כן זה מהפורום הקודם. קראו לנו חלאות כל מיני כינוים אבל אף פעם לא הבנתי את הקטע של הפולנים…
זה כי נוסטרדאמוס ניבא את לבנדובסקי ושצ’סני.
מישהו הסביר את זה בפורום הקודם-לא מתחייב על הדיוק בפרטים:
בברצלונה יש/הייתה פעם קהילה של פולנים והרבה מהנשים מהקהילה הזו נהגו לעסוק בזנות,ומכאן העלבון לברצלונה-פולנים.
הנה משה הזהיר שזה רק עניין של זמן עד שאוהדי ריאל יתחילו לומר “אפולוניה אפולוניה”…
לפי gpt זה התחיל כי אוהדי ריאל רצו לצחוק על הקטלונים שהם כביכול זרים ולא ספרדים…
האמת שמשום מה אני חשבתי שזה יותר שם חיבה מאשר כינוי גנאי (סטייל היהודים לאוהדי אייאקס) ואני לא אשתמש בזה יותר…
אני רואה בזה חיבה. אני מאשר לך לקרוא לי פולני כמה שאתה רוצה.
בתמורה אני יאחל לך לאכול גפילטא פיש עד סוף ימי חייך
אפילו לחמאס לא הייתי מאחל את זה…
האם יש שינוי בהנחיות ה ואר?
השופט ביטל 2 קרנות לריאל אחרי ייעות עם הואר, נוזר מאוד.
לרוב אני לא מסכים עם שגיא כהן, אבל סופסוף שופט מפעיל את ההגיון הבריא ולא מוציא צהוב לשחקן שבלהט הרגע מוריד את החולצה בחגיגות השער, בניגוד להוראות השיפוט היבשות
אז למה שאר השחקנים שעושים את זה כן מקבלים?
אתה מדבר על ויני? אם כן אז הוא כן קיבל צהוב.
צודק, אני פספסתי את הצהוב.
חוק מטומטם
לא רק מטומטם, זה גם לא עושה שום צדק או מגן על מישהו.
אם אני לא טועה, התחילו עם זה כשהיה באופנה לשחק עם גופיה מתחת לחולצה שעליה היה כיתוב פוליטי או פרסומי. זה כבר חלף.
רק אני לא מבין איך זה ששחקן בלהט הרגע רוצה להוריד חולצה ? כאילו מה הקטע הזה ?
עד כמה שאני מכיר, הסיבה האמיתית לחוק הזה היא לובי של הספונסרים, שלא אהבו את זה שדווקא ברגע השיא של השחקן ושל הקבוצה, הרגע הכי מצולם והכי מסוקר - רגע הבקעת שער - דווקא אז השחקן יהיה בלי חולצה שעליה מודפס הלוגו של הספונסר.
הסיבה ה"רשמית" שהם הצליחו להמציא לחוק, זה שזה לא צנוע/ראוי או משהו בסגנון.
אף-פעם לא קרה לך שנורא-נורא שמחת ממשהו, ולכן היה לך דחוף להוריד חולצה? ברגע שנולד לך ילד, עם אשתך בחדר לידה? כשקיבלת קידום בעבודה? סתם כשניצחת חבר בפיפא? נשמע לי כמו צורך אנושי מובן ובסיסי.
למרות שספציפית במקרה של ויניסיוס אני יכול להבין את הצורך. לא יכול להיות שדווקא ברגע שהוא חוגג הבקעת שער, דווקא אז אביר הלחימה בגזענות יהיה בעצמו לבן.
כמעט כל יום, אבל לא מהסיבות שציינת
דברים שלא רציתי לדעת, ובכל זאת גיליתי היום:
תדירות שגרת יחסי המין של טיטי
אתה שאלת…
ברצלונה - הכוכב האדום בלגרד, דקה 20, ראפיניה בועט קרן, פוגע בקורה, הכדור חוזר אליו, ונשרק נגדו נבדל.
שחקן יכול להכניס את עצמו לנבדל…?
כן.
במצב נייח: קרן, חופשית, פנדל, שחקן לא יכול לגעת פעמיים ברצף בכדור.
קרה בשנה שעברה ששער של רן בדקה ה-100 נפסל נגד ויאריאל כי הכובש בעט חופשית לקורה והכדור חזר בדיוק אליו