השופט בן זונה :: על שופטים, VAR, החלטות ומה שביניהן

כן, הנה בוא תסביר לי למה האירוע הסתיים בלי אדום לסבאיוס.

אתה לא חזק לא בהימורים ולא בכדורגל. אבל יודע מה, בוא נעשה את זה מעניין. אם אני מוכיח לך שאנחנו לא אותם אנשים, אתה מעביר לי כסף בביט?

אז אח שלך ?

אין שום קשר דם. שוב, פשוט שתי אוהדי ברסה שרואים את החרא שאתם כותבים וקצת נמאס להם. זה הכל. אתה מוכן לשים כסף על זה או ששוב אתה תקשקש בלי שום תאכלס?

ושוב, אני מחכה ל3 פנדלים שהגיעו לכם. בוא תראה לנו על מה מדובר טניה.

2 נגיעות יד ברורות ברחבה ועבירה על ויני גם ברורה.

אתה יכול לצרף וידאו? תמונות? כי מהמעט שראיתי היה דחיפה עם הכתף שויני קם ממנה מהר, ונגיעת יד צמודה. על איזה עוד פנדל אנחנו מדברים שהמצאת?

נ.ב
יותר מעניין מה ג׳וד אמר.

Fuck off, או משהו בסגנון. תלוי מי מדבב את הסרטון

הבעיה השיפוט היום היא שהשופט איפשר לשחקנים אוססונה להרביץ. הפנדלים שלכאורה הגיעו לריאל הם לא פנדלים וכל אוהדי ריאל היינו מתעצבנים אם אחד מהם היה נשרק נגדנו.

נגיעת היד הברורה לפי החוקה היא אינה פנדל מכיוון שזו תנועה לא נשלטת של היד.

בנוגע לפנדל של אוססונה, מה לעשות זה פנדל. אפשר לקיים דיון בנוגע לחוקה, אבל זו עבירה והיא ברחבה. הכדור עוד לא יצא כשהיה מגע. אם היה יוצא החוצה אז מגיע רק כרטיס צהוב בלי עבירה.

הבעיה היא שדברים כאלה חוזרים על עצמם ללא סוף, מזכיר לי את המשחק של ברצלונה נגד חטאפה. השופטים מועלים בעבודה שלהם ולא מגנים על השחקנים.

מי אתה ולמה אתה לא מגיב פה יותר?

במחצית הראשונה הוא הופל ברחבה, היה יותר מגע מהפנדל דדרקו לסיטי רק לפני כמה ימים.
ובתחילת המשחק הייתה גלעשה לרגליים של ויני ברחבה והוא הטעה את השומרמדלקח את הכדור ביד.

בסדר היה גם יותר פנדל עליי בטורניר ספורטאנטר ב2012 נגד מילאן ולא קיבלתי פנדל. תפסיק, זה מביך אפילו לרמה שלך. כתף וויני בעצמי קם מהר.

אל תעשה חצי עבודה. תראה תמונות, וידאו, משהו.

איזה כתף ? נכנס בו עם הברך לתוך הברך של ויני, הכתף היה שעה אחרי.

אתה מוכן לצרף וידאו או תמונות או לפחות דקות שאראה בעצמי על מה אתה מתבכיין פה?

המגע היה גבולי, והנגיעה לא הייתה חד משמעית בתוך הרחבה.

היה מגע וזה היה בתוך הרחבה.

https://x.com/MadridFilmz/status/1890812347335221497?s=19

אתה בדקת? לא מצאתי את המילה stepping בחוקה בכלל.
תביא ציטוט מהחוקה שכל דריכה מעל הקרסול שווה אדום ומה החוקה אומרת אם זה על כף הרגל.

אתה חושב שהעבירה של סבאיוס שווה אדום?
גם אם אתה לא מוצא בחוקה, רק לפי שריקות קודמות שראית בעונות האחרונות.

כן, זאת הייתה כניסה של אדום לדעתי.
לפעמים מראים על זה אדום ולפעמים לא.שופטים לא אחידים.

הסרטון הזה מראה שריאל מדריד ממש מחפשת לסחוט פנדל. אין פה שום פנדל בשום שלב.

https://x.com/AdriRM33/status/1890785940664152539?s=09

אתה לא רואה פה עבירה ? באמת ?