פנטזיות, העברות וחוזים: חלון העברות ינואר 2026 - קאנסלו חוזר לחצי עונה, טר שטגן מושאל לג'ירונה

זה לא כמו להתייחס לכל שם שנזרק לעיתון, כי באופן כללי אני מצליב בין דיווחים ועוקב אחרי מי שמוכיח את עצמו כאמין.

אתה צודק שזורקים שמות באתרים סתמיים.
צריך לדעת להתעלם.

אתלטיקו רודפת אחרי גמר ליגת האלופות.
סימאונה מחליף את אלבארז בדקה ה-66.

נראה לי הסיכוי שלו להצטרף לבארסה קפץ פלאים.

החילוף אכן היה לא ברור (ביחד עם גריזמן), זה לא שיש לאתלטיקו על מה לשחק במפעלים אחרים.
ועדיין, לא יודע מה זה אומר על סיכויי העזיבה שלו אבל גם אם כן, אנחנו לא הכתובת היחידה האפשרית.

ההימור שלו לא השתלם. 0/3.

אל דאגה יספרו לי שסימואנה דואג לשמור כוחות והכל בתכנון שלו.

אני מאחל לאתלטי שגם שנה הבאה יספרו לי את אותם סיפורים על סימאונה. והם יגיעו לאותם השגים

אני לא שנאתי את אתלטי של השנים האחרונות, גם לא שהם הדיחו אותנו בעבר מליגת האלופות . אפילו כיבדתי אותם ואת סימואנה אבל השנה הם קבוצה עלובה. אסור היה להם להגיע לחצי הגמר.

דרך אגב, אם אני אלברז אני כבר היום מודיע לאתלטי שאם סימואנה שנה הבאה ממשיך הוא בקבוצה אחרת וזה מבחינתו לא נתון למשא מתן

בפינת המזבלה היומית

לא היה לי כוח אפילו לקרוא את הכתבה.

מעניין מה קרה לגרינווד. אתמול MD אמר שבארסה מתעניינת, היום הוא כבר לא ברשימה. עובדים מהר בבארסה, כנראה שפסלו אותו תוך יום.

לגבי פאטי, מעדכנים היום שיש בעיה עם השכר שלו במונקו. השנה בארסה שילמה את הרוב (לא פירטו כמה) , ומונאקו לא מוכנים לשלם את כל שכרו שיש לו בחוזה עם בארסה. יש מו”מ בין פאטי לבין מונאקו על הירידה בשכר, אבל זה לא אומר שזה ייסגר.

MD בציטוט מגאזטה האיטלקית אומרים שיש פיצוץ בין ולאחוביץ’ לבין יובנטוס. הוא הסכים לרדת בשכר, אבל לא מספיק כדי שיובנטוס יחדשו לו. הוא מסיים חוזה בקיץ.

לפי גאזטה, הסוכן מציע אותו לבארסה, לבאיירן וגם יונייטד מתעניינים.

אני מניח שדרישות השכר שלו לא אסטרונומיות במונחים של בארסה. מענק חתימה יהיה הרבה יותר נמוך מרכישה חלוץ טופ. אבל אני לא יודע אם הוא מספיק טוב להיות חלוץ פותח שלנו, לא עקבתי אחרי יובנטוס בכלל.

בהמשך לשיחתם של דימה ואריאל -

1000159963

צריך פה לשים לב שהדיווח הוא בכלל על ארסנל, ואת השם של בארסה זרקו כ-בין היתר.

ברקולה לדעתי סתם המצאה , אין שום דבר .

יש לו אותו סוכן כמו של דמבלה שעשה לנו את המוות אז. היחסים איתו מאוד לא טובים.

גם PSG לא בדיוק אוהבים למכור לנו שחקנים, והיחסים אף פעם לא היו טובים מאז ניימאר. לא השתפרו במיוחד אחרי שהם גנבו לנו את דרו.

אם כל זה לא מספיק, זה לא שיש לנו מה להציע לו. הוא ירוויח יותר ב PSG או באנגליה, וגם אצלינו הוא יהיה שחקן מחליף.

לא רציני.

:thinking:

כתבה ארוכה יחסית ב-‘אל פאיס’ על התכניות הקרובות של בארסה:

• בארסה מתכננת השקעה של 180 מיליון יורו בשוק ההעברות בקיץ. יחד עם זאת, הם צריכים למצוא דרך לחלק את הסכום בין שלושת העמדות הכי נחוצות: חלוץ, בלם וכנף שמאל.

• חלוץ הוא המטרה מרכזית.
אלבארז הוא כמובן השם המוביל.
מהצד של הארגנטינאי יש הסכמה להגיע ולדחוף למעבר.
בבארסה מודאגים מהסכום שאתלטיקו תדרוש, ורואים עסקה אפשרית בעיקר אם פראן טורס יהיה חלק ממנה(ומדגיש את האהבה של אלמאני כלפי השחקן).

• לטענת הכותב, בבארסה כמעט פסלו את המשך ראשפורד בעונה הבאה.

• לפליק צפויות פגישות עם פראן, ראשפורד, אראוחו ובאלדה לגבי עתידם בקבוצה.

האם הכתב טרח להסביר איך השקעה גדולה שכזאת עוברת תחת תקרת השכר?

הוא חושב שתהיה תקרה הרבה יותר גבוהה מעכשיו? יהיו מכירות גדולות? או שהוא לא טרח להזכיר את הצד הזה של הרכש?

לא הייתה בכתבה התייחסות לצד הכלכלי או הבירוקרטי.

בפולין בטוחים שלבנדובסקי עם רגל וחצי בערב הסעודית, ושיפרד מאוהדי בארסה מול בטיס בקאמפ.

מכירים את הטקסטים האלה שכתובים ככה שבכל מילה רק האות הראשונה והאחרונה כתובות נכון, וכל מה שבאמצע נכון אבל מבולגן, ובכל זאת מצליחים לקרוא את זה?

אז זה מה שקרה לי כאן, רק ברמת המשפט השלם (במקום ברמת המילה).
קראתי ‘בפולין’ בתחילת המשפט ו’בקאמפ’ בסוף - והמוח שלי השלים לבד משפט אחר לגמרי..

שימו לב לזה, לבנדובסקי לפי רוב הדיווחים מרוויח 26 מיליון יורו לעונה בבארסה.
ערב הסעודית בעצם מציעים לו כמעט פי 4(כולל בונוסים.
זה כסף מטורלל.

נשאר להם נפט אחרי המלחמה? חחח

הלוואי שייקח את ההצעה הסעודית. זה WIN WIN מבחינתי.

גם פרידה מכובדת משחקן גדול.

גם לא יסריח פה את הדשא ויהיה ממורמר על הספסל.

גם לא תהיה ברירה ובארסה תהיה חייבית לקנות חלוץ. אני קצת חששתי שנמשיך עם לבה ופראן עוד עונה כי אין הרבה אופציות זמינות.