נו באמת זה “come on” או ''come off it".
פאק אוף זה הגרסא הוולגרית של ‘‘סע סע’’, ‘‘גזגז’’ או אם תרצה ‘‘יאללה יאללה’’. אבל שוב, הגרסא הוולגרית.
לא ברור לי למה מחפשים כוח להצדיק את הדבר הזה.
עד כמה שידוע לי אסור לדבר בצורה הזה לפי החוק, ובמיוחד לשופט. בלינגהאם קיבל פס כמה וכמה פעמים, אבל זה לא עזר. בסוף קיבל את החינוך שמגיע לו.
ברור שזה מעצבן לאוהדי ריאל, אבל אתם צריכים להיות מבסוטים כי זה רק יעזור לו. הוא צריך לשנות כיוון כי עושה רושם שהוא עולה על המסלול של ויניסיוס.
התגובה הראשונה שלך עם ה"למדתי עם אנגלים" היתה יותר משכנעת מ"יש לי בגרות באנגלית".
ואני לא מאמין שעשיתי את זה, כי באמת כנראה משעמם לי, ותהיה בטוח שהוא צחק עליי ללא סוף, אבל אשכרה כתבתי לבעלה של בת דודה שלי, שנולד במנצ’סטר, גר בלונדון ב-15 השנים האחרונות ואוהד כדורגל מושבע (יונייטד, מסכן). רוצה לנחש מה הוא ענה לי?
אני מצטט להנאתך:
“Should be a booking 90% of the time”
ולא, שחקנים לא מסתובבים בפרמייר ליג ואומרים fuck off לשופטים להנאתם בלי לקבל בראש.
רוצה צילום מסך? לדבר איתו בטלפון? שאנסה להשיג את המלך צ’ארלס?
א’ זה ממש לא מקביל לזה, אין לי מושג למה ועל סמך מה כולכם החלטתם את זה בלי שום בסיס.
ב’ אני אפילו לא מתווכח שיש הקשרים בהם זה הגיוני - במשחק כדורגל עם חברים בשכונה אתה לחלוטין יכול להגיד "לך תזדיין יא זבל\מאניייק\חלאה ולקבל בתגובה צחוק. גם באנגליה. אתה יכול להגיד את זה לבוס שלך? לאבא שלך? גם לא לשופט.
אתה מורה לאנגלית וגאון הדור שלך, כל הכבוד.
רק שיש משהו שנקרא חוכמת רחוב, מה שכנראה אין לך.
גוד בעצמו אמר שהוא אומר את המשפט הזה מגיל 17, טיטי אומר לך שבכל משחק באנגליה אתה שומע את זה 17 פעם ואתה עדיין מתווכח על משמעות המילה במילון.
בחיאת חלאס, השיפוט בספרד מחורבן, הבעיה של אוהדי ברצלונה היא שהם לא מוכנים לקבל את זה שזה רע לכל הצדדים.
כי אתה וטיטי גדלתם ברחובות דרום לונדון ויודעים בדיוק מה מקובל שם ומה לא?
אני רואה לא מעט משחקים בליגה האנגלית ולא שמתי לב לתופעה הזו. סטיב, אותו ציטטתי, רואה את רוב המשחקים ולא מכיר אותה.
השיפוט בספרד מזעזע, אני לא מתווכח על זה לדקה. אני אפילו לא מתווכח על זה שהוא דפק את ריאל לא פעם ולא פעמיים. אני כן מתווכח על זה שהוא, עד מאוד לאחרונה, היה רע לכל הצדדים בצורה זהה, ונתוני כרטיסים ופנדלים של העשור האחרון מגבים את הטענה הזו.
מאז שפרז, וזה מאוד מפתיע אותי ולא מתאים לו, כי הוא חכם מאוד ובעבר גם היה לו קלאס, התלכלך עם השופטים בספרד, נראה שזה מתחיל להתאזן. האם זה יישאר ככה? נחיה ונראה.
בכל מקרה אתם נובחים על העץ הלא נכון
הוא קילל, יש סיבה שהמילה פאק מצונזרת תמיד, וזה לא כי הצליל של הביפ כל כך מצחיק
אפשר לטעון שזה מגוחך ששופט מוציא כרטיס לשחקן שמקלל אותו - אני למשל טוען זאת
אפשר לטעון (עם נטל הוכחה מסוים) שזה חריג ששופט מוציא כרטיס לשחקן שמקלל אותו
אבל אי אפשר לטעון שהוא לא קילל
אני גם נוטה לחשוב שזה לא חריג, או לכל הפחות - משהו שבברצלונה רגילים לראות
לכן בדיוק כתבתי שנטל ההוכחה על מי שרוצה לטעון שזה חריג
תוך כדי כתיבה נזכרתי בדוגמה של טמבלה שקיבל אדום על דיבורים והשחקנים שלנו ניסו להסביר לשופט שהוא אפילו לא יודע לדבר ספרדית… איזה שחקן מרגש, געגועים