השופט בן זונה :: על שופטים, VAR, החלטות ומה שביניהן

כמובן שהווארד ווב הטמבל היהיר לא הוציא אדום. זוכר את זה כמו היום.

גם נויר ב2014 השופט פישל עם האדום בגמר מונדיאל… לפחות מסי תיקן ב 2022

שום אדום שום כלום לסבאיוס שפשוט נכנס ברגל של שחקן :joy:

דין ריאל ודין אחרות. הלחץ של פלורנטינו עוזר :ok_hand:

קיבל צהוב כפול

הנה מבשלים פנדל במיוחד בשבילך. ״שריקות ששורקים רק למדריד״.

ישתבח שמו לעד :pray:

הדריכה של סבאיוס לא שווה אדום, זה דריכה של צהוב.
זה פנדל? אם זה היה נשרק לחובת ריאל וואו מה שהיה קורה פה.

פלורנטינו צריך לחקור את זה! ממתי דריכה ברחבה זה פנדל? צריך להוכיח את הכובד של הדריכה, איזה חלק דרך על חלק, האם זאת דריכה שבאמת כאבה לשחקן? האם זה בהכרח השפיע על המהלך? מריח כמו קנוניה נגד ריאל מדריד. יש דריכות ברחבה ויש דריכות.

יכול להיות שזה פנדל, יכול להיות שלא. ככה זה בכדורגל, וככה תמיד היה - החלטות גבוליות שהולכות לפעמים לכאן ולפעמים לכאן, ובגלל המשמעות האדירה של כל שריקה על תוצאת המשחק, אז יהיו תמיד מאוכזבים ומבקרים.

אבל מה שהולך כאן בפורום לאחרונה זה פשוט גנון. חשבתי שהתבגרנו מאז ימי ספורטאנטר ומוריניו העליזים, עם השטויות של ‘כל העולם נגדנו’, ‘אליפות מכורה מראש’ וכו’. אבל נראה שיש כאן אנשים שגם 10 שנים ומעלה אחרי, בגיל שלושים פלוס, עדיין עם מנטליות של בי"ס יסודי ומטה.

הקטע הוא שאני בטוח ששביט לא חושב שהשיט הרך הזה הוא פנדל. סתם פוזיציה מטומטמת. שיוסיף את זה לפוסט היוטיוב הגדול שלו.

ברור זה לא פנדל, כשיש דריכה על שחקן צריך להוכיח את כובד הדריכה.

תגיד את זה לנשיא שלך לא לנו.

אעלק יכול להיות שזה פנדל יכול להיות שלא. אתם מדהימים כל פעם מחדש.

מבאס שזה נהייה כמו וויכוח של ביבי או רק לא ביבי - כבר אין מה לדבר על מציאות, רק פוזיציות.

אוהדי בארסה בטנטרום מאז התלונה של פלורנטינו. לנצח “נפסיד” בדיונים האלו או לכל הפחות לא נצליח לשכנע את אלו שעמוק בפוזיציה, כי מה לעשות, אנחנו מוצלחים וזוללים תארים, וזה מה שמשנה.
דרך הפעולה ההגיונית היחידה היא לשתוק ולהמשיך לזלול תארים.
אני מקווה שגם המועדון יעשה כך. אין לי ספק שהשריקה המגוחכת הזאת לא הייתה קורית לולא הרעש שהמועדון עשה והערוץ המטופש הזה.

קל לזלול תארים שאתם ריאל מדריד. דריכה שלכם זאת לא דריכה של אחרים. קל לזלול תארים כשאתה במאזן פנדלים 10-1 בליגה. אתם אפילו לא צריכים לשחק טוב.

האמת שזה כיף להיות ריאל ובעיקר לראות איך לך שורף הלב.:innocent:
לא כל דריכה שווה אדום, שתי הדריכות שהיו היום היו מתחת לקרסול, שני ניסיונות להגיע לכדור דרך משחק מסוכן, צהוב זה כן, אדום בחיים לא.

בסדר תשלח את הנשיא שלך לעשות קלטת, מועדון קטן.

ואני חשבתי שנאום הקונספירציות של פרז זה השיא של השבוע.

ברור שזה פנדל לפי החוקה.
צריך לשנות את החוקה. עבירה ברחבה שלא משפיעה על המהלך לא צריכה להיות פנדל.
גם ויניסיוס קיבל פנדל כזה בתחילת העונה. חוקים דפוקים שכל שופט מחליט אחרת.

עכשיו קראתי טענה בטויטר של מישהו, שהכדור עבר את השחקן ובגלל זה לא צריך לשרוק לפנדל.

מישהו שמכיר את החוקה יכול לאשר את זה?

איפה בחוקה ?