זאת באמת ידיעת זבל. שוער מחליף ב 2027?
ב 2027 מחדשים לטר שטאגן כדי שלא יילך בחינם ב 2028.
התעלמתי?
דיברת על כמה זה מקדם אותו להתאמן בבאיירן. הגבתי שלדעתי בשיקול הערך תועלת, זה לא מכפר על שנתיים בלי לשחק, פלוס הוא היה מתקדם מקצועית באימונים גם בקבוצות אירופאיות בינוניות אחרות.
רוצה להיות ספציפי? היו שמועות על אייאקס, בטיס, ויאריאל ומרסיי. כולם מועדונים גדולים בהם הוא היה מקבל יותר הזדמנויות וגם מתאמן ברמה גבוהה.
אתה אולי חושב שלהתייבש שנתיים בשביל הכבוד של להתאמן בבאיירן זה עדיף, אני חושב שזה מגוחך, ושהיה לו הרבה יותר טוב במקום כמו אייאקס.
מעניין…
באיטליה יש דיווח שאינטר אולי תרצה את פראן או אולמו כחלק מטרייד. אני בסדר עם לתת את שניהם ולסגור סיפור.
ממש לא אולמו. כולכם הזויים. אם כבר אז פראן ואראוחו.
אגב באסטוני, נראה שהוא משחק כבלם השמאלי של שלישיית בלמים. מצד אחד שמאלי זה טוב לנו, כי קוב צריך לשחק בימין; מצד שני לשחק כחלק משלישיית בלמים שונה מאוד מלשחק עם עוד בלם אחד - כשבאלדה קאנסלו עומדים אפילו יותר גבוה מאשר מגנים ב-3-5-2.
או שאולי התוכנית היא להשאיר את קאנסלו, לתת לו להיות חופשי כמו שהוא אוהב, כשראפיניה נכנס לאמצע - ובמקביל קונדה יישר קו ל-3 בלמים.
ממש לא אולמו. הוא שחקן שעושה הבדל וגם העונה הוא אחראי בלעדי על לפחות 9 נקודות. זה שווה אליפות.
אני לא מבין למה המועדון מתאבד על באסטוני. הוא משחק בליגה שונה, עם קבוצה שמשחקת במערך שונה. יש הבדל בין לשחק 3 בלמים לבין 2.
אם אפשר לשלוח את פראן ולהוסיף עוד 20-אני מוכן. לשים עליו 50-60…לא יודע. הימור.
דיווחים על התעניינות של ארסנל ויונייטד בפראן טורס.
ההחלטה לא להאריך לו את החוזה(בניגוד למקרים עבר) התבררה חכמה אסטרטגית והשאירה לבארסה אופציות יציאה במקרה הצורך.
נראה שהכיוון המועדף כרגע בבארסה זה להחתים חלוץ ולהשאיר את לבנדובסקי בתור הגיבוי לעמדה הזו, משמע פראן יצטרך להכריע לגבי עתידו או להסתפק בפירורי פירורים.
אם לבנדובסקי יסרב להצעה, אז התמונה תשתנה אבל גם אז אני לא בטוח שהפרופיל של פראן זה מה שרוצים בספסל.
השווי שלו כרגע עומד על 50 מיליון לפי טרנספרמרקט, אבל שנה לסיום החוזה ואם רצון לקיים עסקה, 30-40 מיליון יהיה מעולה עבור בארסה.
בסכומים כאלה זה נו בריינר - לקחת את ההצעה הראשונה מבלי להתמקח אפילו. השאלה היא מה עושים אם הם מציעות עליו 10-20 מיליון, שזה ערך שמרגיש הרבה יותר שפוי עבורו. לא ידוע אם יש לנו מה למכור שחקן גיבוי מאוד חשוב במחירים כאלה, גם אם הוא בתקופה שחורה ממש.
לפני איזה שבועיים דיברנו על הצעה לכריסטנסן בחצי שכר ממה שהוא מרוויח היום.
אני טענתי שלא צריך להציע בכלל כלום אם רוצים שהוא יילך. אמרו לי שזה פורמלי, שהמועדון רוצה לצאת נחמד.
אז מה לבנדובסקי שונה? גם חצי שכר הוא לא שווה. כבר עכשיו מרגיש כמו סבתא בלי גלגלים, אז עוד שנה?
מילא היו מקדמים חלוץ צעיר מהלה מסיה, שילמד ממנו. אבל רוצים לקנות חלוץ טופ.
חצי שכר של לבנדובסקי זה פלוס מינוס מה שפראן מרוויח. ברור לי שאם נרכש חלוץ וגם ראשפורד, אחד משניהם צריך לעזוב. אבל אני לא מבין למה זה צריך להיות פראן ולא לבנדובסקי.
