בחלק שמדבר שדריכה על רגל זאת עבירה, ובחלק אחר שעבירה ברחבה היא פנדל.
לא תמצא בחוקה שום דבר על עקב באוויר או דריכה לא בכוונה. תבדוק אותי.
אז הנהי הוא שיש תלונות על פנדל מוצדק לאתלטיקו? כי גם אם נניח שהוא מוצדק ב100%, ככה גם רוב מוחלט מהפנדלים שנשרקו לטובת ריאל העונה. וגם עוד כמה שלא נשרקו.
מנדייטה כמה זמן אתה עושה את ההטרלות האלו? 20 שנה? יש מיליוני קטאלונים שהיו הורגים כדי להתחלף איתך ולצפות בבארסה בפריים שלה כמו שאתה זכית ואתה עדיין מתבכיין על שופטים. ואז מתבכיין שאחרים מתבכיינים על שופטים. ואז מתבכיין על שופטים שוב. באסה להיות אתה, באמת. לא חבל על השיערות הלבנות?
אין פה שום דריכה, שני שחקנים הלכו לכדור ולא הגיעו ואז אחרי שהכדור כבר לא היה באיזור נתקלו אחד בשני, וכן צ’ואמני דרך על התוקף אבל זאת לא דריכה שגוררת עבירה.
רואים שאתה לא מכיר את שביט
נו מתי אתה שולף לנו את הטיעון המנצח שטשואמני לא התכוון ולכן השופט היה צריך להתחשב ולא לשרוק לפנדל.
נתקלו אחד בשני זה זהב… מהיוצרים של תפיסות ההדדיות בקולוסיאום.
תסביר לו שאני מת כל זה, שכדורגל לא באמת מעניין אותי אחרי גמר המונדיאל האחרון
ואז אתה כותב
וכן צ’ואמני דרך על התוקף
יש לך פיצול אישיות טניה. תחליט מה היה, ותחזור אלינו.
אל תמציא חוקים. אין דבר כזה " דריכה שלא גוררת עבירה" בחוקה.
זה שלא שורקים את זה בהרבה מקרים זה כי שופטים לוקחים את החוק לידיים ושורקים מה שבא להם. גם תפיסות ודחיפות בכל קרן הן עבירות לפי החוקה.
אני התעצבנתי כשויניסיוס קיבל פנדל על דריכה אחרי ששיחרר את הכדור. גם אתה?
אני מקווה שהלחץ שפלורנטינו מנסה להפעיל על השופטים יעבוד לו בהפוכה. אולי היום זאת הסנונית הראשונה. אולי השופטים לא אוהבים כשמתעסקים איתם.
בחוקה אסור לחסום שחקן יריב, האם כל חסימה היא עבירה ?
לא, למרות שגם אז זה היה פנדל גבולי, אבל במקרה ההוא הדחקן המגן גלש לרגל של ויני שהחזיק בכדור, היום לא היה כלום.
כן, לפי החוקה.
גם כל תפיסה בחולצה, כל דחיפה, שוער שמחזיק כדור יותר מ 10 שניות, ועוד.
כמו שכתבתי קודם, כל שופט לוקח את החוק לידיים כי החוקה דפוקה .
אם הואר לא היה קורא לסוטו גראדו, זה היה מתווסף לאוסף הבכי שלנו וזהו. יש דריכות כאלה כל הזמן, כולל דריכה הרבה יותר גסה של סבאיוס, או 2 דריכות על פדרי במשחק הקודם של בארסה.
אבל אם הואר מראה בסלואו מושן שיש דריכה, אז סוטו גראדו לא יכול להתעלם או להמציא במקום חוק חדש כמו שאתה עשית.
בשביל שלדיון יהיה ערך כלשהו, תפסיק להמציא חוקים.
אחר כך תחשוב מה פלורנטינו עשה. עכשיו שופטי הואר יפחדו לא לשרוק לעבירה גבולית כדי שלא יגידו שהם מושפעים מפלורנטינו. גם סטטיסטיקת הפנדלים חייבת להתיישר, זה הפנדל הראשון נגדיכם העונה.
אני מקווה שתקבלו עונש גם על מה שריאל מדריד טיוי עושה.
נניח הכדור לא באיזור, אני לא רואה אותך ואתה לא רואה אותי אני רץ במקרה לכיווון הריצה שלך, שוב אני לא רואה אותך ואתה לא רואה אותי ואז נתקלים אחד בשני ואני חוסם אותך ואתה נופל, האם זאת עבירה לפי החוקה ?
