נחיתות בגלל מצב החוזה. בלי קשר, יש מספיק שוערים שאפשר להביא גם בחינם לספסל. אבל אני מבין את הרצון לייצר תחרות ולהעמיד שוער גם במפעלים אחרים.

זה היה בכלל לא ברור ששווה להשקיע בז’ואן גרסיה.
סה’'כ הייתה לו עונה טובה אחת בלה ליגה.
היה לנו את טר שטאגן שהיה אמור להיות כשיר לעונה , עם חוזה גדול וארוך, והיו אלטרנטיבות אחרות בסכומים האלה.
זה היה הימור מסוים שהצליח בענק.

שוער צעיר שארסנל וריאל מדריד כבר אוזכרו בנוגע אליו, אפילו עוד לפני שהתחילה העונה ההיא (היתה לו עונת בכורה מצוינת בליגה השנייה והוא שיחק בנבחרות הצעירות). זה לא שזה היה משום מקום.

פשוט בארסה עשתה את הצעד, הקדימה את המתחרות, והציעה את התנאים הכי טובים.

לי לא היה ברור ששווה להילחם עבורו מול הפחיר פליי כשיש לנו את טר שטאגן, שלא הולך לשום מקום.
אותו רמירו כנראה לא היה עולה יותר, או ממרדשווילי, או שוערי ליגה טובים אחרים.
אני רואה בזה הימור מושכל שהצליח בענק. שאפו לדקו.

אכן קרדיט לדקו. שמגיע מגיע.

אני לא האמנתי שיחליפו את טר שטגן בגלל השכר שלו.

מה שבאמת מוזר לי שאנחנו היינו הכי חזקים עליו. אני בטוח שיש באירופה כאלו שאוכלים את הלב עכשיו.

מעניין ממתי בברצלונה עוקבים אחריו…

בקשר לרמירו, פעם זילזלתי בתפקיד של שוער מחליף, אבל אם השנתיים אחרונות לימדו אותנו משהו, במיוחד השנה זה שאי אפשר בכל הכבוד ויש כבוד, להסתפק בשוער ברמה של שזסני. הוא אחלה מקצוען ואני בטוח שעוזר לגרסיה אבל כל פעם שהוא לובש כפפות הוא דופק לנו את הצורה. שוער שלישי אולי.

אם הרמירו הזה יסכים לשכר סביר ויקבל את זה שהוא שוער משנה. זה מעולה.

גם אם מדובר בסאוטינג קל, זו עדיין החלטה שנלקחה. היה לנו שוער ראשון שהוא קפטן ותיק עם שכר לא קטן, והיו כאלה שפה בפורום ביקרו את ההחלטה להחתים שוער בגלל זה. כן הוחלט שזו עסקה שחייב ללכת עליה, וזה לזכות מי שלקח אותה.
מעבר לזה, מדובר בהחלטה אופטימלית של צוות מקצועי שמקבל ביקורות בלתי פוסקות על כך שהם לא מבצעים החלטות מקצועיות ושלהכל יש שיקול אינטרסנטי. צריך לתת קרדיט כאשר מוכח אחרת.

כדי לפתוח ל- @Shusaku את הבוקר עם חיוך -

אין כמעט מגינים ברמה הזאת. לכל הפחות התקפית הוא מפלצת עם רגל שמאל משוגעת. קרנות, חופשיות, בעיטות מחוץ לרחבה קרוסים. הכל יש לו. מקווה שאני טועה לגבי האופי שלו.

אם לא קאנסלו אז גרימאלדו בכיף.
בעיקר צריך מגן שמאלי מחליף שיודע לתפוס את הקו ולייצר.

למה או או כשאפשר גם וגם?

אם קאנסלו יגיע בחינם הוא יכול להיות אופציה לימין וגרימאלדו לשמאל.

תכלס אבל, הייתי שמח לפרוק את באלדה ולהביא לשמאל פתרון לטווח ארוך. גרימאלדו אחלה אבל בן 30.

בהינתן ואין כסף, הייתי מוכר את באלדה, מביא את גרימאלדו ומתחיל לתת דקות לפסיפיקו וטורנטס אחרי שהוא יחלים כדי לראות אם ייצא משהו מאחד מהם.

נראה לי טיפה אוברקיל.

לא מבין את הרצון להיפתר מבאלדה. שימו אותו ליד כנף שמאל אמיתי והוא אחד הטובים בעולם בתפקיד שלו.

מצד אחד באלדה בעיני זה שחקן של נוריון אחד במוח עם כל ההתקדמות שלו אצל פליק ואני לא סומך עליו.

מצד שני מגן שמאלי כיום זה אחד התפקידים הכי קשוחים ותובענים שקשה למצוא באמת מחליפים טובים שגם יתאימו לך.

אז סגרנו על גרימאלדו, תןדיעו לדקו

באלדה וגרימאלדו מתחרים בשמאל, קונדה וקאנסלו בימין, אריק מחליף שלישי לכל התפקידים במגרש כולל שוער ומאמן.
אפשר לסגור את הפינה בזול ולהתפנות לחלוץ.