פנטזיות, העברות וחוזים: חלון העברות ינואר 2026 - קאנסלו חוזר לחצי עונה, טר שטגן מושאל לג'ירונה

30 מיליון זאת מציעה. יונייטד שילמו 80 על אחד כזה לא מזמן.
בשביל זה הם רוצים למכור את פראן טורס? אני מקווה שזאת סתם המצאה כי משעמם.

ברדיו SER טוענים שאתמול היה היום האחרון להפעיל את סעיף הרכישה של ראשפורד.
עכשיו המועדונים יצטרכו לנהל מו’'מ אם ירצו לבצע עסקה.

כרגע ההחתמה של ראשפורד נדחיתה ע’'י בארסה, מאחר וסדר העדיפויות הוא להשקיע את הכסף בבלם וחלוץ מרכזי קודם.

ב MD טוענים נחרצות שזה שקר. אפשר להחליט עד יוני. “מקורות שמכירים את החוזה”, categorically deny , בלה בלה בלה.

עוד ב MD מקווים שהאדום אתמול יוריד את המחיר של באסטוני. הוא נתפס כאשם ראשי בהפסד, גם בתקשורת וגם אצל האוהדים, והטענה שהוא לא יוכל להמשיך באיטליה.
זאת טענה מעניינת. יש עוד חודשיים לשחק, אם יקבל שריקות בוז בכל משחק, אולי הם צודקים.

בהמשך לדיון שהיה:

אתמול לאפורטה התראיין וסיפר שהמועדון שלח דוחות כלכליים לקראת סיום העונה והמועדון צפוי לסיים בפלוס 4 מיליון, ולכן מאוד אופטימיים לגבי הרכש בקיץ.

אם הפולני ימשיך בחצי שכר, לכאורה זה 28 לעונה שמשתחררים. 140 לאורך 5 עונות.
בערך מספיק להחתים את באסטוני.

ל’אקיפ פירסמו את ההערכות שכר שלהם. לא יודע אם זה מדויק או לא, אבל גם הדיווחים הללו לא ברור אם הם מדויקים או לא. לפחות המספרים של ל’אקיפ נשמעים לי יותר הגיוניים.
הם טוענים שבחוזה האחרון של לאמין ימאל הוא ירוויח 16M ברוטו שכר בסיס, ועוד עד 10M במשתנים. חלק מהמשתנים קלים, כמו מספר משחקים, חלק קשים כמו זכיה בכדור הזהב וצ’מפיונס.

הם גם פרסמו את 5 המרוויחים בגדולים בליגה. 4 מריאל ורק לבנדובסקי מבארסה. מקום 4 עם 20.7 מיליון. זה ברוטו לא כולל בונוסים.. השכר של 26M שאני ואתה בערך הסכמנו עליו, הוא הרוויח בשנה שעברה לפי ל’אקיפ.

אצל המאמנים, סימאונה עם שכר אסטרונומי של 26M, פליק שני עם 11M “בלבד”.

בתקשורת הספרדית כמו MD מצטטים את ל’אקיפ כאילו יש להם גישה לחוזים של השחקנים והמספרים מדויקים. אני קראתי בל’אקיפ עצמו שהמספרים הם הערכה.

פבריציו מחזק את המעמד החלש של פראן.

הבחור הזה, שאני עוקב אחריו ומציג אמינות טובה טוען שכבר יש סיכום מלא מול הסוכן של באסטוני, ושהסוכן עכשיו יפנה לאינטר.

רק אני קצת בחששות אחרי האדום האחרון של באסטוני?

אני פוחד שנקבל עוד אריק/קובארסי, כשמה שאנחנו צריכים זה מרטינז, או מישהו שיודע להגן.

באסטוני לא יודע להגן?

אני לא חושב שצריך לקבור שחקן אחרי טעות אחת קשה ככל שתהיה.
אם הוא מתאים ועונה על שאר הדרישות, אני לא הייתי יורד ממנו בגלל הטעות בנבחרת.
(אותו דבר אראוחו נגד פריז אם זה לא היה חוזר על עצמו אח"כ בעוד כמה משחקים קריטיים).

האם הוא הדבר שברצלונה צריכה?! לא יודע. מודה שלא ראיתי אותו מספיק.

אריאל, אתה כן ראית וחושב שהוא מתאים?

