פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: פראן בפסז', רודרי וקאנסלו בברצלונה

אתה רוצה שיגיע בלם לפני קיצוני שמאלי. אתה טענת שאפשר להסתדר בלי עוד קיצוני שמאלי.

אם מגיע בלם ולא מגיע קיצוני שמאלי, אז במקרה שראפיניה נפצע אין לנו מי שישחק במקומו.
לעומת זאת אם לא מגיע בלם, אז עדיין יש לך לפחות 4 בלמים בסגל.

מבחינת כוח אדם בלבד הדעה שלך יוצרת מצב של חוסר איזון. אני בסה’'כ שואל איך פותרים את החוסר איזון הזה.

לטעון ‘‘פליק יתן את התשובות’’ אפשר בעצם להשליך על כל דבר ולסגור את הפורום.

אז גם אם לא יהיה לו שנה הבאה את ראשפורד האדיר הוא יצטרך למצוא לזה פיתרון כמו שהוא מצא לשנה שעברה, בדיוק כמו שכתבת “מתוך הסגל"

אם היה לו את ראשפורד האדיר אבל את אותה הגנה בצירוף של איזה חלוץ בינוני אז יש גבול למה שהוא יכול לעשות ולזה כנראה אי אפשר למצוא פיתרון "מתוך הסגל” ונתקל באותה חומה שאנחנו כל שנה נתקלים בה.

ראשפורד לא יעשה לנו את ההבדל הדרוש

איזה פתרון הוא מצא לזה שנה שעברה?
לייבש את אנסו פאטי?

לא מבין איך לא הולכים על מוריילו של פורסט הוא תפור עלינו

כנראה התשובה תמצא בידיעה הזו:

הוא עוד מגן מומר. אחד שארסנל העיפה כי הוא היה מעפן. בחירה תמוהה

כל ההזויים עלינו
אם זה החיזוק שאמור להושיע אותנו בצמפיונס
יש לנו עוד הרבה שנים לחכות
סנסי הרבה יותר טוב ממנו ביי פאר ובחינם (המענק חתימה לא יהיה יותר מ 30 מיל שפורטו רוצים על הפולני )
לוקבה של לייפציג
מיקי וואן דה וין
אינסיו של ספורטינג
לקרואה של פלאס (ימני )
ויש עוד כאלה שלא ראיתי הרבה (ולא בהיילטס ביוטיוב )
כל אלה אופציות יותר טובות
אבל דקו הבן ז… והקומבינות

רובן אוריה, עיתונאי שמסקר את אתלטיקו מדריד, מדווח שבארסה ירתה את יריית הפתיחה עבור אלבארז:
70 מיליון ופראן טורס.

מן הסתם, אתלטיקו סירבה, וגם פראן לא מעוניין להיות חלק מהעסקה.

כבר כתבתי את זה במהלך העונה ואכתוב שוב: אני מאוד חושש מהמהלך עם חוליאן אלברז.

ברור שהייתי חותם עליו בעיניים עצומות, ורציתי אותו אצלנו עוד לפני שהגיע למנצ’סטר סיטי ובטח לפני אתלטיקו מדריד. אבל לצד המשחקים הגדולים והאיכויות הברורות שלו, היו לו לאורך העונה גם לא מעט תקופות שהוא פשוט נעלם בהן לגמרי.

אני מקבל את הטענות שהשיטה של דייגו סימאונה פחות התאימה לו, ושבברצלונה הוא אמור לפרוח בכדורגל יותר התקפי וזורם אבל תמיד יישאר לי בראש החשש של ״ומה אם זה בכלל לא קשור לסימאונה?״ שלא אם נקבל עוד מקרה סטייל ססק שמתחיל עונה מדהים ואז מינואר פשוט נעלם קבוע.

וזה עוד לפני שמדברים על כל האופרציה סביב העסקה עצמה המאבק מול מועדון שלא רוצה למכור, הסאגה האינסופית, החשש שנשרוף קיץ שלם עליו, נפספס מטרות אחרות בדרך, ובסוף בכלל לא נצליח להחתים אותו.

ובכלל, למה כמעט כל החתמת פרופיל גבוה שלנו חייבת להגיע עם דרמה מוגזמת?
מועדון שלא רוצה למכור, שחקן שעושה בעיות, לחץ תקשורתי, לפעמים אפילו על גבול, או חציית גבול, של מרד ואז או שזה מצליח בענק או מתפוצץ בפנים.

