השופט בן זונה :: על שופטים, VAR, החלטות ומה שביניהן

לא יודע מה זאת הטבלה המומצאת הזאת, השנה היה לנו משחק אחד שבו הוואר ביטל לנו 3 שערים, אז בוודאי שהיה יותר מ-0 מקרים שבו הוואר החליט נגדנו השנה, כפי שהטבלה הזאת מנסה לטעון. מראה על אמינות שאר הנתונים בטבלה.

לא צריך להמציא שטויות בכוח כדי לחזק את הטענה שלך.

אתה הסתכלת מה הטבלאות האלה אומרות בכלל?

אה, אז החליטו להסתכל רק על החלטות ואר שנוגעות לפנדלים, אז למה לעצור רק שם? למה שלא נסתכל רק על החלטות שיפוט שנוגעות להוצאות חוץ, או רק להחלטות שנוגעות לעבירות של צהוב שנשרקו כנגד מגנים ימניים, או רק נגיעות יד שבוצעו ע"י שחקנים עם שם פרטי שמתחיל באות ר’ - אני בטוח שנצליח למצוא עוד חיתוכי סטטיסטיקות שבהם ריאל נהנית מיתרון.
אני מבין שבעצם חזרנו שוב לטענה הקבועה על הפנדלים, וזאת לא טענה שקשורה בשום צורה לוואר (ששם אפשר להביא בקלות נתונים שמראים שריאל יותר מפסידה מאשר מרוויחה לאורך השנים). ככה שהמשפט הזה:

או מראה שאתה בעצמך לא קראת את הטבלה שהבאת, או שהוא ניסיון הטעייה מכוון.

אני כן, הן אומרות מה שתמיד אמרנו, שחקני ברצלונה אוהבים להתחזות ולזרוק את עצמם כאילו ירו בהם מכל נגיעה.

היי, מה שאתם אומרים לעצמכם בשביל לחוש גאווה. החולצה הלבנה לא מתלכלכת.

את זה לא בודקים בואר. בודקים רק, גולים, פנדלים, אדומים ונבדלים.
שביט הביא רק טבלה אחת, יש גם טבלאות לכל השאר שציינתי.
לא זוכר איפה ראיתי את זה, או במארקה או ב MD.
פנדלים שניתנו זאת סטטיסטיקה מעניינת. גולים שביטלו בגלל נבדל זאת סטטיסטיקה לא מעניינת, כי בגדול AI מעביר את הקוים ולא השופטים.

או מה שאתה אומר לעצמך כדי להמשיך עם האגנדה הטיפשית שלך שהושפטים מושחתים וכל הנקודות שהפסדתם הם בגלל שיפוט ולא בגלל כל הבעיות האמיתיות שיש לכם.

לריאל פסלו שערים בואר יותר מכל קבוצה אחרת בספרד, את הנתון הזה לא הבאת למה?

3 פוסטים אוחדו לנושא קיים: הפורום שלנו :: די עם הספאם !

לפי מארקה, במחזור הקרוב מושעים לא רק שני השופטים מהמשחק של ריאל, אלא גם השופט של אתלטיקו-מיורקה. כתוב שלא נתן אדום לגאלגר על כניסה חזקה.
אם זאת המדיניות החדשה, אני יותר מבעד, אפילו שהטריגר היה פלורנטינו.

והנה במשחק של סוסידד-אוססונה עכשיו שחקן אוססונה מבצע בעיטת קראטה ומקבל צהוב. שופט הואר מתריע, והשופט מחליף את הצהוב באדום. כמו שצריך.

היה עבירה בסוף מחצית על פדרי. אני פעם אחת רוצה ששופט ידפוק אדום על עבירות כאלו. שפעם אחת שחקנים יענשו על זה.

אין ספק - צהוב זה הכרטיס שמתאים פה.

זה ציניות או רצינות?
כי אני לגמרי מסכים עם האמירה הזאת.
השחקן לחלוטין הולך לכדור ולא רואה את היריב, זה לא מכה שמסכנת מידי פשוט פאול אבל באויר.

לא הייתי כועס בכלל על השופט אם היה מוציא אדום אבל גם צהוב בעיני זה בסדר פה.

אני הייתי מוציא לו 3 אדומים ו 7 צהובים רק על העבירה הזאת, אם רוצה לבעוט ככה באוויר שיעבור לאגרוף תאילנדי.

איך לא רואה? הוא מולו. ועוד שחקן סוסיאדד עם הגב אליו.

זה האמא של האדום.

שים לב לפנים של השחקן שמבצע את העבירה. הוא מסתכל לכדור ואז לרצפה.

שוב, לא הייתי מלונן לשניה אם היה אדום אבל אני יכול להבין את “ההנחה” במקרה הזה

שחקנים עושים את זה 10 פעמים במשחק… הפעם הוא פגע בשחקן אז זה נראה נורא.

לא כזאת מדיניות חדשה…

ב23 במשחק שלכם נגד נגד חטאפה סוטו גרדו לא נתן לכם פנדל והושעה לכמה מחזורים.

גם במשחק שלכם נגד אספניול באותה עונה עם טירוף הכרטיסים של מתאו לאוז הוא הושעה לכמה מחזורים אחרי.

אגב באותה עונה במשחק של ריאל מול ולנסיה שופטי הואר לא העבירו צילום מלא של המקרה של ויניסיוס לשופט ורק ויני קיבל אדום כששני השחקנים היו צריכים להיות מורחקים… כל ששת שופטי הואר הושעו לכמה מחזורים.

קוספירציה? :wink:

זה אדום … אפילו נראה שהוא חיפש את האדום.

מי זוכר מה היה ב23? אני בקושי זוכר מה היה לפני שבוע.
השנה זה חדש.

זה מזכיר לי את העבירה של דה יונג על אלונסו בגמר המונדיאל.
מבחינתי זה אדום מבלי לחשוב, אין סיבה לשחק קרטה עם הכדור.