רק חסר הדבר הקטן הזה שנקרא “בלם”.
אני בסדר עם מה שיש. אם ימצאו מישהו טוב מקוברסי ומארטין ואריק, ובחינם, אז בבקשה.
אבל אראוחו חתם על הארכת חוזה לפני שנה, ואולי כריסטנסן יחדש, לא נראה שמחפשים בלם .
גם אני קראתי על באסטוני. וגם על סנסי. וגם על דיוויס. כל יום יש שם חדש ש"בארסה מתעניינת". היום זה שלדרופ, הקיצוני השמאלי של בנפיקה.
אני לא מאמין שיגיע חיזוק להגנה מלבד קאנסלו. אלא אם כן ימכרו מישהו כמו באלדה או קונדה או אחד הבלמים פרט לכריסטנסן.
דימה, יש עניין ברור בחיזוק עמדת הבלם. זה שיש סדרי עדיפויות לא אומר אחרת.
כמו שציינת יש לנו שחקנים תחת חוזה, יש עמדות אחרות שזקוקות לחיזוק. בסוף גם רוצים לרכוש שחקנים באיכות מסויימת.
יש גם הבדל בין פגישה של דקו עם סוכן, לבין סקאוט שעוקב אחרי שחקן. זה יש הרבה מעקבים כאלה.
הבשר נמצא אצל שחקנים שיש איתם מו’'מ.
וגם אין סיבה לא לחפש לאראוחו קבוצה, אפרופו פנטזיות.
אם זה דיון פנטזיות טהור, אז גם אני רוצה בלם. אפילו שניים. תביא לי אחד עם יכולות של ואן דייק בשיאו, ועוד אחד כמו פויול בשיאו, ואני זורק את כל קוברסי ומארטין ואריק לספסל.
אבל אם אנחנו נאחזים במציאות, אז לא סביר שיגיע בלם יקר כמו באסטוני. אולי בלם חינמי במקום כריסטנסן, וגם זה בספק. אני לא רואה אף בלם עוזב, מלבד כריסטנסן אולי, וזה אמור להספיק.
לעומת זאת , אנחנו קצת קצרים במגנים. אני בטוח שירצו להביא את קאנסלו, ונראה שפליק רואה בו בעיקר מגן שמאלי. צריך מתחרה רציני לקונדה. אריק זה אחלה, אבל הוא בעיקר בלם. צ’אבי אספרט גם אחלה, אבל צריך להוכיח את עצמו עדיין. אני חושב שירצו מגן ימני תוקף שיוכל לתת תמיכה טובה ללאמין. תואם קאנסלו.
קשה לי להאמין שיביאו עוד מגן שמאלי התקפי כמו גרימאלדו בנוסף לבאלדה וקאנסלו. זה לא הגיוני.
חלוץ מרכזי צריכה להיות ההעדפה העליונה, וזה עלול לשתות את כל הכסף.
בנוסף, אני לא סגור אם ראשפורד וברדג’י מספיק טובים . לא נראה שפליק סופר אותם יותר מדי. ראשפורד גם עולה לא מאט, בין השכר לבין סכום הרכישה.
אז מה היה עם גרימאלדו? פגישת סוכן?
יש גם סתם המצאות של עיתונאים כדי למשוך קליקים.
מה דווח?
יכול להיות שעוד נשמע את השם הזה, אבל קרלוס אספי של לבאנטה, חלוץ בגובה 1.94, נמצא בכושר נפלא, יהיה בן 21 בקיץ, צעיר יותר ממוריצ’י שיש עליו פנטזיות, וכנראה זול באותה מידה.
נמצא בכושר שיא עם 6 שערים ב-4 משחקים, במו רגליו משאיר את לבאנטה בליגה. כבר עכשיו הוא השתווה לכמות השערים שכבש בעונה שעברה בליגה השנייה, אז פתח רק משחק אחד בהרכב.
מה שאייל ציטט. לא כתוב שום דבר למעשה. יש ידיעות כאלה כל יום, רק שמות השחקנים משתנים. אז ב MD מנת היום הוא שיילדרופ, אצל העיתונאי הזה גרימאלדו.
אני לא מתיחס לדיווח ברצינות.
אמת.
בגלל זה אני לא מתרשם יותר מדי מהדיווח הזה כרגע.
הוא עוד שם ברשימה. קאנסלו ראשון ברשימה(כתוב גם באותה כתבה) ויכול להיות שלא יביאו מגן בכלל.
נראה לאן זה יתפתח.
לעומת זאת, יש שחקנים או עמדות שדברים זזים יותר.
שולדרשלופ צוין יחד עם וירג’ילי ועבדה בכתבה של המזרקה למקרה שראשפורד לא יחזור(עוד שחקן שידוע שנמצא כרגע בראש הרשימה).
די ברור כרגע שהרוח נושבת לכיוון של אלבארז.
אחר-כך באסטוני. ומשם דברים יתפתחו בהתאם.