האם כל נגיעת יד היא עבירה ?
האם אם אני השחקן האחרון אחרי קו ההגנה אני בנבדל ?
אם אני יורק על הדשא ומגיע רוח חזקה שמרימה את המוחטה שלי יש לפרצוף של שחקן יריב שנמצא 5 מטר משם, אני מורחק ?
אם בועטים מעל השער, אבל יש רוח 50 קמ״ש שמסיטה את הכדור לשער ונכנס לרשת, האם זה גול או לא?
אם שחקן נותן סטירה לשחקן שני, אבל השחקן השני חובב סאדו והוא קבוע בדאנג׳ן וזה היה נעים לו, האם זה פאול או לא?
אם שחקן בועט בשחקן אחר בפנים אבל האף שלו לא נשבר והביטוח מכסה את השיניים שנשברו, האם זה פאול?
שאלות טובות טניה שואלת, רלוונטיות.
שאלות מצויינות שמוכיח בדיוק את הנקודה שלי.
השחקן במקרה שלך בעט לשער במטרה להבקיע, אומנם בעט עקום אבל בעט.
השחקן נתן אגרוף בכוונה כדי לפגוע, לא יודע אם ידע שהשני מהקבועים בדאנג’ן.
והשלישי בעט בכוונה בפנים של היריב המבוטח שהרוויח מהמעשה וקיבל סט שיניים משודרג ולבן כשלג מהביטוח הלאומי.
בדוגמה שאני הבאתי השחקן ירק לדשא התכוון לירוק על הדשא ורוח חזקה היא שהעבירה את המוחטה לפנים של היריב שהיה רחוק משם.
צ’ואמני והתוקף הלכו לכדור, לאף אחד מהם לא הייתה שליטה על הכדור, שניהם לא הגיעו לכדור ואחרי שהכדור כלל לא היה באיזור הם נתקלו אחד בשני, כן, רגלו של התוקף הייתה מתחת לרגל של הצרפתי, אבל זאת לא עבירה.
כי הוא טרול שמנסה להסביר איך דריכה על שחקן זה לא פאול. הייתי מייעץ לו לכתוב על כדורגל אבל גם שם כל הודעה נראת כמו הטרלה, אז לפחות שיהיה ערך הומוריסטי.
גם השדרנים במשחק הם טרולים? כי גם הם חושבים שלא היה פנדל.
דריכה לא מכוונת על שחקן, כשניתן לראות די בבירור שהדריכה היא חלקית בלבד, ובנוסף הדריכה לא משפיעה בשום מצב על מהלך המשחק (הכדור כבר מזמן לא באזור בכלל), והיא תוצאה של שני שחקנים שנעו לאותו כיוון ובמקרה אחד מהם זה שסיים עם חצי עקב מעל הרגל של השני.
לא, זה לא עבירה. והטרול כאן זה בבירור אתה.
מי אנחנו שנחלוק על מה שאבי נימני משלשל מהפה.
נו באמת, שביט אתה הטרול הכי גדול שראיתי בפורום הזה עוד מימי ספורטאנטר שלו. לא כתבת תגובה אחת נורמלית שהיא לא הטרלה (וגם אין בהם טיפת הומור אלא רק ארס ומירמור) מאז שחזרת לכתוב פה…
מה שהכי פרייסלס פה זה שבכיין כמוך בא לספר לנו שיש קונספירציות של הקבוצה שלנו אחרי שלא קיבלנו פנדל חצי עונה בזמן שאתה אוהד של קבוצה ששילמה מיליונים לאחראי על השופטים ולא קיבלה פנדל אחד במשך שנתיים רצופות…
באמת שלא ראיתי עדיין משתמש עלוב כמוך.
תפסיקו להתייחס,שיאכיל את עצמו.
אם אבי נימני בצד שלך זה לא מחזק את הטענה שלך…
אני נהנה לראות את אוהדי ריאל מנסים להסביר עם חוקי פיזיקה וחלקיקים באוויר איך דריכה על שחקן זה לא פאול שזה נגדם. מדהים. אפשר להגיד את הטענות שלכם על כל פנדל כמעט. הפנדל האחרון שקיבלתם לא פנדל-השחקן הלך לכדור ונגע בבלינגאהם אחרי שהכדור לא באיזור, התיקול זאת תוצאה של שתי שחקנים שהלכו לכיוון מסוים, השחקן קודם כל נגע בכדור ואז כתוצאה מהגליץ׳ פגע בטעות בבלינגאהם. לא פנדל בחיים.