האם זה הרגע שהכדור עזב את הרגל של המוסר? או שאולי זה 10 מילישניות לפני, ובזמן הזה הרגל של לבנדובסקי זזה 2 ס’'מ קדימה?
אין הוכחה חד משמעית לא לכאן ולא לכאן, אז עדיף ללכת עם הקווים.
לפי הציטוט אני מבין שהוא אומר שהמחשב החליט.
האם זה הרגע שהכדור עזב את הרגל של המוסר? או שאולי זה 10 מילישניות לפני, ובזמן הזה הרגל של לבנדובסקי זזה 2 ס’'מ קדימה?
אין הוכחה חד משמעית לא לכאן ולא לכאן, אז עדיף ללכת עם הקווים.
לפי הציטוט אני מבין שהוא אומר שהמחשב החליט.
אם אין הוכחה לכאן או לכאן, לא הולכים עם ההתקפה?
ממה שאני הבנתי יש צ’יפ בכדור ולפי זה המחשב מחליט מתי לבדוק, יכול להיות ואני לא בטוח שמה שהמחשב בדק היה פריים אחד או שניים אחרי עצירת התמונה בשידור המשחק.
לא, רק אם יש קו אחד. אם יש נבדל של מילימטר, זה נבדל.
אני לא מבין, פסלו למבאפה שער כזה . אנחנו לא אמורים להתלונן על קונספירציית הנבדלים.
מילת המפתח היא “אם”. והוצאה של גרפיקה בה 2 הנעליים שחורות ולא ברור מה של מי - לא מוכיחה לצופים שום דבר.
בהדמיה ברור שהשפיץ שייך ללבה. הרגל של המגן בזווית אחרת, כמעט 90 מעלות לרגל שלו.
גם מידת הנעל נראית לי פרופורציונלית לגודל השוק.
טוב, אנחנו נכנסים לדיוני מוטציות בכפות רגליים, ולכן אני לפחות אפסיק פה.
בכל מקרה לא בגלל זה הפסדנו הלילה. אפילו לא קרוב.
נדמה שההדמייה טועה ומתבלבלת בין הנעליים.
השופט אמר לפליק שהvar הטעה אותו, אני לא מבין איך בכלל אפשר לטעון שהיה פה נבדל.
עשיתי חישוב קטן.
קצב רענון תמונה בטלויזיה רגילה הוא 30 פריימים בשניה. יש כבר טלויזיות מתקדמות של 60 פריימים לשניה.
נגיד הרגל זזה במהירות של 10 קמ’‘ש, למרות שכנראה זה הרבה יותר מהר.
לפי החישוב שלי, בפריים אחד במהירות הזאת הרגל זזה כמעט 5 ס’'מ.
ביוטיוב קצב רענון יותר איטי. אי אפשר לתפוס נבדלים של מילימטרים מעצירת תמונה.
5 ס’‘מ זה הממוצע ויכול להגיע עד לכמעט 20 ס’'מ, עשו פעם חישוב כזה והיה על זה כתבה בסקיי ספורטס אם זוכר נכון.
מסכים עם דימה, תנסו בעצמכם להטות את הרגל בזווית של השחקן של סוסיאדד ולשים את קצה הרגל על הרצפה, זה לא אפשרי.
עם כל הצער על הגול שנפסל אני באמת לא מבין את הבכי המוגזם עכשיו ותיאוריות הקונספירציה. הכל טוב, הואר גם הציל אותנו מספיק פעמים העונה.
דימה מנסה לחשב את מהירות התנועה של הרגל של לבנדובסקי ביחס למצלמה הנבדל האוטומטי שיושבת על הצ’יפ שבתוך הכדור שנוצר בסדנת יזע על ידי ילד בטייוואן -
לא מבין איך אפשר לטעון שהרגל של שחקן סוסיאדד לא בזווית הנכונה. פשוט תסתכלו על התמונה.
אין פה שום תיאורית קונספרציה יש פה דיון על האם היה נבדל או לא.
כמעט כולנו הרי טוענים שהגיע לנו להפסיד…
בתמונה השמאלית רואים בבירור שזה רגל של לבה.
הרגל של המגן היא מעל הרגל שלו ובזווית 90 מעלות.
סשה הקדים אותי.
זה נחמד שאתם מנסים להצדיק את אחת השערוריות הכי גדולות שהיו עד היום, אבל לפני שמוחקים את שני השחקנים ומייצרים את מישור ה"נבדל" - המערכת עוצרת את המשחק, והנה התמונה שהיא הוציאה מהזווית הצידית:
אין בעיה, בהדמייה יש נבדל. סבבה.
אבל ההדמייה לא מדוייקת ומשייכת את הנעל של הבלם לזו של לבנדובסקי.
יש אפשרות להעלות סרטון?