דווקא בגלל הגילאים הייתי מעדיף מישהו כמו האלבני.
שחקן בן 21 צריך לשחק, לשחק, לשחק. אנחנו צריכים מישהו שיכול לעלות מהספסל ולהשפיע, לא להתפתח.
קשה לי להאמין שאלבארז יגיע. יקר מדי, ואתלטיקו לא יעשו לנו הנחות. הם מנסים לשדרג את עצמם, השקיעו המון כסף בשנתיים האחרונות, ואין סיבה למכור שחקן כזה ליריבה הישירה.
הם קנו אותו בכמה, 80-90 מיליון? לא הגיוני שיסכימו למכור לנו באותו מחיר או פחות.
אני גם לא בטוח שהוא שווה יותר מהסכומים האלה.
לא רואה איך יגיע בלם יקר כמו באסטוני או אחר, כל עוד יש לנו את קוברסי, מרטין, אריק ואראוחו. אם אחד מהם עוזב, אולי.
הרבה תלוי גם איך נסיים את העונה. אם לא נזכה בכלום, אולי ראשים יעופו ויגיעו אחרים במקומם. אני מצפה לאליפות וחצי גמר צ’מפיונס, וזה נחשב הצלחה ואין סיבה לעשות מהפכות בסגל.
אני מסכים. הוא די חלום.
לדעתי בארסה תסכים לשווי של 120 מיליון אבל רק במידה וזה יכלול שחקן או שניים.
יהפכו אחד מהם למגן או יקוו שיעזוב.
כמו במקרה של עמדת השוער, יחתימו קודם ואז יפתרו את הבעיה. אבל לא יחתימו את קאנסלו וגרימאלדו ואז את באסטוני, זה יעבוד לפי סדר נכון.
לא חושב.
אולי זה יכריע לגבי שחקנים מסויימים אבל לא לגבי ההתחזקות. יש רעיון ברור והשאלה היא מה יוכרע לפי המצב הכלכלי וסדר העדיפויות.
הקבוצה צריכה חלוץ, כנף שמאלי, מגן תוקף מחליף ובלם.
השאלה החשובה היא מה יקרה אם לא ימצאו חלוץ ו/או בלם. לא יחתימו שחקנים שלא משפרים את הקיים.
אני מקווה שלא יפתרו בעיית בלם כמו שפתרו את בעיית השוער.
לקנות בלם, להשאיל את הקיים, ולשלם את כל המשכורת של שניהם? מקווה שלמדו.
כדי לפתוח ל - @Shusaku את הבוקר עם דמעות -
טוב, דמעות וחיוך. זה מדבר גם על אלון.
וגם -
ראינו השנה, שעם כמה שחשבנו בקיץ שיש לנו עודף קשרים בסגל ואפשר לשחרר 1-2, זה לא באמת נכון והעונה עמוסה ופציעות ובלאגנים. אז אלא אם כן תגיע פה הצעה ממש גבוהה (רמז: היא לא) ו/או אם קסאדו יחליט שמשעמם לו ליד שצ’זני בספסל - לא הייתי מוכר.
זה רק מראה עד כמה הוא טיפש. הוא חייב ללכת למקום אחר גם בשבילו, בשביל סיכוי להציל את הקריירה שלו.
אראוחו או קסאדו?
טוב אם כבר פנטזיות,
בזמנים שהיה לנו כסף(או את האפשרות לבזבז כסף שאין לנו) והוצאנו אותו על כל מיני גלאקטיקו סוג ב’ עם שכר עצום ותפקיד לא נחוץ במערכת, שני הפנטזיות הכי גדולות שלי היו ברנרדו סילבה ויונג מין סון.
אז אסייתי חמוד כבר לא נקבל בקבוצה הזאת עוד הרבה זמן(כנראה), אבל ברנרדו הולך לסיים חוזה בקיץ הקרוב.
נכון שהוא הרבה מעבר לשיא, ושהחוזה שלו כרגע לא הכי נמוך, אבל בסיטואציה אפשרית שבה ברדג’י מבין שהוא חייב לשחק, ושסילבה מוכן לקצץ בשכר שלו בשביל להגשים חלום, הוא יכול להיות הגיבוי המושלם עבור לאמין(וגם להמון עמדות אחרות על הדרך). להוסיף ניסיון, ידע וקצת קסם ברזילאי(למרות שהוא פורטוגזי).
הוא גם היה ברווז רציני לפני שנתיים או שלוש.
דיברו אז שהוא ממש רצה להגיע, חלם לשחק בבארסה כל חייו, אבל זה לא יצא בגלל הפייר פליי.
שחקן שתפור עלינו, אפילו אחרי השיא. ורסטילי גם, שזה חשוב.
כן, אם היינו מצליחים לעשות את ההחלפה על פרנקי היינו משדרגים מקצועית וכלכלית. אז גם הוא היה בטופ 10 שחקנים באירופה לדעתי.