מה זה אומר ‘‘למצוא פתרון’’?
שוב להינעל על מטרה לא ריאליסטית בעליל ולבזבז על זה זמן כשהזדמנויות טובות בשוק חולפות להן זה לחלוטין להירדם בעמידה- גם אם הוא ייסע ללונדון עוד 10 פעמים כדי לשמוע לא מצ’לסי.
אתה יוצא מנקודת הנחה שסנסי הוא אופציה עבור בארסה.
יש הבדל בין ‘‘לישון בעמידה’’ לבין עבודה לא טובה או לא נכונה.
אם לא תבצע רכש הגנתי או חלוץ ראוי גם 100 ראשפורדים לא יעזרו לך
אם תבצע רכש מתאים בהגנה ובהתקפה אבל בלי ראשפורד אפשר היה להסתדר בלעדיו
מה עם קאנסלו. אתה מותר עליו בשביל ראשפורד? גם הוא יעלה לנו לא מעט
אני אגב חושב ש-30 זה סכום סביר מאוד עליו.
זה פשוט עניין של יכולת כלכלית מוגבלת ועדיפויות.
מצד שני, התחושה שלי היא שאם אלברז, פדרו ובאסטוני אלו המטרות שלנו, אף אחד מהם לא יגיע ועדיף ראשפורד אחד מכלום.
אוקיי, קנית בלם וחלוץ.
ראפיניה נפצע לחודשיים. איך מסתדרים?
אבל הוא גם חלק מהסדר עדיפויות לפני בלם.
מבחינת סכום העברה, קאנסלו אמור לעלות גרושים.
לכאורה הם מבקשים 15. לא הרבה, אבל לא כלום.
כבר היו דיווחים על עניין של בארסה. אבל נכון, יכול להיות שדקו לא ישן בעמידה, אלא שהוא סתם טיפש- לוותר על בלם סבבה לגמריי (שמאלי!) בחינם כשההגנה שלנו פח ולא נראה שיש תקציב להביא מישהו כמו באסטוני.
מי אמר שדקו הוא זה שוויתר עליו?
אולי פליק לא מעוניין? אולי סנסי לא רוצה להגיע? אולי הוא ביקש שכר גבוה מדי בגלל שהוא שחקן חופשי?
צודק, זה ניחוש במידה מסוימת. אבל קשה לי להאמין שהשחקן מעדיף ללכת לטוטנהאם האומללה או שפליק יגיד לא לבלם שמאלי סביר+ בחינם.
א. אני לא יודע מה ההעדפות של פליק ואיזה סגנון שחקן הוא רוצה לצד קובארסי בעונה הבאה. אולי סנסי לא מתאים לזה.
ב. אין דבר כזה “חינם”. גם אם אין עלות רכישה ממועדון אחר, אז יש מענק חתימה יותר שמן ושכר יותר גבוה במקום. אנחנו לא יודעים מה סנסי רצה לקבל בברצלונה (אם בכלל), ומה זה אומר לגביי כמה כסף היה נשאר לדברים אחרים שאולי מתועדפים יותר גבוה על ידי הצוות המקצועי.
לבארסה כבר יש בלמים ‘‘סבירים’’ בסגל.
אם יגיע מישהו זה כנראה יהיה שחקן יותר טוב מזה.
אני מעדיף את סנסי על מרטין בכל יום.
לא יודע באמת לגבי השכר ומענק החתימה, אבל מצטייר שאלו סכומים שטוטנהאם, קבוצה קמצנית שבלמים זה הדבר האחרון שחסר לה (וחסר לה הרבה) מוכנה לעמוד בהם- אז קשה לי להאמין שזה כל כך בעייתי.
זה ממש לא כזה ברור.
טוטנהאם קבוצת צמרת (אם נוציא את עונת הנפל הנוכחית) בליגה עם הכי הרבה כסף וחשיפה.
שחקן כבר חי באנגליה ואם הוא מרוצה ואין לו איזה חלום על ברצלונה, למה שיגיע ב(אולי)פחות כסף?!
טוטנהאם שניצלה בנס מירידת ליגה במחזור האחרון, וסיימה קרוב מאוד לקו האדום גם בעונה שעברה היא קבוצת צמרת?
זה לא העונה הזו, זה כבר זמן רב.
היא קבוצת צמרת כמו שסביליה וולנסיה קבוצות צמרת- פעם.
למה שהוא יעדיף את ברצלונה על פני קבוצה שנאבקת על חייה בליגה האנגלית כבר כמה שנים?
זו לא נראית לי שאלה מורכבת.
אני מבין שזו נקודת המחלוקת.
בברצלונה דווקא מרוצים מהבלמים שיש. לא יגיעו שחקנים ‘‘למלא את השורות’’.
אל תגיד לי ברצלונה
מה דעתך?
אתה מרוצה?
ולפני 3 שנים מקום 5.
מסכים עם השוואה לולנסיה וסביליה רק ההבדל בכמות השנים.
יש לטוטנהאם סיכוי ריאלי לחזור לצמרת בעונה הבאה ושחקו שמרוצה בליגה האנגלית אני יכול להבין שיעדיף אותה (בטח כבלם פותח) מאשר ברצלונה.
הסגל שלהם במצב מחריד והם נראים מזעזע. טופ 10 זה יהיה הישג. הוא גם ממש לא יהיה שם בלם פותח. זו אשכרה העמדה החזקה היחידה שלהם- מיקי, רומרו (שניהם שמאליים) וווסקוביץ. גם אם אחד מהם יעזוב הוא לא יהיה בהרכב.
אצלנו יש לו סיכוי הרבה יותר טוב להיכנס להרכב, אם כבר. התחרות שלו תהיה מרטין.
אני מנחש שזה קשור לזה שדניאל לוי לא שם יותר ..