לא יודע מה זאת הטבלה המומצאת הזאת, השנה היה לנו משחק אחד שבו הוואר ביטל לנו 3 שערים, אז בוודאי שהיה יותר מ-0 מקרים שבו הוואר החליט נגדנו השנה, כפי שהטבלה הזאת מנסה לטעון. מראה על אמינות שאר הנתונים בטבלה.
אה, אז החליטו להסתכל רק על החלטות ואר שנוגעות לפנדלים, אז למה לעצור רק שם? למה שלא נסתכל רק על החלטות שיפוט שנוגעות להוצאות חוץ, או רק להחלטות שנוגעות לעבירות של צהוב שנשרקו כנגד מגנים ימניים, או רק נגיעות יד שבוצעו ע"י שחקנים עם שם פרטי שמתחיל באות ר’ - אני בטוח שנצליח למצוא עוד חיתוכי סטטיסטיקות שבהם ריאל נהנית מיתרון.
אני מבין שבעצם חזרנו שוב לטענה הקבועה על הפנדלים, וזאת לא טענה שקשורה בשום צורה לוואר (ששם אפשר להביא בקלות נתונים שמראים שריאל יותר מפסידה מאשר מרוויחה לאורך השנים). ככה שהמשפט הזה:
או מראה שאתה בעצמך לא קראת את הטבלה שהבאת, או שהוא ניסיון הטעייה מכוון.
את זה לא בודקים בואר. בודקים רק, גולים, פנדלים, אדומים ונבדלים.
שביט הביא רק טבלה אחת, יש גם טבלאות לכל השאר שציינתי.
לא זוכר איפה ראיתי את זה, או במארקה או ב MD.
פנדלים שניתנו זאת סטטיסטיקה מעניינת. גולים שביטלו בגלל נבדל זאת סטטיסטיקה לא מעניינת, כי בגדול AI מעביר את הקוים ולא השופטים.
לפי מארקה, במחזור הקרוב מושעים לא רק שני השופטים מהמשחק של ריאל, אלא גם השופט של אתלטיקו-מיורקה. כתוב שלא נתן אדום לגאלגר על כניסה חזקה.
אם זאת המדיניות החדשה, אני יותר מבעד, אפילו שהטריגר היה פלורנטינו.
והנה במשחק של סוסידד-אוססונה עכשיו שחקן אוססונה מבצע בעיטת קראטה ומקבל צהוב. שופט הואר מתריע, והשופט מחליף את הצהוב באדום. כמו שצריך.
ב23 במשחק שלכם נגד נגד חטאפה סוטו גרדו לא נתן לכם פנדל והושעה לכמה מחזורים.
גם במשחק שלכם נגד אספניול באותה עונה עם טירוף הכרטיסים של מתאו לאוז הוא הושעה לכמה מחזורים אחרי.
אגב באותה עונה במשחק של ריאל מול ולנסיה שופטי הואר לא העבירו צילום מלא של המקרה של ויניסיוס לשופט ורק ויני קיבל אדום כששני השחקנים היו צריכים להיות מורחקים… כל ששת שופטי הואר הושעו לכמה מחזורים.