אז?
מה רע בשופט הרביעי או בצוות הvar?
טרייד אוף בין כל בזבוזי הזמן המגעילים היום לזה.
נכון
אז?
מה רע בשופט הרביעי או בצוות הvar?
טרייד אוף בין כל בזבוזי הזמן המגעילים היום לזה.
נכון
טוב איזה הסבר הגיוני יש לזה? אדום ברור. (גצאניגה מול אתלטיקו)
שהוא לכאורה ניסה לגעת ביד בתוך הרחבה (האמת זה לא רחוק).
מקרה גבולי לדעתי.
ההסבר הוא שאלבארז לא שלט בכדור ולכן זה לא “obvious goal scoring opportunity” שהיה מחייב אדום. כביכול זה עצירה של התקפה בלבד, והעונש הוא צהוב.
זה מה שהשופט אמר לשחקני אתלטיקו לפי רלבו.
בימים האחרונים יצאה הודעה של שופט עבר (?) על כך שלא נתן למסי צהוב שני כדי לקבל את החולצה שלו…
באותו שבוע במשחק של מילאן באלופות הפרשן הודיע חגיגית שלדעתו השופט צריך לשרוק כמה “עבירות קלות” לזכות מילאן כדי להרגיע את הקהל.
מי זה הפרשן הזה? הוא היה שופט עבר בליגה האנגלית במשך עשור…
מה אני בא להגיד פה? (לא. לא שמסי רמאי ולא מגיע לו תארים תירגעו ומהר)
שהצפיות שלנו מהשופטים שיהיו מקצועיים ולא סתם אנשים רגילים עם דעות קדומות מהבית הן לא ראליות וכל הויכוחים על שריקות לפה ולשם הם חסרי טעם.
קראת רק את הכותרת על מסי…
זה לא מה שהוא אמר.
לא.
קראתי את כל הכתבה וזה בדיוק מה שהוא אמר.
בנוסף בסוף מסי בא להביא לו את החולצה באמצע המגרש והשופט ביקש ממנו להביא לו בחדר ההלבשה כדי שלא יראה מוזר.
מעבר לזה אם אתה חושב שפיספסתי משהו בכתבה לפחות תוסיף אותו ותתקן במקום להיות מסתורי…
זו הייתה הכותרת: “שופט העבר חשף: לא הרחקתי את ליאו מסי, בתמורה לחולצה שלו”
זה מה שאשכרה הוא אמר לפי הכתבה:
“לא שלפתי לעברו צהוב כי היינו דקות וחצי לסיום והייתי גוזל ממנו את האפשרות לשחק בגמר”.
זה מה שאשכרה הוא אמר לפי הכתבה:
“לא שלפתי לעברו צהוב כי היינו דקות וחצי לסיום והייתי גוזל ממנו את האפשרות לשחק בגמר אז אמרתי לו "אני לא אתן לך צהוב אבל זה יעלה לך בחולצה שלך" בסוף המשחק מסי נתן את החולצה שלו לשופט בחדרי ההלבשה לפי בקשה של השופט.
אם לדייק.
אני לא מאשים פה את מסי בכלום אך ורק את השופט, כמו שהבהרתי…
אבל הנקודה שלי לא השתנתה. השופט ביודעין “עבר על החוק” ולא נתן למסי צהוב שהגיע לו בגלל סיבות אישיות של השופט.
אם רצה אותו בגמר או רצה את החולצה שלו או שניהם זה לא משנה.
אגב זה לא שהיה אמור להיות הצתברות כרטיסים או משהו מסי היה צריך לקבל צהוב שני על נגיעת יד מכוונת ואדום.
רק מביא פה את הסנגוריה של בארסה מאניה לעניין:
״יש ברשת כמה שחוגגים על ציטוט של שופט שסיפר בעודו צוחק שלא הרחיק את מסי (בן ה-19…) כדי “לקבל את החולצה שלו”.
מסי עצר את הכדור (באמצע המגרש וכשהכדור אצל ארגנטינה) במחשבה שהמשחק נגמר בתגובה לשריקה שנשמעה כנראה מהיציע, 3 שניות לפני שהשופט אכן שרק לסיום המשחק, ב-3-0 של ארגנטינה שכבר העפילה בבטחה.