לא ראיתי מספיק כדי לתת חוות דעת חד משמעית.
ידוע שהוא בלם עם יכולות התקפיות סופר מרשימות, אבל אני מאוד מופתע מהאמירה שממנה נשמע שהוא לא יודע להגן, וזה משהו שלא שמעתי/קראתי עליו בעבר. באסטוני, לאורך העונות האחרונות, נחשב לאחד הבלמים הטובים בעולם. הוא הגיע למעמד הזה בלי איכויות הגנה?

צריך גם להגיד שכשאיניגו הגיעו הוא נחשב לליצן חצר ע”י לא מעט אנשים. אז זה מצחיק להגיד “אנחנו צריכים מישהו שיודע להגן, כמו מרטינז”.

ראיתי כתבה בקולמניה שנראית לי הגיונית.
גם אם נחזור ל 1:1, כדי לרכוש שחקן יקר כמו חוליאן או באסטוניף צריך קודם כל למכור בסכומים כאלה. הכתבה טוענת שרק שחקן אחד יקר יירכש, לא חלוץ יקר ובלם יקר ביחד.

בנוסף, נטען שמנצ’סטר יונייטד מסרבת להתגמש בעניין ראשפורד. תביאו 30 מיליון סיף שחרור בתשלום אחד וזהו. לא מוכנים לשמוע על עוד שנת השאלה, לא רוצים להתגמש במחיר, ולא רוצים לקבל תשלומים.
זה מקשה מאוד על בארסה. להוציא 30 מיליון לרכש שלו פלוס המשכורת הגבוהה שלו עושה את העניין קשה מאוד.
האלטרנטיבה היא יאן ורגילי. סעיף השחרור של 30 מיליון , אבל לבארסה יש 50% כך שהוא יעלה 15 מיליון, אולי פחות. משכורת הרבה יותר נמוכה מראשפורד. הוא כבר אמר באחד הראיונות שאם דקו מתקשר, יהיה קשה מאוד להגיד לא.
יש גם את ויקטור מוניוז של אוססונה שפרץ השנה. האופציה המועדפת עליי אישית. אבל לריאל מדריד יש בייבק ב 8 מיליון בלבד, ואני משוכנע שהם יממשו את זה כי יוכלו למכור אותו הלאה בהרבה יותר כסף.

סתם ככה כן.
אם תהיה עסקה סביב אלבארז(נניח הוא, ונניח שזה אחרי שבאסטוני סגר) אז בבארסה כבר אמרו שיהיו מוכנים למכור עוד מושבי vip כדי לאפשר עסקאות נחוצות.

בבארסה אגב פותחים דלתות לכל מיני שחקנים בזמן האחרון. פראן, קסאדו, באלדה(לכאורה) ועכשיו גם קונדה. כשביום חמישי מפרסמים שבארסה, בניגוד לקיץ הקודם, לא תגיד לא לעניין מהפרמיירליג עבור הצרפתי.

אני מאוד אוהב את מה שאני שומע לאחרונה ואת הסוג השחקנים שמסמנים כדי לצרף. עושה רושם שיש קו מנחה שמאוד מתאים למה 'המועדון צריך לשאוף אליו.

אסלאני כובש היום:

אולי נחזור אל זה בעתיד.

אם נעבור את אתלטיקו זה גם יעזור.

עוד 15. אם בדרך נס נעבור גם את ארסנל זה עוד 18.

אפשר לפנטז.

עד לא ברור כמה הדיווחים האלה מבוססים, אבל בשבועות האחרונים נראה כאילו דקו פונה לשוק האיטלקי ובמיוחד עבור שחקני הגנה.
אנדראה קמביאסו, מארקו פאלסטרה, באסטוני, אואנס נדיקה ועכשיו מצטרף שם מעניין נוסף שהוא ג’ון לוקומי(קולומביאני שמשחק בבולוניה).

מגמה, זיהוי הדמנויות או עטיפות דגים. נראה בעתיד.

נו באמת, אף אחד מהשמות ברשימה הם לא חיזוק ולוקמי זה בדיחה.
שחקן בינוני ולא מעבר

אתה צופה בליגה האיטלקית?

ברצלונה: “כמה על באסטוני?”
אינטר: “60 מיליון”
ברצלונה: “אי אפשר לעשות קצת הנחה? אולי אתם רוצים שחקן בתמורה?”
אינטר: “האמת שפורט יכול להיות מעניין”
ברצלונה: “מצוין, אז כמה המחיר עכשיו?”
אינטר: “60 מיליון”