דמבלה, קוטיניו, וראטי, לבנדובסקי - ובטח שכחתי עוד כמה בדרך.
עכשיו זה חוליאן.

מקווה מאוד להתבדות

הבן-דוד הספרדי של:

image

MD טוען שדקו מנהל מו"מ על שניהם.
על גורדון רשום שהמחיר שלו יקר, 85-90 מיליון, אבל השכר שהוא דורש “בגבולות הגזרה”. הם גם טוענים שהוא יכול להיות גם חלוץ מרכזי וגם כנף שמאל.
לא יודע מה לחשוב על זה. בצ’מפיונס מולינו לא הרשים, ובאופן כללי יש לי בעיה עם שחקנים אנגלים, כולם נראים overpriced בגלל שהם אנגלים.
התחרות על גורדון היא באיירן וליברפול. שתיהן לא יכולות לשלם הון. באיירן בגלל מדיניות וליברפול בגלל הקיץ הקודם.

אלו הסטטיסטיקות של גורדון, לפי טרנספרמרקט -

אלו של ז’ואאו פדרו -

אז נכון, לראפיניה היו סטטיסטיקות כיבוש של שוער משנה בלידס, ואז בברצלונה של צ’אבי, ואז פתאום התפוצץ. ועדיין - קשה עם הסכומים האלו על שחקנים שמוגדרים כהימור.

אני לא מבין את הקו הזה שללכת על שחקני התקפה, מרגיש שיש פאניקה כמו סביב העזיבה של ניימאר והבאת מחליף. ההגנה שלנו לא מספיק טובה מצבת הבלמים לא מפסיק טובה ועמוקה, חייב להביא מחליף לקונדה ולהגיד לו בהצלחה ב60 מליון.

פבריציו רומנו מצייץ שיש כבר מגעים בין המועדונים.
השאלה אם הוא יגיע בנוסף לחלוץ או במקום. או שזה נסיון להפעיל לחץ על פדרו ואלבארז.

טוב אני לא זוכר איפה דיברתם על ראשפורד, ואני מגיע באיחור, אבל אני אזרוק את השנקל שלי.

אין ספק שראשפורד גרם לנו העונה לא מעט לתלוש שיערות מהגוף. מצבים שהוא אחד מול אחד עם השוער וברור לך לפניי שהוא יחטיא. הדריבל לא מאה אחוז, הסיומת ממש לא משהו, ובכללי לא נראה כמו מספר 10 של מנצ׳סטר יונייטד.

ועם זאת, צריך גם להסתכל על המספרים ואיפה הוא נתן אותם ולהבין שיחסית להשאלה, זאת השאלה מטורפת! ויחסית לשחקן ספסל, הוא נתן מספרים מטורפים וסיפק את הסחורה חד משמעית. הוא כבש 14 גולים ובישל 11 גולים אם אני לא טועה בכל המסגרות. זאת שורה סטטיסטית מרשימה לשחקן ספסל, בטח כשאנחנו מדברים על שחקן בעונה ראשונה בברצלונה. העונה הראשונה בברצלונה היא הקשה ביותר. אחריה אפשר לשפוט באמת. תראו את הנרי, ניימאר, סאנצ׳ס.

הוא כבש נגד ניוקאסל, ריאל מדריד, את׳, סביליה, אספניול, לא משחקים קלים, וגם בישל נגד ריאל מדריד, במשחק האליפות, נגד פריז. הוא כן סיפק דברים במאני טיים של העונה.

לכן, לדעתי, הוא שווה את ה30 מליון. כשאני מסתכל על זה שהוא הראה יכולות ובעיקר אופי ומנטליות, מגיע לו להישאר והוא שחקן מבורך בסגל שלנו. הוא מוכן להוריד בשכר, הוא אוהב את המועדון ושמח להיות פה. אנחנו צריכים שחקן כזה בסגל.

לגבי חלוץ-אני חושב שאם בקיץ אנחנו נפטרים מפראן טורס ולבה ביחד, אתה חייב שחקן כמו אלבארס. אני חושב שאנשים לא מספיק ראו אותו-זה החלוץ 9 הכי טוב היום בעולם. בלי צל של ספק. זה להביא פאקינג לקסוס לברצלונה. אם מביאים אותו בתמורה לפראן טורס וסכום כסף (תמכרו את קונדה ואראוחו!), ועוד חלוץ גיבוי כמו ולאחוביץ׳. וואו.

