מישהו ראה אתמול את העבירה של סק? מה אתם חושבים על זה?לפי החוקה היבשה זה לא אדום, לפי הביצוע על המגרש מבחינתי זה אדום.
תעשה טובה - תעלה סרטון/שלח לינק לאירוע.
זה 7 מליון (יותר קרוב ל9 תכלס) לא 17…
בכל מקום שאני מחפש אני רואה שברצלונה הואשמה ב-
-שחיתות ספורטיבית מתמשכת.
-שחיתות אדמינסטריבית.
-זיוף מסמכים מסחריים.
משהו השתנה ואני לא יודע? יש לך איזה לינק שמראה שהם הואשמו רק בעבירות מס?
בעבירות מס בארסה לא רק הואשמה, אלא גם הורשעה. פרשת ניימאר וכאלה.
בכל השאר רק הואשמה, ולא הוכח שום דבר. אז אתה יכול ללכת עם כל כיוון שתרצה, בין שוחד ממשי לשופטים לבין לא היה שום דבר.
לפי החוק אם הכדור נמצא בגבולות המגרש ויש עבירה זה פנדל. אפילו אם הכדור כבר יצא מרגלי השחקן ועוד חצי שניה יוצא החוצה. זה חוק מפגר כי במיוחד עכשיו שיש ואר אפשר בקלות לראות שהעבירה לא משפיעה על המשחק. צריך לשנות את החוק.
כמה פעמים במשחק אתה רואה עבירה אחרי שהכדור נבעט והושפט באמת שורק לעבירה?
זה שנשרק פה פנדל זה ביזיון.
ברגע שהואר אומר לשופט שיש כאן עבירה הוא לא יכול לקבוע שאין. הייתה עבירה והכדור היה בתוך גבולות המגרש. אין לשופט ברירה.
האמת זה מה שקרה לכם בפנדל האחרון מול לגאנס אם אני לא טועה. השחקן נגע בכדור נקי ואז פגע בבלינגאהם וקיבלתם פנדל
אני אסביר לך, פשוט אתה לא רגיל שזה קורה לרעתך, לא נורא, אתה תתרגל שיש חוקה אחת לכל הקבוצות.
השופטים בליגה הזו הם ביזיון, שופטים לא הולכים לפי החוקה תמיד ליאור, זה לא פנדל בחיים, שוב רואים דברים כאלה בכל משחק והשופטים פשוט לא שורקים.
אגב, לשופט במחק של אתלטיקו לקח 2 דקות להבין שזה אדום? מה זה הדבר ההזוי הזה?
אין לשופט איך לברוח מזה כשהואר מראה לו בסלואומושן. חייב לשרוק לפי החוקה.
צריך לשנות את החוקה.
אתה לא רואה הרבה עבירות כאלה נשרקות מחוץ לרחבה כי אין ואר. לפעמים נשרקות ואפילו רואים צהוב.
מסכים שזה מפגר וצריך לשנות את החוקה. גם לנו היו מקרים כאלו. החידוש המרענן מבחינתי זה שריאל לא מקבלת פטור ושיש אחידות.
אנחנו כן מקבלים פטור, לפחות 3 פנדלים לטובת ריאל לא נשרקו היום.
אפשר לדעת מתי העונה קיבלנו פטור מפנדלים?
אני זוכר העונה משהו כמו חמישה שישה פנדלים שנשרקו מולנו (בכל המסגרות) ואחד יותר רך מהשני, ואף אחד לא היה קרוב ללמנוע מצב מעניין מול השער.
גם אם הם נכונים ע"פ החוק היבש, אלו ה-מקרים שקבוצה עם “פטור” הייתה נמנעת מהם.
השחקן נגע בכדור נקי ואז פגע בבלינגאהם. אתה יכול להוסיף 60 תיאורים וניסוחים של ״השחקן היה עם רעל בעיניים לשבור לג׳וד הצדיק את הרגל, נגע בכדור בטעות ואז הרגל המשיכה למה שהיא רצתה לעשות ופגעה בו בברך בצורה ברוטאלית ומסכנת חיים ולכן זה פנדל״
לא עובד עלינו.
המגע היה לאחר שהכדור לא באיזור. לא נורא, אתם תתרגלו לאט לאט בעזרת השם רק שימשיכו עם שריקות אחידות לכל הקבוצות.
נו אבל אחרי הדריכה בדרבי שלא זיכתה את סבאיוס באדום אתה לא יכול לטעון שאין התקדמות.
5 פנדלים. בוא תכתוב אותם עם תמונות וסרטונים, אנחנו מחכים עם הסברים על פלקס ופוינט.
אתה ו blaugrana אחים או רק 2 יוזרים שלך ?
לא אנחנו פשוט אוהדי ברסה שנמאס להם לראות את הזבל הסובייקטיבי והדמגוגי שיש פה. אז אנחנו מגיבים. מה איתך ועם טניה, סיכמתם על זה שפפ סוחר סמים או לא?
אין לי אפשרות לבדוק את כתובות ה ip שלכם אבל הייתי שם על זה כסף שזה אתה עם שם משתמש אחר.
גבר, בחיאת, תבדוק את החוקה לפני שאתה מתחיל לדבר שטויות, לא כל דריכה שווה אדום, כל דריכה מעל הקרסול שווה אדום, אתה רוצה שאני אסביר לך את זה ביותר פשוט?