השופט בסרטונים אגב בכלל לא משוחח עם מסי במהלך או אחרי השריקה, למרות שבציטוט נטען שהוא אמר לו בעודם משחקים שלא יוציא לו את הכרטיס אם יביא לו את החולצה.״
וידאו:
אני מניח שבארסה מאניה (שאמינים עוד פחות מדובר החמאס) יודעים יותר טוב מהשופט עצמו…
נו באמת.
אני אגיד שוב… הייתה לי נקודה להעביר על השופטים וההתנהלות שלהם ולא על מסי בכלל. הייתי כותב את אותה הודעה אם היה מדובר ברונאלדו.
אגב הסרטון נגמר ישר אחרי שהשופט שרק אז לא רואים אם דיבר עם מסי או לא… ויכול להיות גם שאמר לו בסוף המשחק.
רק השבוע נתקלנו בשופט שאמר לדקלן רייס “אני לא רוצה להוציא לך צהוב שני אבל נגעת בכדור ולא השארת לי ברירה.”
חבל שזה לא קרה עם השופט שהרחיק את צ’אבי אלונסו מגמר הדסימה… אולי אוהדי ברצלונה לא היו מתעלמים מהנקודה שניסיתי להעביר.
אני לא אוהב את ברצלונה מניה אבל בא לא נשים את חמאס לידם
טוב שתיקנת…
2.את העיר ברצלונה הרבה יותר מתאים לשים ליד החמאס מאשר בארסה מאניה מאחר והם מאוד תומכי טרור שם.
גם מדריד, אבל בסדר זה לא הנקודה שלי. אולי אני סתם רגיש.
תמשיכו
לא הבאתי את זה כי הרגשתי שפגעת בכבוד קדושת מסי אלא עוד זווית לסיפור.
זה שהשופט אמר, ברוך שאמר.
לא חסרים אנשים שמספרים סיפורים שקרו להם ומוסיפים המצאות כדי להפוך את זה ליותר פיקנטי ולקבל כותרות. פיני גרשון מוסר דש.
בהחלט גם במדריד…כל ספרד ובמיוחד הבאסקים שבגלל העבר הטרוריסטי שלהם מאוד אוהבים טרוריסטים אחרים.
אבל זאת בדיוק הנקודה שלי… גם אם המציא את העניין, כל השיחה של הטרולים מסביב למסי לא מעניינת אותי…
מעניין אותי ששופט “הודה” שהתערב בחוקיות המשחק בגלל שיקולים אישיים ואין טיפת השלכות או אפילו יחס לזה.
עוד יותר מרגיז שהנה עוד שופט עבר (במשחק של מילאן) שהודה בפה מלא שככה שופטים מתנהלים במשחקים ועדיין זה לא מעניין אף אחד.
זה שמנסים (לא אתה או אריאל… יותר בארסה מאניה ודומיהם מהצד השני) להפוך את זה לאיזו מלחמת מסי כן או לא זה תסמין למחלה הראשית שנקראית רמת ואיכות השיפוט שאנחנו אמורים לקבל בתור צופים.
אבל אתה יודע שצהוב שני לא שולפים כמו הצהוב הראשון. לא רק למסי, לא רק תמורת החולצה ולא רק לפני הגמר.
אז מה מיוחד פה, שהשופט אשכרה מספר את זה? או שזה נראה כמו שחיתות שהוא קיבל את החולצה? או שזה מסי, ועל קסמירו או פפה או רוי קין לא היו עושים כותרת?
זה לא נכון… לא היה פה שום עניין של פרשנות של השופט לגבי חומרת עבירה או משהו כזה. נגיעת יד מכוונת זה כרטיס צהוב. בדיוק בגלל זה נתתי את הדוגמה של האדום של רייס.
בכלל הבעיה פה ואני אחזור על זה בפעם האלף היא ששופטים לוקחים את החוק לידיים על בסיס באייס אישי.
בחרת לא להתייחס לטענה שלי על השופט במשחק של מילאן כי זה לא נוגע למסי? או כי אתה חושב שזה עלה לכותרות כי מסי קיבל פעם שיעור באיטלקית שהיה בן 6?
שנה שעברה לקחו לבאיירן פנדל כי השופט החליט ששחקן ארסנל “עשה טעות של ילד”. (או שזה היה הפוך?)
לגבי הקטע עם החולצה אני מסכים… נראה כמו האמא של השחיתות וכל שופט שמקבל איזושהי הטבה משחקן אותו הוא שופט צריך להיות מורחק מהמקצוע לצמיתות.