לגבי זה, אני מתאר לעצמי שתכנית המשחק ההתקפית היא שפדרי ולאמין (ואולי גם חוליאן אם יבוא) יחזיקו בכדור 80% מהזמן, ומשחק ההתקפה ינוע סביבם, ככה ששאר השחקנים הקדמיים בעיקר משלימים אותם. נשמע סביר בהתחשב בזה שמדובר פחות או יותר ב-2 מ-5 השחקנים הטובים בעולם.
פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: אחרי גורדון, גם קארים אדיימי מצטרף! פראן בדרך לפסז'?
היה, באותה הידיעה שאייקס תשלם את רוב שכרו.
היו לו גם פאשלות אחרות, תפנית ברגע האחרון או שחקן לא עבר את הבדיקות הרפאויות.
אבל היר וי גו של פבריציו מתברר כנכון ב 98% מהמקרים, אז אפשר לבנות עליו.
יאללה מכירות ולחץ על אתלטיקו.
כמו ששיערתי, בבארסה סימנו לפראן את הדרך החוצה, והוא קיבל את הרמז פלוס הצעה מדהימה שתשכנע אותו לעזוב.
וגם -
אני לא חושב שגורדון ואדיימי יגיעו בוואקום. יש סיבה/ות למה ברצלונה הלכה עליהם. לא משוכנע שזה רק “במקום ברדג’י/ראשפורד”. אולי גם במקום פראן. אולי גם במקום ראפיניה.
לגביי לוקבה -
מודה שאני לא מכיר, אבל לא ממש חובב את הקונספט של עוד בלם צרפתי בברצלונה. איך הוא? ואיך הוא ביחס לקוטי?
אם ראפיניה יעזוב, זאת תהיה אכזבה עצומה ממנו.
הוא הצהיר במפורש, בקולו, גם הקיץ, יותר מפעם אחת, שהוא לא הולך לשום מקום. אם יעזוב, הוא יוצא שקרן בן שקרן.
אני מאמין שלא יעזוב הקיץ. אולי בקיץ הבא.
פראן זה סיפור מוזר. בפריז התפקיד שלו יהיה עוד יותר שולי מבבארסה. יקבל פירורי דקות של גונזלו ראמוס.
אם הוא רוצה כסף, עדיף לו ללכת לסעודיה.
אם בארסה תקבל 30 מיליון נניח, אהיה מרוצה. אם הרבה פחות, זאת תהיה פאשלה של דקו שלא חידש לו בזמן.
לא פוסל שאתה צודק אך תיאורטית אם פראן עוזב, גם את המשבצת הזאת צריך למלא איכשהוא.
ראמוש כבר מזמן מזמן במילאן.
הקיץ עוד לא נגמר. המשבצת עוד יכולה להתמלא, בין אם על ידי מישהו מבחוץ, ובין אם מבפנים.
אמת, אבל זה מחזיר את השניים שהצטרפו למשבצות של ''בארדג’י/ראשפורד".
או שאתה מדבר על שינוי היררכי.
אולי גם על שינוי טקטי של שיטת המשחק.
אתה טועה, עבר לפני שבוע-שבועיים, אבל זה לא חשוב.
אם פראן הולך לפריז מסיבות ספורטיביות, אני לא מבין את ההחלטה שלו.
אם הוא הולך בשביל כסף, אז יש מקומות עם יותר כסף מפריז.
כך או כך זה נשמע לי מוזר.
מן הסתם הקצנתי…
הוא הולך בגלל שתי הסיבות האלה, פלוס העובדה שזו אלופת אירופה בשנתיים האחרונות, פלוס מאמן שהוא מכיר טוב מאוד שאוהב אותו.
לצערי, פסז’ זה יעד מקצועי/כלכלי מוביל בטופ האירופי.
ביסיוו רכש אסטרטגי.
הוא עדיין לא עלה לבוגרים בברוז’.
אם הוא יקבל מקום בסגל זה וואחד הימור.
לא רואה מצב שרודפים אחריו כל כך הרבה זמן (לפי הדיווחים) בשביל שישחק בליגה השלישית. זה תהיה רכישה (אם וכאשר) או לספסל עם אופציה להתקדם, או להשאלה לקבוצה סבבה כדי שיחזור שנה-שנתיים אחר כך אפוי יותר.
בגדול אני מסכים עם הגישה כי הוא גם צפוי להיות יקר, אבל מאוד הגיוני שישתכנע להיות שחקן מילואים שמתאמן עם הבוגרת. הוא מאוד חסר ניסיון עדיין.
בבארסה לאחרונה, דקו ביחד עם הסקאוט אמראל, מנסים להשתלט על השוק הזה של שחקנים צעירים(בזמן שהם עדיין זולים). לכן קשה לדעת אם ביסיוו תחת ההגדרה הזאת או באמת רכש יוצא דופן לבוגרים. והוא אכן יהיה יוצא דופן אם יקבל מקום בטוח בבוגרים.
עדיין אוהב אותו גם אחרי שנפרד מהבת שלו?
אולי בגלל שנפרד מהבת שלו.
נו מה הבעיה, נקנה מהם את אוליסה ונייצר להם הכנסה לקנות איתה את קונדה.
רק שריאל לא יקנו את אוליסה מהם ובעזרת הכסף יקנו את קונדה…