מסכים שהאדום נוראי, אבל אני לא חושב שהוא הכריע את המשחק. ריאל המשיכה להגן ב4-4 רק שויניסיוס ירד לקו של 4 ורק אמבפה נשאר למעלה. ויניסיוס נכנס לצד שמאל של ההגנה והשער הגיע מצד ימין, אני חושב שהסיטואציה מול 11 שחקנים אמורה להיות זהה למעט עוד ויניסיוס ליד אמבפה שמחכה למתפרצות.
לא זכורה לי עברה של רודיגר אבל אני חושב שעל ברהים לא הייתה עברה בשער של גולר וכמובן במשחק הראשון פנדל של מאה אחוז שאוליסה לא קיבל.
בטח שזה הכריע את המשחק. ריאל מדריד הייתה מסוכנת עד ההרחקה, ואינספור פעמים ראינו את ריאל משחק לא משהו ומנצחת. היא שיחקה לא משהו ועדיין הובילה על באיירן בחוץ 3-2! ריאל מדריד היא לא קבוצה שאפשר להספיד בליגת האלופות, ומי שלט במשחק או מי שיחק יותר טוב זה לא משהו שחל על ריאל מדריד.
ריאל הובילה כמעט כל המשחק. 3 דקות אחרי ההרחקה היא קיבלה את הגול.
ככל שאני מסתכל על ההרחקה יותר אני באמת חושב שזאת הרחקה ביזיונית אפילו יותר משל אריק גרסיה. בושה שזה מה שהכריע את המשחק, בושה למפעל וצריך להגיד את האמת-ריאל מדריד נשדדה פה. ושוב, אני אציין-אני שמח כאוהד בארסה, אני מתעב את המועדון הזה וחגגתי את ההרחקה, אבל בראייה אובייקטיבית זאת הרחקה לא מוצדקת בשום צורה-זה לא שקאמבינגה בעט את הכדור בשביל לבזבז זמן אם עשה את זה בצורה גסה. כל הזמן שחקנים שמבצעים את הפאול מחזיקים את הכדור ביד ואז מחזירים אותו אחורה. הוא החזיק את הכדור אולי שנייה. הצהוב השני היה מוגזם.
לדעתי אגב השופט לא ידע שזה צהוב שני. הוא סימן לו 2 על שתי הפעולות-גם על הפאול וגם על הבזבוז זמן. אחרי ששחקני באיירן סימנו לו שזה 2 הוא הבין שהוא בבעיה ולא יכל כבר ללכת אחורה. אם הוא היה יודע שזה צהוב שני אין סיכוי שהוא היה מביא לו אותו.
זה שהם ספגו מהר אחרי האדום גם אם זה נשמע מוזר במקרה הזה זה מיקרי. תנתח את הסיטואציה עיניינית. תצפה בגול.
האדום נוראי אני מסכים, אבל על אוליסה היה בסוף המשחק הראשון פנדל של 200 אחוז שהיה יכול להביא את באיירן למשחק הזה ביתרון 2. וגם הגול של גולר הגיע אחרי שריקה לא נכונה על ברהים שצלל.
אתם ממשיכים להגיד שזה עבירה של 100% למרות שהיו עוד איזה 3 עבירות דומות במשחקי רבע הגמר שלא נשרקו, שופטים לא שורקים על עבירות כאלה בתוך הרחבה, יש עקביות בזה.
ננתח, היינו 4 בקישור פרוסים בקו אחד, מהצד שהגיע הגול זה הצד של פדה, במצב לפני האדום ג’וד הגיע לצופף וקמאבינגה שהיה דאבל פיבוט עם ג’וד הופך לקשר האחורי המרכזי, אחרי האדום, פדה בצד, אין קמאבינגה וג’וד קשר אחורי מרכזי ואין עוד שחקן בין הקשר האחורי המרכזי לבין פדה, משם ובדיוק משם איפה שהיה חסר שחקן נבעט הכדור לשער.
כלומר, 4 בקישור דאבל פיבוט זזנו איך שהכדור, אם הכדור אצל אוליסה זה של גולר וקמאבינגה בא לעזור יג’וד הופך למרכזי האחורי, בצד השני זה פדה ואז מי שבא לעזור זה ג’וד וקמאבינגה זז לקישור האחורי.
לא מבין איך ניתן לטעון שהגול לא הגיע בדיוק מהחור שנוצר.
לא התייחסת לגולר, הוא היה שם. כמובן שקאמבינגה לא היה שם, הכוונה שלי שכמותית לא הייתה לזה השפעה כי ריאל המשיכה להתגונן ב4-4 והשער הגיע רחוק מויניסיוס (שאכן הלך לישון אבל לא הייתה לזה השםעה על המהלך).
מה זה “אתה סופר”, תסתכל על המהלך עצמו. מה שתיארת שאמור היה לקרות קרה, פשוט עם גולר, הוא היה שם.
וכן ויני היה הקשר השמאלי, כשהכדור הגיע מהצד שלו הוא לגמרי היה בקו הקישור. נכון הוא איבד את המיקום שלו בהמשך אבל כמו שאמרתי לא הייתה לזה השפעה על הגול שהגיע מהצד השני, אתה תיארת יפה איך ריאל התגוננה שם וזה בדיוק מה שקרה בגול (אם שחקנים אחרים מין הסתם).
מינויו של קרלוס דל סרו גרנדה לשופט ה-VAR במשחקי ברצלונה הוא פזיזות וטיפשות מצד איגוד השופטים, במיוחד לאחר שערוריית העונה שעברה בריאל ארנה כשהוא הפך את מידת הנעל של לבנדובסקי ל-63.
מה שקרה היום הוא שערורייה, כי דל סרו גרנדה נתן את החלטת הנבדל בתוך שניות בודדות (!!), ואז הופעת הקווים ארכה יותר מ-5 דקות (!!) עד שמערכת הנבדל החצי אוטומטי הציגה לנו את הקו הזה.
ראיתי את המהלך ואין שום נבדל בכלל, יש כאן מניפולציה טכנית מכוונת (!!), וזו חוצפה ושערורייה לסווג מהלכים כאלה כנבדל. זו לא הפעם הראשונה ולצערנו זו לא תהיה האחרונה.
אולי במקום שישימו מצלמה עם השופט במגרש, עדיף שישימו אותה בחדרי ה-VAR.
ג׳רארד רומרו: ״עצם זה שמביאים את דל סרו גראנדה להמשיך לרדוף את בארסה דרך ה VAR למרות שהוכח כבר מעבר לכל ספק שהוא פועל בכוונה להזיק, מראה לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת על הלה ליגה. ועוד הסניור נשיא הליגה חאבייר טבאס הבטיח השבוע שבארסה לא תנצח את כל המשחקים ושלמדריד אסור לאבד תקווה״.
ArcivoVAR , שהם מתיימרים להיות אובייקטיבים, טוענים שזאת טעות נוספת של הואר. הם בחרו את הפריים הלא נכון , אחרי שהכדור כבר עזב את הרגל של פדרי.
מי שרוצה, יכול לקרוא בחשבון שלהם ב X.
עוד הם אומרים שזאת טעות מספר 4 העונה נגד ברצלונה. בדיוק כמו סך הטעויות של הואר נגד שער הקבוצות ביחד ( אני אישית מתקשה להאמין שהיו רק 8 טעויות של ואר בכל העונה, אבל ככה כתוב אצלם בחשבון)