פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: פראן בפסז', רודרי וקאנסלו בברצלונה

אם כבר אני מעדיף את וולדמורט מניוקאסל

לכאורה כל הדעות לגיטימיות.
אני יכול להעיד על עצמי שאני בוחן שחקנים לפי היכולת שלהם ולא לפי התוצאה של המשחק.
ובנוסף, אני אוהב גם לחוות דעות שיש להם ניואנס, למשל שמרטין שחקן טוב. זה לא אומר שהוא שחקן מצוין. יש הבדל.

אבל קשה להעריך איכות אמיתית של סגל אם היריבה היחידה שלך על התואר נראית כמו ריאל של החצי השני של השנה

שהם פגשו אותנו השנה בקלאסיקו האליפות נשבע לך שחשבתי שאובידו נתנו לנו פייט יותר מהם.

אם השאיפה שלנו זה רק הליגה הספרדית אז אולי זה יספיק לנו גם שנה הבאה. אם יש לנו שריפה למשהו מעבר אז לא

בגדול שברצלונה יצאה לאירופה אפילו מול יריבות בדרג השני והשלישי או שירקנו דם בהתקפה או שחטפנו בהגנה

מרקוס ראשפורד כבודו במקומו מונח לא היה מה שיפריד בין ברצלונה להצלחה או כישלון

בתכלס, פדרו לא למכירה, ואין לנו 150 לשים על אלברז.

אני מעדיף לחכות עוד קיץ מאשר לזרוק 70-90 על גורדון, שהוא יותר קיצוני מחלוץ.

גם שנה הבאה מחירים לא ירדו

יש לך 50-60 משחקים בעונה כדי להעריך את רמת הקבוצה בלי קשר למי היריבה שלך בליגה ואיך היא משחקת.

אם אתה לא מסוגל למשל לעשות את ההפרדה בין בארסה של פליק, בארסה של צ’אבי ובארסה של פפ, רק בגלל ששלושתן לקחו אליפות אז לדעתי אתה צריך לשאול את עצמך שאלות.

אולי יצוצו פרוספקטים חדשים. או יהיה יותר כסף לבזבז.

את מי היית מביא, ריאלית, אם פדרו ואלברז לא רלוונטיים?

את אוסימן פסלו מקצועית לכאורה.

אני אוהב את וולדמורט (אני יודע שזה לא השם שלו) של ניוקאסל, אבל היתה לו עונה רעה והם יבקשו גם איזה 100 שאני לא בטוח שהוא מצדיק.

חשבתי שאחרי העונה הלא משהו שלו אולי ליברפול יקשיבו להצעות על איסאק, אבל לא בטוח בכלל וזה גם יהיה ב-120+.

הייתי מביא איזה מוריצ’י כפלסטר, משאיר את קאנסלו וראשפורד, ומשקיע את רוב הכסף הקיץ בבלם- באסטוני, מיקי, שלוטרבק או אחר.

אם נשאר כסף אחרי כל אלו, אולי לחשוב על מגן שמאלי/ימני

הטענה שלי שבליגה שאין באמת תחרות על האליפות אז החסרונות של ברצלונה לא נחשפים כמו בליגת האלופות ששם אנחנו פוגשים קבוצות שהם מענישות על כל טעות בהגנה או החמצה בהתקפה שברצלונה עושה

באמת שאין קשר בין מה שכתבת למה שאני כתבתי

אני זוכר את עונת הדאבל של וואלורדה גם אז הסימינים לקריסה שתבוא שנה אחרי זה היו ברורים אבל בגלל הדאבל היו כאלו שאמרו לי שאני חמוץ מידי.. אותו דבר היה בעונת האליפות של צ’אבי

נחש מה קרה שנה אחרי

אין לנו הגנה או חלוץ מספיק טוב לקבוצה שרוצה ללכת על כל הקופה

איך תחרות על האליפות תחשוף את החסרונות שלך בשונה מליגה בלי תחרות על האליפות כשהיריבות הן לרוב אותן יריבות?
אם ריאל הייתה יותר חזקה אז האיכויות משחק של מרטין, ימאל או פדרי היו משתנות נגד אוסאסונה וחטאפה? זה אולי היה חושף אותם למבחנים מנטליים אבל אני בספק שהדעה הייתה משתנה בעקבות זאת.

