אני חושב שבתור שחקן רוטציה ראשפורד נתן עונה טובה, ובעצם הביא את מה שיש לו להביא. @Josepe, כתב את זה יפה, ואני רק אוסיף גם שהיכולת הטכניות והפיזיות של ראשפורד כל-כך גבוהות שהסוליזם שלו שווה הרבה כשהוא עובד.
כתבתי את זה כבר בעבר, כמו דמבלה, זה שחקן עם רצפה מאוד נמוכה ותקרה מאוד גבוהה, והוא נע בין שניהם בחוסר יציבות. זה בסדר עבור שחקן מחליף.
הבעיה עם העסקה הזו כרגע היא השילוב בין העובדה שאנחנו מתעדפים כמה עסקאות(לא זולות) לפני, האמורטיזציה(כפי שכבר צויין) והעובדה, לדעתי, שראשפורד הוא עסקה קצרת טווח מלכתחילה ויכול להיות שבארסה רוצים להשאיר לעצמם מרחב תמרון לצרף מישהו אחר לעמדה הזו בקרוב.
או שהוא פשוט רצה לפתוח עם פרמין ואולמו לפני ראשפורד.
הוא פתח שני משחקים מול אתלטיקו בהרכב, לא נראה לי שהוא שרוף אצל פליק.
בקשר לראשפורד, אני חושב שהסיבה שפרמין וגאבי הועדפו על פניו במשחקים האחרונים בכלל קשורה לפן ההגנתי, הבנאדם לא יודע ללחוץ ולא תורם הגנתית בכלל. פליק אוהב שחקנים אינטנסיביים, מה גם שזה חובה בשיטת המשחק שלו, וראשפורד פשוט נוראי בחלק הזה.
אני מסכים עם דימה, גם אותי הסטטיסטיקה פחות מרשימה ואני מייחס חשיבות גבוהה יותר למראה עיניים, ואני לא התחברתי לראשפורד. הוא מאוד מזכיר לי את פליקס, שחקן שפעם באיזה עשרה משחקים מראה איזה פוטנציאל מטורף הוא ואז נעלם שוב לתקופה, חוסר יציבות מזעזע. את השורה הסטטיסטית שלו (וגם של פראן אגב) אני מייחס לכמות המצבים העצומה שבארסה מייצרת, ככה שאני לא פוסל שאפשר להביא שחקן זול יותר, עם שכר מופחת, שייתן פחות או יותר את אותה תפוקה כמחליף.
ראשפורד הוא השחקן הגרוע הטוב בעולם, והוא אחד שחקני הטופ הגרועים שיש. מדובר במציאה של שחקן בהשאלה ללא עלות, ובחרא שחקן להוציא עליו 30 מיליון אירו.
אני לא פוסל שהשרירים שעושה ברצלונה, הם תמונת מראה של מה שעשו לנו על אומטיטי, לנגלה ושות’ בכל השנים האלה. ירצה השחקן להישאר? שיקצץ בשכר. ירצו היונייטד לא להיתקע עם השכר הגבוה שלו? השאלה לעוד עונה. הכוח אצלנו, ואני ממש אשמח אם הוא ישאר בסגל מבלי שנצטרך לפתוח את הכיס.
ברדיו ‘סר’ הקטאלני טוענים שבארסה סימנה את ז’ואו פדרו של צ’לסי כאלטרנטיבה לאלבארז.
יש לי הרבה יותר ספק לגבי הברזילאי שיגיע מאשר אלבארז, אבל מבחינה מקצועית זו תהיה החתמה מעולה.
חלוץ מגוון עם פוטנציאל עצום.
צ’לסי בבעיית פייר פליי ועם מיליון שחקנים על חוזה, הם חייבים למכור.
לא יודע אם את החלוץ הטוב ביותר שלהם, אבל מישהו הם חייבים למכור.
לא יודע מה היכולת התמקחות שלהם במכירות, לא קרה הרבה זמן. ברכישות - לא משהו.
ראיין צ’רקי, גרינווד, מקסימיליאן בייר של דורטמונד.
לא רוצה להיכנס לוויכוחים אם כל אחד מהם יותר טוב או פחות טוב, אלא רוצה להגיד שיש עוד שחקנים שעברו תמורת סכומים דומים וכנראה מספיק טובים לספסל.
או מציאה כמו ברדג’י.
שיחפשו, הסקאוטים מקבלים הרבה כסף בדיוק בגלל זה. שראשפורד יבוא בהשאלה או במחיר סימלי. 30 מיליון פלוס שכר גבוה זה לא שווה.
אתה צודק שאפשר להשיג שחקן שונה ב-30 מיליון ומטה, אבל צריך לזכור שהפרופיל שבארסה חיפשה(וכנראה עדיין מחפשת) זה של שחקן עם אימפקט מיידי ולא עוד בארדג’י צעיר.