ממשיך את הקו של אריאל ושביט לגבי ראשפורד ומעלה - קיטלגו אותו רק כקיצוני שמאלי אבל אל תשכחו שראשפורד יכול לשחק גם בימין ועשה זאת לא רע כשלאמין נפצע וברדוגו צלע ביכולת.

בהנחה וברדוגו יעזוב/יושאל אנחנו נתקעים רק עם לאמין וראפינייה בתור השחקנים היחידים שיכולים לשחק בשמאל ובימין, וכל היעדרות שלהם תגרור את החלטורות הרגילות של פליק מהקישור. אין לנו את הפריבלגיה לוותר על קיצוני בהתקפה רק כדי לרדוף בקיץ שוב אחרי מחליף לא מוכח ולהצטער על כך בעונה הבאה.

לגבי חלוץ או בלם - כל הראיונות של פליק העונה הראו לנו שהוא סבל מחוסר היכולת שלנו לכבוש וכן סומך על ההגנה והשיטה, אז אני די בטוח שמכאן גם מגיעה המחשבה של קודם כל חלוץ ואח”כ נדאג לשאר.

סאשה אתה יודע מה גם אין לנו את הפריבלגיה יותר?

לתת לארואחו לפתוח בתור בלם בנוקטואט ליגת האלופות או לסמוך על הדני שישאר כשיר לשבוע שלם או לסמןך על פראן שלא יכנס שוב לבצורת של שעריים חודשיים או שלושה רצופים כמו שהיה לו השנה.

אני לא יכנס שוב למה שהיה אתמול מול אריאל כי די מיציתי, לצערי שזוכים באליפות בגלל שהיריבה היחידה על התואר היתה פתטית ועלובה ושברה שיאי עליבות השנה (זה לא אני אלא האוהדים של ריאל מספרים על ריאל), אז מספרים לעצמנו סיפורים על גרארד מרטין המלדאיני של ברצלונה ודי מנפחים אותנו.

אני יסכם שבאמת וובתמים אני מקווה שריאל מדריד השנה תהיה יריבה חזקה והלה ליגה תהיה תחרותית, כי אם זה ימשך כך, כל שנה נשקר לעצמנו בקשר להגנה שלנו. אנחנו חיבים ריאל חזקה.

במקרה הטוב נהיה טובים יותר ובמקרה הגרוע ריאל תחשוף לנו את ההגנה הבינונית שלנו.

ראשפורד בהשאלה אין לי שום בעיה. וכמו שנדב אמר, אם ראשפורד יגיע אחרי חלוץ ובלם אז ה30 מיליון לא תהיה הגבעה שאני ילחם עליה, פליק רוצה אותו , בסדר.

אי אפשר לחשוב ככה בלי קשר לאיזה מקום סיימנו בליגה?
קצת מקטין.

לא

גם בכללי שקבוצה זוכה בקלות באליפות אז החסרונות פתאום נעלמים

זה טבעי ולא יחודי לברצלונה, בגדול זה גם מה שקרה לפלורטינו בשנים האחרונות הוא זכה בהכל היריבה השנואה שלו התרסקה ואז חשב שכל מה שהוא צריך זה אמבפה אחד וזה יעלים את כל הבעיות בסגל של ריאל

שנתיים קדימה כולנו רואים מה עובר עליהם

..

לא חושב שתמצא מישהו מחוץ לאוהדי ברצלונה שלא יסכים איתי שברצלונה יש הגנה לא מספיק טובה וזה בלשון המעטה

אבל זה לא נראה שאנחנו פה בפורום מבינים את זה באמת

יש לנו קבוצה טובה הרבה נחת לעתיד ואם ריאל מדריד לא תתעורר מהשינה העמוקה שלה זה יכול להספיק לנו בליגה גם בשנה הקרובה

באירופה זה לא יספיק

שאלה אם אנחנו לוקחים את זה כמובן מאליו שריאל מדריד לא תחזור לעצמה מתישהוא, אני באופן אישי כל שנה חושש מהם.

אני גם רוצה שהם יחזרו לעצמם, אני רוצה ריאל חזקה כי את ברצלונה הכי טובה שראיתי בחיי זה היה גם בעקבות מוריניו של הקדנציה הקודמת וגם כי כנראה רק כך ברצלונה תוכל לעשות את ההתאמות הדרושות בסגל שלנו

הבעיה היא ששוק החלוצים לא מזהיר. היו כמה קייצים מאוד פעילים, שבהם לא יכולנו להשתתף.