כמו שאמרתי, האופן אישי אני בוחן לפי מה שאני רואה לא לפי התוצאות בלבד. ולכל אליפות דומה לאחרת.

אני גם לא חושב שיש פה מישהו שיוצא מנקודת הנחה שאם לא נביא שחקן הגנה אז זה אומר שההגנה מושלמת.

מנהלים דיון, ויש דעות שונות ויש ניואנס. זה הכל.

לא אמרתי מילה על לאמין

אם ריאל היתה קבוצת כדורגל השנה היא היתה יכולה לחשוף את הבעיות שלנו בהגנה ואם ההגנה שלהם היתה פחות בית הבראה אז אתה מבין לבד את ההמשך

אתה צריך להבין, אם השאיפה שלך היא רק הליגה אז אולי נסתדר אם מה שיש כבר עכשיו.

אבל אם אנחנו רוצים לחזור להיות הקבוצה טופ דוג שהיינו באירופה לפני כמה שנים אז מה שיש לנו לא יספיק לזה.

ראשפורד כן או לא, זה לא ישנה את זה

אם נעבור לנושא אחר

לפי השמועות ברצלונה מאיצה ושלחה הצעה רשמית של 70 מיליון אירו על אנתוני גורדון

אני מניח שאם זה הכיון אז אלברז בפסז :frowning:

או שגורדון וחוליאן תמורת כסף ופראן לאתלטיקו?

אבל אתה טוען שיש בעיות. ז’'א עם ריאל ‘‘חלשה’’ עדיין זיהית שיש בעיות בהגנה, אז אתה מוכיח שלא צריך יריבה חזקה שתחשוף חסרונות שאפשר לשנות בעין.

אז בסוף מדובר בחילוקי דעות.

השאיפה שלי היא לבנות את הקבוצה הכי טובה שאפשר, שיהיה לה בסיס לעתיד תוך כדי התחשבות במצב הכלכלי הקיים.
זה לא קשור לליגה או לאירופה.

אתה מנסה להפוך את זה לעניין של שחור ולבן. או שהסגל מתאים לרמות הכי גבוהות או שלא והכל קטסטרופה. זה לא ככה.
יש את הסגל שיש, יש את המצב הכלכלי, יש את הדרישות המקצועיות ויש את האופציות בשוק.
בהתחשב בכל זה מגיעים למצב האופטימלי לאותה נקודת זמן וממשיכים באותו קו לאורך שנים.

אתה בטוח שלא עישנת משהו?

מאיפה הכסף ? ולמה שאתלטי יקבלו את פראן בתמורה…

קצת די משום מקום (למרות שתמיד יש סיכוי שמדובר בחלק מהמו"מ מול אתלטיקו/צ’לסי) ומאווווד מהר, אבל…מעניין.
לא הספקתי לגבש דעה על השמועה הזו, ויש מצב שזה ייסגר יותר מהר מהזמן שלוקח לגאבי לקבל צהוב.

ולגביי גם וגם, אז מבחינת פנטזיות -

זה מה שבארסה מאניה דרך רדיו סר טוענים, לא יודע כמה זה אמין:

לא יודע אם זה נכון, אבל זה מסתדר עם הפארסה שעשו עם באסטוני פתאום.
פליק לא רוצה להיתפס יותר באמצע העונה עם התקפה מקרטעת בגלל נסיעות לברזיל ופציעות במפשעה.

או שהוא גזען שמחפש ארים בסגל.

עם אף כזה, יש מצב שהוא בכלל Zיוניסט.

וגם - אולי זו הטקטיקה של בארסה להישאר בוודאות עם משהו ביד הקיץ הזה במקום לרדוף רק אחרי חוליאן או מישהו אחר ובסוף לא להביא חלוץ בכלל. אהבתי.