אלא אם כן באמת תגיע הצעה שאי אפשר לסרב לה.
אם זה כוון אלי, אני לא טענתי שרוצים שהם ילכו.
אני שמעתי שהדיבור הוא על שליש שכר, שזה כבר יותר סביר.
אם הם יסכימו ל-40 אני בקהאם.
גם 30 קשה לי להאמין. אנחנו מוכרים פח שלא יודעים לעשות מו”מ, במצב כלכלי בעייתי ופראן.. אני אהיה עדין- בינוני מינוס.
בספרים פראן שווה בשלב הזה סביב 10. הייתי לוקח 20 בכיף אם מגיע חלוץ אחר.
הדיבור הוא על חצי שכר ובגלל שדמי ההעברה יורדים מהספרים אז זה בעצם שליש מהעלות השנתית.
אם ככה דמיטרי צודק. השכר שלו היה סביב 40 בשנה האחרונה לא?
הוא ממש לא מצדיק 20 כרגע.
השכר שלו 24 לעונה בממוצע.
ביחד עם דמי ההעברה זה יוצא 36-40.
הצעה של 50%(וללא דמי העברה) יוצאים 12 מיליון לעונה.
40 זה כולל אמורטיזציה?
אז איבדתי כבר את הקונטקסט. כמה ראפיניה, פרמין, גאבי לאמין, באלדה, פרנקי וכו’ עושים לא כולל אמורטיזציה (למי מהם שזה רלוונטי)?
מהראש:
ראפיניה 12+12 כשחתם, בקיץ האריך חוזה והשתדרג לדעתי 16+7 אז נשאר אותו דבר.
פרנקי בחוזה האחרון לדעתי נשאר על 16 לעונה ופיזר את האמורטיזציה ל-3 לכל עונה.
לאמין לפי הדיווחים על 20 מיליון לעונה עם בונוסים שיכולים להגיע עד 40.
מה שאמרתי, חצי שכר של לבנדובסקי זה השכר של פראן טורס, פלוס מינוס.
לא יודע איך הגיעו ל 40, אפילו עם אמורטיזציה. הוא נרכש ב 45 מיליון פלוס 5 במשתנים. חוזה ל 3 שנים פלוס 1 אופציונלית. בתחילת שנה שעברה השווי היה 15 מיליון. חידשו לו לעוד עונה אז השווי שלו בספרים אמור להיות 7.5 מיליון. יהיה 0 בקיץ.
אם השכר 24 מיליון ( מארקה היום כתבו 26), אז הוא עולה 31.5 מיליון השנה. לא 40.
האמורטיזציה של פראן היא 10 מיליון בשנה. יהיה שווה 10 מיליון בקיץ. אם יחדשו לו, אז ימרחו את ה 10 מיליון האלה על פני שנות החוזה החדש. זה יוצא גרושים, לא אמור להיות פאקטור בהחלטה את מי מהם להשאיר.
באתר הרשמי של בארסה הודיעו על ההחתמה שלו כחוזה לארבע שנים.
היה איזה בלבול(או נסיון לדיסאינפורמציה) סביב העובדה שהיה סעיף מסוים שהיה יכול לבטל את העונה הרביעית.
אגב, בהתאם גם לסבירות הבונוס עצמו לפעמים גם מחשבים אותו באמורטיזציה, אם אני זוכר נכון.
בפגרת עטיפות הדגים מעלים שוב את השם של פיסניק אסלאני. גרמני ממוצא אלבני שמייצג את נבחרת קוסובו(זמן טוב ללמוד שקוסובו בעצם מאוכלסת כמעט רובה ע’'י אזרחים ממוצא אלבני).
אסלאני בן 23, משחק בהופנהיים שרכשה אותו בגיל 18 ממחלקת הנוער של אוניון ברלין, ונמצא כעת בעונה הראשונה המלאה שלו אצלם אחרי המון פציעות והשאלות. אסלאני עומד כרגע על 8 שערים ו-7 בישולים ב-26 משחקים אצל ה-5 בטבלה שמתמודדת על מקום בצ’מפיונס ליג.
לפי התיאורים מדובר על חלוץ באיזור ה-1.90 עם סיומת טובה וסגנון משחק שלם(כולל השתתפות בהנעת כדור ובמשחק הלחץ).
מהקצת סרטונים שראיתי הסגנון שלו(ביחד עם המבנה גוף) מאוד מזכיר את לבנדובסקי הצעיר.
נקודת המשיכה של אסלאני היא סעיף השחרור שעומד על 30 מיליון יורו.
למי שמעוניין:
חלוץ עם 8 שערים ב25 משחקים? נו בחייאת. ועוד בגרמניה.