את התפיסה על האלאנד הוא בטוח ראה ונתן יתרון לראות אם מסתיים בשער בכל זאת, בתפיסה השנייה היה גול מיד אחר כך אז הואר כבר יכול לבדוק את זה. מה שחשוב שבסוף הוא קיבל את ההחלטה הנכונה. מצחיק שהשדרנים הישראלים בזו להחלטה. אגב בתחילת המשחק היה פנדל ברור מאוד על מרמוש. ולגבי סלאח, אדום על זה זה מחמיר מאוד מאוד. החוק היבש מנוסח לצערנו בצורה שאי אפשר בכלל להתייחס אליו ונשארנו רק עם הרף שהשופטים הרגילו אותנו וזה לדעתי מתחתיו. אה ובנפדל על סיטי יש מצב שהכדור בכלל לא היה במגרש, לא יודע אם זה נבדק בואר אבל לנו לא נתנו זוית שמתייחסת לעיניין הזה.
אחלה חטיפה של רוג’רי מג’אמאל אבל השופט המציא עבירה שמנעה מצ”ב מצוין.
ועכשיו אני לא מבין למה קסאדו זוכה רק בצהוב אחרי מכה מכוונת מאחורה.
השופט מנסה להציל את ברסה ממניטה?
אבל כנראה ברסה תמשיך עם קו ההגנה המטורלל שלה ואנחנו נמשיך להחמיץ.
דיי תפסיק לבכות.
לדעתי ניסה להגיע לכדור, ולכן זה צהוב.
זה לא שונה בהרבה מהבעיטה שקיבל פרמין ודידה כמה דקות אחר כך. פשוט בעטו לו ברגל, והשופט לא שרק אפילו.
מערכת אוטומטית, למה לוקח 7 שעות לראות מה הפריים הנכון? יאללה 4-0 כבר ראבאק.
זוכרים את האדום שקיבל פרנקי דה יונג בסופרקופה?
אני טענתי שזה לא אדום כי אין מספיק עוצמה.
הטעה של חלק מהאנשים הייתה שפגיעה בקרסול זה תמיד אדום.
אז הנה היום
נשלף צהוב והואר לא תיקן.
אז פה היה צריך להישלף כרטיס אדום.
היו השבוע שני מקרים כאלה, במשחק באנגליה( טוטנהאם) ומשחק בארץ, במקום הוציאו אדומים.
בפגיעה חלשה, רק בגלל המיקום?
אני ממשיך לטעון שזה צהוב.
לפחות הטענה שלך שזה תמיד אדום קיבלה עוד דוגמא נגדית.
הטענה האמיתית צריכה להיות שיש דין אחד בעד מדריד, דין אחד נגד בארסה ודין ביניים ביניהם. גועל נפש.
לא מבין , שתי שופטים שונים כל אחד מהם מפרש שונה, לא מבין למה אתה חושב שבגלל שופט אחד אתה צודק…
אני חשבתי שפרנקי זה אדום ואני גם חושב שפה זה אדום
אבל רק שהיה ברור ברצלונה אשמה לחלוטין בתבוסה של היום. לא מאשים את השופט
כשראיתי את שני המקרים השבוע רצייתי לכתוב על זה ואז היו לי כמה סידורים ושכחתי מזה, אני מבחינתי זה אדום, פגיעה כזו בברך גם אם רמת העוצמה לא גובהה יכולה לנטרל שחקן לכמה חודשים טובים,לכן מבחינתי זה אדום.
ראיתי לא מזמן עוד מקרה דומה, גם נשלף צהוב. לא זוכר איפה.
לרוב, הכניסות האלה באות עם עוצמה, ואז נשלף אדום מוצדק מבחינתי. היום סימאונה פגע בבאלדה אחרי גליץ’ ארוך שכמעט עצר כבר. גם פרנקי נגד מבאפה, הגליץ נגמר עוד לפני והוא סתם הרים רגליים.
זה כי יש שופט שמחמיר ויש שופט שלא.
לא חושב שיש פה משהו מסובך או יוצא דופן.
בעיני כל שחקן שעושה כזה כניסה בשחקן יריב צריך לחטוף אדום. זה קשוח וזה גם ירתיע
לא אכפת לי אם זה יצא לו רך או משהו כזה, ניסית להוריד את הרגל של היריב תרד לחדר הלבשה.
דימה אני מבין את הכוונה שלך וגם מקבל את דעתך, אבל כמו שרשם משה, פה האפקט הוא יותר של הרתעה.
אני מבין גם את התיסכול שלא שרקו לכם את מה ששרקו נגדכם.
אני מסתמך על החוקה, לא על התסכול שלי. גם אין לי תסכול, אני טוען שהיום הצהוב מוצדק.
מה שקובע זה העוצמה וסכנה לבריאות השחקנים. כשהבעיטה חלשה, אפילו בשוק, אין סכנה לבריאות.
מה שויניסיוס עשה לפניה למשל, למרות שניסה להגיע לכדור ולא לפגוע בשוער, היה צריך להיות אדום זוהר. מה שהיה היום או בסופרקופה זה בקטנה לעומת זה.
לילה טוב.
דימה סתם שאלה, שאני יבין, אתה מצפה ששופט יבין איזה עוצמה יש למגע של השחקן בשחקן יריב?
הוא נכנס לרגל ? הוא צריך לרדת לחדר הלבשה.
והנה הבושה הגדולה…
**נציג איגוד השופטים ברדיו קופה: ״**עקב צפיפות השחקנים ברחבה, טכנולוגיית הנבדל החצי אוטומטית לא עבדה ולכן הקווים נמתחו ידנית על ידי השופטים."
עכשיו הכל מובן. אפילו בפיגור 4-0 הם לא יכולים לשפוט אחיד.
חאבי מיגל: ״באלדה הוחלף בגלל כאבים ויבדק מחר״.