בדיוק מה ששאלתי חבר שאני רואה איתו.
תודה אור על התשובה.
בדיוק מה ששאלתי חבר שאני רואה איתו.
תודה אור על התשובה.
אם כבר מדברים על שופטים ונשלב את זה גם עם שדרים
"In England they bring in Thierry Henry, Carragher and other legends to do a tactical analysis, whereas here Mateu Lahoz said that you can’t disallow a goal for offside because goals are the essence of football.
The difference is enough to make you cry."
דרך אגב הוא מתלונן על להוז? שיבוא לישראל ויצפה בנימני וחבריו…
איך לעזאזל החליטו שיש שם נבדל?
צפיתי במהלך כבר 10 פעמים, לא מבין.
הזיה
יש מחשב שמותח קו. סנטימטר, מילימטר, אצבע, כתף.
אני לא מבין מה חדש.
שבדרך כלל איבר של שחקן ההתקפה אמור להיות זה שגורם לנבדל.
לפי איך שהרגל מונחת על הדשא, לי זה נראה כמו הנעל של לבנדובסקי.
ולפי התמונה הזו, או שלבנדובסקי במידה 65 בנעל אחת בלבד, או שזו לא הרגל שלו.
יכול להיות שהשפיץ של הנעל הקדים את הבלם. יכול להיות שכן, אבל בתאכלס זה לא באמת מעניין אותי. אותי מעניין רק דבר אחד בכל חוקי הנבדל למיניהם. וזה האם באמת אותו “נבדל” היווה יתרון ממשי להתקפה. במקרה הזה ספציפית לי לא היה משנה אם לבה בנבדל ס"מ או של 2 מטר. אותו “נבדל” לא היווה שם יתרון לבארסה. זה פשוט הייתה הרחקה רעה של ההגנה הבאסקית.
לא מכיר את השופט, אבל מעבר לאותה החלטה גרועה ומקפחת, ואולי להוציא עוד שריקה או שתיים זולות. הוא נותן למשחק לרוץ, ואת זה הייתי רוצה שיילמדו שאר השופטים בספרד. לא לשרוק על כל נגיעה, לא להגיב לכל מחאה או הבעת תסכול קטנה של מי מהקבוצות.
וסבתא למה יש לך כפות רגליים כל-כך גדולות?
כדי שאוכל להבקיע שער בנבדל, ילדתי.
אתם באמת תתווכחו עם הקווים של נבדלים?
עדיף שהתוכנה תטעה פעם במיליון שנה מאשר ששופטי הואר יחליטו מה שבא להם.
בתמונה לא רואים את העקב של הרגל של לבנדובסקי, אז אי אפשר לדעת מה מידת הנעל. אני מעדיף לזרום עם מה שהציגו.
אבל רואים את השוק שלו.
זאת אותה מערכת שתפסה את האף של קיין בנבדל בצ’מפיונס ובוהן בנבדל במשחק שעבר של ברצלונה בליגה.
מעצבן מאוד, אבל אין פה טעות אנוש
הטיעון הוא לא על כמה סנטימטרים נחשבים נבדל או לא, אלא על זה שלא הרגל של לבנדובסקי היא זו שהייתה מעבר לקו. ממש לא אותו הדבר.
אם הטיעון היה “זה רק ס"מ”, אז לא היה פה שום ויכוח. הגול חד משמעית היה צריך להיפסל.
בלי קשר לשריקה היום, אני עוד שפסלו שער לאסנסיו בקלאסיקו לריאל על סיבה כזו אמרתי שצריכים לתת להתקפה את הספק במקרים האלו.
שוב בלי קשר למשחק היום, כל הפסילות שערים האלו של הבוהן או אצבע זה מגוחך בעיני. זה חוקי לפי החוקה, אבל צריך לשנות אותה.
לפי התמונה הזאת נראה שכן
כמו שעין אנושית לא יכולה לתפוס אף בנבדל או בוהן בנבדל ומערכת ממוחשבת כן אז רוב הסיכויים שהמחשב צדק גם הפעם.
אגב, בשידור עצמו נראה 100% גול חוקי, עד שהמחשב התערב.
אפשר לדבר על נבדל כן או לא… היום פשוט לקחו את הרגל של שחקן ההגנה והחליטו שזה נבדל. אין מילים, באמת…
תהרוג אותי, איך אתה יודע להגיד שהחלק השחור שמעבר לקו שייך לשחור של לבנדובסקי, ולא לשחור של אגארד?
כי בתמונות האחרות, אלו שללא הגרפיקה, רואים בפירוש את הנעל הכתומה (צבע אחר, מה לעשות) של שחקן סוסיאדד לפני הנעל הצהובה של לבנדובסקי.
לא סתם בvar השחירו את הנעליים. יש פה משהו מכוון של הליגה שרוצה לייצר פייק תחרותיות. צריך לחקור את שופטי הvar על מכירה של המשחק.
https://x.com/tjuanmarti/status/1855718560016003094
Cuadra Fernández already knows that he was wrong in the goal disallowed for Lewandowski. When he left the locker room he repeated to Flick several times “What can I do?” referring to the fact that if the VAR tells him that he is offside, he cannot do anything. And he is right.
השופט עצמו יודע שלא היה נבדל.
אני לא מבין למה המילה האחרונה לא צריכה להיות שלו…