פנטזיות, העברות וחוזים - חלון ההעברות קיץ 2026: אחרי גורדון, גם קארים אדיימי מצטרף! פראן בדרך לפסז'?

לא יודע מה רמת האמינות של הבחור, אבל אולי יש התקדמות גם בגזרת ביסיוו -

נראה שזה סגור, אולי גם אותו רוצים למחנה אימון.
יתכן שבארסה ופליק רוצים לבחון את כולם מקרוב ואז לקבל החלטה לגבי השחקן ה-6 בהתקפה.

אפשר לתת קרדיט פה לצוות הניהולי.
תכנון מוקדם של הרבה עסקאות, סגירות מהירות ושקטות, תכנון לטווח ארוך. אפשר להיות מרוצים.

בגדול מסכים, אבל מבחינתי הם פותרים כרגע בעיה אחת מכמה שיש לנו:

1. תחזוק לחץ גבוה.
  2. תלות בלאמין בייצור מצבים
  3. תלות בפדרי בניהול משחק.
  4. מגינים לא טובים מספיק
  5. בלם טוב יותר לצד קובארסי
  6. היעדר 9 טוב

פתרנו את אחד, סיפקנו פיתרון כלשהו ל4 ואני מקווה שנמצא פיתרון ל 6. סילבה נגיד היה ממש טוב לנו בשביל 2 ו-3 אבל כבר לא יקרה.

לדעתי אין כוונה מלכתחילה לשנות משהו לגבי 2-3.
ו-5 זה תלוי סיטואציה, כי היה להם יותר חשוב לפתור את 6 ו-1.

גם 5 לדעתי דיי חשוב לפתור, ויסלח לי מרטין

מדברים על סדר גודל של 10 מיליון מחיר רכישה.
מאוד מאוד יקר עבור שחקן שעוד לא עשה הופעת בכורה בבוגרים.
כנראה רואים בו כשרון ענק.

תיקנתי את ההודעה שלי.

יש לי הרגשה ש-1-3, אולי גם קצת 4, תלויים אחד בשני. לדעתי לאמין יהיה הרבה יותר באמצע העונה, מה שיוריד את התלות בפדרי מבחינת ניהול המשחק, ויעזור ביצירת המצבים. ריבוי השחקנים בכנפיים ואולי גם מקדימה גם יעזור בנושא השני.
זה למה כל כך הרבה שחקני כנף - תהיה קבוצת שחקנים שתפקידה להחזיק בכדור ולנהל (פדרי, לאמין, קובארסי, פרנקי, אולמו, ברנאל, אולי קאנסלו, אולי חולי), ותהיה קבוצת שחקנים שתפקידה לרוץ, להצטרף מקו שני, ללחוץ כמו פסיכים, לא להחזיק בכדור יותר מדי, ולשחק בכמה תפקידים/צדדים (ראפיניה, גורדון, אדיימי, אאא"פ, גאבי, אולי ביסיוו).
ויהיה גם את אלו שעדיף שייגעו בכדור כמה שפחות. אבל זה עניין אחר.

אני התרשמתי מאוד מברנאל בעניין של ניהול משחק. לדעתי הוא הולך להוציא את פרנקי מההרכב, רק שיהיה בריא.
לאמין כבר עכשיו יודע לנהל משחק מהאגף. אני לא יודע מה קרה לו במונדיאל, וגם לא אכפת לי. כשהוא רוצה, הוא מפגין ראיית משחק ומסירות אומן.
גם אולמו מפגין יכולת מעולה, גם משחרר לחץ, גם מוסר, ואפילו לא נראה כמו חמאה כשהכדור אצל היריבה.
גם פרמין, פרנקי וגאבי לא בדיוק נגרים. אף אחד מהם לא פדרי, אבל אני רגוע לגבי ניהול משחק.

מקריאת המחשבות של פליק, אני מסיק שזה כריסטנסן.
כן כן, אני יודע שכל הפורום בטוח שהוא הולך להיפצע לשנה עוד לפני שהעונה התחילה.

אגב, כרגע באתר של לה ליגה רשומים 12 שחקנים בלבד.
לא רשומים - ז’ואן גרסיה, שסני, טר שטגן, אריק, מרטין, כריסטנסן, פרנקי, ברנאל, ברדג’י, גורדון, הקטור פורט.
חלק חידשו חוזה שעדיין לא אושר, פורט וטר שטגן חוזרו מהשאלה.
ציפיתי שיהיו רשומים, כי הם לא חידשו מאז הקיץ הקודם - ז’ואן גרסיה, ברדג’י, מרטין. ככל הנראה רשמו אותם איכשהו רק לעונה אחת, למרות חוזה ארוך יותר.

אני מאמין שזה עניין טכני בלבד ולא באמת יש בעיה, אבל כדאי לעקוב לקראת חידוש הליגה.

דיווח ב-‘ספורט’ שבין בארסה לבארדג’י יש הסכמה שהוא עוזב, כשגם במקרה של הישארות פליק לא רואה דקות משחק בשבילו.
מכוונים למכירה כדי לייצר הכנסה.

בקשר לאדיימי -

דורטמונג מאשרת שקארים דה קרים במו"מ עם מועדון אחר. I wonder who.

לגביי מאטס -

לא יודע כמה הידיעה הזו אמינה, אבל מאז ההכרזה שעסקת ההשאלה לאייאקס סגורה_סגורה_סופית_גרסה_אחרונה_עם_הקובץ, האירוע באמת קצת התפוגג לו. אולי באמת יש בעיות מיסוי כלשהן.

ובהקשר לשארקי הספרדי -

אז איזשהו כתב/עיתונאי/צייצן טוען שפסז’ מכינה את ההצעה לברצלונה, ושפראן כבר הסכים עקרונית להצעה.
לא שאני מבין מה יש לקטארים “להכין הצעה”. הם צריכים לקחת הלוואה? לבדוק האם הבנק מאשר? האם אפשר להיכנס למינוס? האם הם יעמדו בהחזרי המשכנתא?

והם צריכים למהר, כי יש את החרטוט החוזר הבא -

אלמאן מת על פראן. חרוז נחמד, לא מעבר.

הקטרים צריכים אישור אירני למעבר של הכריש במצר פריז.

זה שהגיעו להסכמה עם השחקן לא אומר כלום. גם בארסה הגיעה להסכם עם באסטוני, ולא קרה כלום אחר כך.

יש לי יש לי.
אלמאן חרמן על פראן.

יש לי הרגשה שברצלונה לא תקשה יותר מידי על המעבר…. אם פראן ופסז יגיעו לסיכום..

תלוי בסכום. אין לנו אינטרס למכור אותו בזול, הוא לא מצורע ולא שרוף אצל המאמן או אצל האוהדים.

פראן יהיה חיה בפריז, זה כזה מתאים למועדון שלנו.

שנה אחרונה בחוזה מישהו?

אם כן זה יהיה לחלוטין עניין של מזל. הוא קיבל אצלנו את כל ההזדמנויות ואת כל התנאים להפוך לחלוץ מוביל וזה לא עבד לו. אם זה יעבוד בפאריז זה באמת אך ורק מזל.

שנה שעברה היה לו שנה טובה..

אני לא צופה מו’'מ בעייתי. פריס יכולה לשלם כל סכום, זה אפילו אות של כבוד עבורם לקנות שחקן מאיתנו בסכום שהוא שווה כדי להראות כמה הם גדולים עלינו.

אין לי בעיה שיתנו איזה 150 מיליון עליו ושיחשבו כמה שהם רוצים שהם גדולים עלינו..

:slight_smile: