לדעתי סרג’י רוברטו מספיק טוב לרוטציה.
אלניה לא קיבל מספיק הזדמנויות בברצלונה. ובבטיס להבנתי הוא טוב (לא צופה בבטיס).
הם עדיין שנות אור מההנהלה של גספרט. פיאניץ’ הוא רכש הרבה פחות הזוי מבוחארדה וג’ובאני, ואנחנו נאבקים על אליפות ולא על המקום הרביעי.
לדעתי סרג’י רוברטו מספיק טוב לרוטציה.
אלניה לא קיבל מספיק הזדמנויות בברצלונה. ובבטיס להבנתי הוא טוב (לא צופה בבטיס).
הם עדיין שנות אור מההנהלה של גספרט. פיאניץ’ הוא רכש הרבה פחות הזוי מבוחארדה וג’ובאני, ואנחנו נאבקים על אליפות ולא על המקום הרביעי.
לא שיחק מספיק בשביל לקבוע (אולי גם בגלל הקורונה שמנעה ממנו להיכנס לאיזשהו סוג של רצף), אבל כששיחק - לפחות סטטיסטית (הבקעות ובישולים) הוא עומד על 0 עגול, וגם לא תרם אחרת בצורה ראויה לציון למשחק של הירוקים.
לא שחקן הרכב פותח בבטיס (בטח לא במובהק), ולא מישהו שאני יכול לסמוך עליו בברצלונה בשנה הבאה.
Arthur has taken his farewell at Barcelona for granted and awaits the agreement between Barcelona and Juventus to be fully finalised. The announcement of the swap deal between him and Pjanić could be announced as early as this week. [md]
https://twitter.com/barcacentre/status/1276080238074703872
אפשר להיפרד יפה לשלום מארתור, השם ינקום בברתומאו ימח שימו וזיכרו.
https://twitter.com/barcacentre/status/1276080239484026881
The strategy of the swap deal between Arthur and Pjanić is comparable with the swap deal executed last summer between Cillessen and Neto. Barça will receive around 70 million euros for Arthur, to "balance the books before June 30th, and will then pay a little less for Pjanić.
למה הציטוטים מטויטר לא יוצאים טוב כמו פעם?
אתה מבין שאתה בלשון המעטה ממש לא הוגן כלפיו? הגיע לבטיס בינואר בקושי נכנס להרכב ואז ישר פגרה ארוכה של קורונה ושחוזרים לשחק כדורגל, בטיס במשבר ומפטרים את המאמן שלהם (רובי)
אי אפשר להניח שום דבר לגביו לנוכח הכמה חודשים שהוא שם.
תקרא את מה שכתבתי -
איפה החלק של “בלשון המעטה לא הוגן כלפיו”, אם אני רושם בפירוש שהוא לא שיחק מספיק בשביל לקבוע?
לגביי שאר הדברים שרשמתי - ראיתי מספיק מהמשחקים של בטיס, לא כל דקה וכל שנייה, אבל מספיק (לדעתי) בשביל להביע עמדה בנושא אלנייה. לדעתי כרגע הוא לא מראה שם משהו שגורם לי לחשוב שהוא מתאים לברצלונה. האם זה יכול להשתנות במידה והוא ישחק שם יותר זמן? אולי. אבל בשביל זה הוא צריך יותר זמן, משמע - לשחק שם גם בעונה הבאה (כשהדיבור היה על זה היותו שחקן ברצלונה בשנה הבאה).
מבחינתי, שחקן ששיחק 154 דקות במצטבר ב-6 משחקיה האחרונים של בטיס (לא שותף נגד ריאל, ולכן זה לא מופיע בתמונה ששמתי למעלה), ולא עשה בהן משהו ראוי לציון - לא מתאים לברצלונה.
אלניה יכול להיות בונוס נחמד לקישור שלנו, אבל הוא לא יהיה הפותח. לכן כתבתי “אולי גם אלניה”.
אותי מעניין מה המשכורת של פיאניץ’. לפי הדיווחים , יובה שילשה את המשכורת של ארתור והוא ירוויח 5.5 מיליון יורו. זה אומר שהוא קיבל פחות מ 2 מיליון בבארסה.
יש מצב שלא רק החלפנו שחקן צעיר וכשרוני תמורת שחקן מזדקן וקיבלנו 10 מיליון עלובים, אלא גם הפסדנו את המיליונים העלובים האלה על משכורת של פיאניץ’.
ממש מבאס העזיבה הזאת.
במועדון בו דמבלה מקבל, בחוזה ראשון ובגיל 20, שכר כזה - לא אתפלא אם פיאניץ’ יהנה מהטבות גם בברצלונה.
לא חושב שקיימת אפשרות בה פיאניץ’ ירוויח פחות ממה שארתור קיבל אצלנו.
אני בטוח שהם כבר הכינו לו חוזה של 10 מיליון לעונה כיאה לסופרסטאר שהוא. בסוף עוד יצא שבארסה תוציא מכיסה יותר מאשר הכניסה והכל למען סידור הספרים לקראת עונת 20/21, אבל למי אכפת ברתומיאו באס"ק…
לא מכיר את ההנהלה של גספרט. אבל אני מניח שהיא לא ביצעה רכש גרוע כדי לאזן מאזנים. היה ניתן לטעון שמקצועית ההנהלה הצליחה מקצועית על סמך ההישגים שהקבוצה הגיעה בשנות כהונתה. אבל התחושה שלי, ממה שעולה פה בפורום, שהקבוצה הצליחה למרות ההנהלה ולא בזכותה. לא נראה לי הגיוני שההנהלה של גספרט הייתה גרועה יותר.
לא עוסק בהשואות. ובתקופה של גספרט, בניגוד להיום, הייתי הרבה פחות מודע למה שהולך מאחורי הקלעים ולפולטיקה, בלשון המעטה, דבר אחד אני יודע להנהלה של גספרט לא היה את מסי, ואם להנהלה הנוכחית לא היה את מסי, אז אולי הינו גם היום נלחמים על המקום הרביעי…
זה גם לא מנחם אותי, אם גספרט היה יותר גרוע יותר או פחות. גם גספרט וגם ברתומאו זה פח זבל, תבחרו אתם מי יותר גרוע.
דרך אגב שאלה, למה יובנטוס משלמת 80 מיליון על ארתור? לא טיפה מוגזם מבחינתם?
עריכה:
הבנתי, אינטרס גם שלהם לאזן חשבונות.
כי הם יקבלו 60-70 מליון יורו על פיאניץ’, סכום מוגזם כשלעצמו.
לא אוהד בארסה, אבל ממה שאני מבין זו סוג של עסקת מכבסה (בדומה לנטו-סילסן שבארסה מקבלת 80 מליון יורו לפני הדוחו"ת של שנה הבאה כדי לאזן מספרים, ואז רוכשת את פיאניץ’ ב-60-70 מליון יורו.
כלומר טרייד עם תוספת של 10-20 מליון יורו מצד יובנטוס.
10 מיליון כדי להחליף שחקן ותיק בירידה ובן 30, בשחקן צעיר בן 24 שעתידו לפניו. למה שלא ישלמו את זה?
דרך אגב, רוצים לשמוע עוד בדיחה? יכולנו לרכוש את אותו פיאניץ שהוא היה צעיר וטוב יותר בסביבות 30-40 מיליון אירו.
הוא היה מועמד בזמנו.
בזמנו של גספרט לא ביצעו רכש גרוע כדי לאזן מאזן, אלא ביצעו רכש גרוע סתם. בגלל טיפשות ולא בגלל נבזיות.
ובארסה הייתה בחובות הרבה יותר כבדים.
זה לא עושה את ההנהלה הנוכחית טובה יותר, אבל שתדעו, יכול להיות הרבה יותר גרוע.
יכול להיות יותר גרוע מגספרט , כמו שקרה לגלזגו ריינג’רס. הכל יחסי בחיים.
אני מעדיף הנהלה טיפשה אבל שאוהבת את המועדון מאשר הנהלה נבזית ששונאת את המועדון.
מסכים עם הנקודה הכללית שיכול להיות גרוע יותר. אבל אני לא חושב שניתן לזקוף את המצב המוצלח של הקבוצהה, לזכות ההנהלה הנוכחית כיוון שבאמת היא ירשה את הקבוצה המוצלחת בהיסטוריה של בארסה.
לעניין הטפשית/נבזית- בהתחלה רציתי לשאול אותך מה
עדיף, ההנהלה נבזית או הנהלה טיפשה. אבל אחרי שחשבתי על זה, ההנהלה הנוכחית היא גם טיפשה וגם נבזית.
ההנהלה הנוכחית לא רשמה לזכותה רכישה אחת מוצלחת באמת(אולי אפשר למנות את אומטיטי וארתור). ביצעה מספר רב של רכישות גרועות במחירים מופרכים, תוך שהיא מסתכסת עם מועדונים וגורמת לכך שלא ניתן יהיה להגיע לתנאי רכישה נוחים. ומה היא עושה כדי לכפר על הטעויות שלה בתחום המקצועי? מוכרת שחקנים מטמעים כלכליים ולא מקצועיים.
טר שטגן, אלבה וראקיטיץ’ בטוח, סוארס ודה-יונג אם מתייחסים למה שהראשון עשה ומה שהשני אולי עוד יכול לעשות.
4 ככה. אם אני לא טועה.
מישהו יודע כמה ארתור מרויח עכשיו?
Arthur will earn 5.5 million euros per season at his new club Juventus. The deal will be finalised in the coming days. Barça will sell him for 70 million euros and will buy Pjanić for 60 million euros. [rac1]
וידאל, נדמה לי ב 20-30 מיליון, אחת הרכישות המוצלחות.
גם לנגלה מתגלה כרכישה טובה בהתאם לסכומים ששולמו עליו, לגיל שלו ולעובדה שהוא הצליח למצוא מקום בהרכב.