פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: פראן בפסז', רודרי וקאנסלו בברצלונה

חחח ''אל תגיד לי המועדון", זה חלק מהותי מהדיון והדבר היחיד שאני יכול לתרום פה.
את הדיון על הבלמים כבר ניהלתי עם @RDT, אין צורך להתחיל מחדש.

באופן אישי, אני מרוצה מהיעדים שהמועדון קבע, אני גם מסכים ‘איתם’’ שיש לנו בסיס טוב בעמדות הבלמים.
להביא עוד שחקן סביר לא ממש יתרום לנו משהו.
זה או בלם ‘‘שובר שוויון’’ או להישאר עם מה שיש.
וגם זה מתחת לחשיבות של למלא חורים בסגל כמו חלוץ, כנף שמאלי ומגן שמאלי התקפי.

הדיון פה לפחות בחלקו הוא על הפנטזיות או הרצונות שלנו סביב הקבוצה.

אני יודע שהמועדון מרוצה מההגנה שלנו . לטעמי זה נובע מסיבה כלכלית ולא ספורטיבית

על זה כולנו מסכימים

אני מתקשה להאמין שמישהו באמת מרוצה מההגנה שלנו.

בכנות, אני לא מצליח להחליט מה דחוף יותר - בלם או חלוץ.

אם רק בגלל שאני חושב שאין שום סיכוי להביא את החלוצים שמדברים עליהם (אלברז פדרו וכו’), הייתי משקיע בבלם ברמה גבוהה, מביא איזה מוריצ’י / סורלות’ בזול ו, אלוהים יעזור לי, משאיר את פראן.

אם המועדון החליט שאחד מהחלוצים שאנחנו מעוניינם בהם זה ריאלי (ואין לי שום אמון בזה שדקו יצליח להביא אחד מהשנים בפחות מ-150, שאין לנו) אז סנסי זו החתמה טבעית.

לדעתי, כאמור, ההחתמות שלנו הקיץ יסתכמו בראשפורד וקאנסלו.

נכון, אין לי כל-כך מה לדון על פנטזיות של מישהו אחר.
זה הכיף האישי של כל אחד.

אני דווקא לא מסכים.

הדבר הכי חשוב שאתה צריך לזכור אריאל- בבקשה אל תהמר על המחזור שבו ניקח אליפות בעונה הבאה.

זה שאתה לא מסכים איתי לא אומר שאתה צריך לשים אותי בסירה אחת עם בן אדם אחר שהייתה לו דעה קיצונית ושלא ידע לרדת ממנה.

אין לזה תועלת לדיון ולא מכבד גם.

הוא בלם רגל שמאל אם כבר זה אומר שהם רוצים לעשות אקזיט על ואן דה ווין

אז אני יוציא את הפיל שבחדר ..

יש לנו בלם אחד שרחוק כרטיס אדום אחד להתמוטטות נפשית מוחלטת.

בלם נוסף שזה אתגר בשבילו להחזיק מעמד שתי משחקים רצופים שהוא לא קורס ונפצע ושזכ זה יקרה זה היה נס גלוי

בלם שלישי שהוא סבבה אבל שמחולטר בתור מגן או קשר אחורי

בלם רביעי שזה מרטין שהוא למעשה מגן שבתור מצוקה הפכו אותו לבלם ועושה עבודה לא רעה אבל הוא לא אחד שהייתי שם אותו בטופ של אירופה.

נעבור למגינים ששמה יש לנו מגן צרפתי ששנה שעברה יצא לשנת שבתון ולא סיפר לאף אחד למרות שלהגנתו מאז שהוא הגיע לברצלונה הוא עושה שנה אחת טובה שנה שניה רעה וכך הלאה אז אולי שנה הבאה שוב תהיה טובה שלו ..

בצד השני יש שוב את באלדה שאפילו בנבחרת ספרד המורחבת איבדו תקווה לגביו

יש גם את קנסלו, אבל אני חושב וזה לא היה שינוי במחלוקת שהוא בעיקר טוב בהתקפה

בגדול חוץ מהשוער האדיר שלנו יש לנו רק את גרסיה וקוב שאני מחשיב אותם בתור טופ אירופאי בהגנה , אם קונדה יחזור אלינו מהחופשה החד צדדית שלו אפשר גם יהיה להוסיף אותו שם.

נ.ב לא עוקב יותר אחרי מידי אחרי הלה מאסיה אז אני לא מחשיב שחקנים צעירים ברשימה פה

אחרי זה למה ברצלונה קורסת שהיא פוגשת פסז או צ’לסי או אפילו אתלטי למינהם זה באמת נס גלוי

משה לא באתי לשכנע אותך מי מהבלמים טוב ומי לא.

הנקודה שאני ניסיתי להעלות היא שבזמן שאתה יכול לריב מי הבלם הכי גרוע, בהתקפה יש לך בקושי 3/3.5 שחקנים על 6 עמדות.

לא אמרתי שלא

אמרתי שבהינתן סדר העדיפויות המאוד לחוץ שלנו והמצוקה של הפייר פליי אנחנו חיבים קודם כל לחשוב על מה יותר חשוב לנו:

לקנות בלם וחלוץ שיודע לשים כדור ברשת זה שתי הדברים הכי חשובים בעיני שברצלונה צריכה לעשות בקיץ הזה.

אחרי זה קנסלו וראשפורד

ואני יודע שברצלונה עוד שנה תחליט על איזה פלסטר נוסף ועוד קיץ של אכזבה.

אז אני שוב שואל, קנית בלם וחלוץ.
ראפיניה נפצע לחודשיים. מה עושים?

ביזבזת 30 על ראשפורד שוב. התחלת עונה עם אותו הרכב של שנה שעברה

כריס פותח את העונה שוב נפצע לחצי שנה במשחק הבא ארואחו שוב עושה את הפשלה התורנית שלו וחוטף עוד ביקור לארץ הקודש

מה אתה עושה ?

אני ממשיך לצפות במשחק של בארסה עם קובארסי ומרטין בלמים ואריק מחכה בספסל למקרה של פציעה.

בחייאת משה…

ושוב פסז תפגוש אותך ותקרע לך את הצורה עם ההגנה הנוכחית.

אם כל השאיפה זה לזכות רק באליפות סומכים על ריאל שתהיה פתטית גם השנה למרות שלא צריך לבנות על זה . אז אולי זה יכול לעבוד

ברצלונה עם חלוץ והגנה יותר טובה תוכל להסתדר גם עם פציעה של ראפיניה ובלי ראשפורד

ברצלונה לא תוכל להסתדר עם הגנה בינונית ועם פראן בתור החלוץ (אני מדבר באירופה מול קבוצות יותר חזקות מצטאפה אוביידו כן)

אתה ממשיך לומר את זה, אך לא מסביר איך.

אתה רוצה עוד בלם. סבבה, גם אני אשמח לעוד בלם(כל עוד הוא בכיר) אבל בלמים יש לנו לשחק איתם.
בהתקפה כמעט אין.

אני גם כתבתי שאני רוצה חלוץ לא?

אני מאוד מבולבל, בכל הכבוד לראשפורד, היינו לוקחים אליפות גם בלעדיו עם ראפיניה פצוע או בלי ראפיניה פצוע. יש פה ספין שמנסה להפוך שחקן רוטציה חביב לאיזה ההבדל בין ברצלונה אלופה או לא

אם היה לנו מספיק כסף להכל אז כן אתה צודק.

לנוכח מצב כלכלי מאוד בעייתי שלנו זה כנראה בלתי אפשרי גם קנסלו גם ראשפורד בשלושים וגם חיזוק הגנתי מתאים עם חלוץ טופ במאה פלוס מיליון אירו

אז נשאר לברצלונה לעשות הימור מחושב על מה הכי חשוב לה לשים את הכסף שלה.

משה אתה לוקח את הדיון למקומות שלא קשורים למה שאני שואל.

זה מאוד פשוט בעיני, וזה לא קשור לראשפורד, גורדון, פאלמר או אלפרד.

אתה מעדיף בלם על קיצוני שמאלי, וטוען שאנחנו נסתדר בלי. אני שואל איך?
לא אם ניקח אליפות או נרד ליגה, אלא איך הקבוצה תתמודד עם זה שאין לה בסגל קיצוני שמאלי חוץ מראפיניה?

קודם כל זה התפקיד של פליק להסביר לך איך נסתדר בלי ראשפורד. אני לא מאמן ברצלונה.

פליק לא קיבל ק א שנה שעברה אז בניגוד לצאבי הוא אימץ את האונה שלו שבמח ומצא לזה פיתרון

אז גם אם נהיה בלי ראשפורד שנה הבאה הוא יצטרך למצוא גם לזה פיתרון ואני די סומך עליו שימצא , אני בטוח ששנה שעברה שאמרו לו שהוא לא יקבל קשר אחורי והביאו לו רק את אולצו זה היה בשבילו אתגר לא פחות קשה למצוא לקבוצה בלי ראשפורד פיתרון

אני בסהכ מנסה להגיד לך שיש סדר עדיפויות בחיים

ברצלונה צריכה לעבוד קודם כל על חלוץ חדש ואחרי זה בלם ואז לסגור את קנסלו ומשם לעבור לסוגיה של ראשפורד וזה בהנחה שיוניטד לא תסכים להשאיל אותו לעוד עונה

אם לכל זה היה את התקציב אני מבטיח לך שאני לא יתלונן

לפני כמה הודעות כתבת שזה דיון תיאורטי, עכשיו זה דיון שרק פליק יכול לענות עליו. אוקיי.

פליק בשנתיים האחרונות שיחק עם מערך של דאבל פיבוט ובנה סגל עם 5 שחקנים על אותם 2 עמדות.
הפיתרון הגיע מהסגל.

באמת לא יודע איך לענות על זה שוב.

זה בדיוק מה שאני אומר לך.

אני די בטוח שאני עונה לך אתה פשוט לא מקשיב

לא מבין מה כל כך בעייתי במה שאני כותב

אני לא נגד ראשפורד אני נגד לתת לו עדיפויות על שאר החורים שיש לנו