השופט בן זונה :: על שופטים, VAR, החלטות ומה שביניהן

אני האמת רואה שם עבירה פשוט אני לא חושב שזה ברחבה.

אולי אם ויני לא יעשה את זה -

https://x.com/BarcelonistaQle/status/1890805617016635877?t=66cPbvwEimwzxVU-jxkW2Q&s=19

הוא יקבל יחס פחות חשדני על דברים אחרים.

בתוך הרחבה, הרגל של השחקן המכשיל על הקו, העבירה על הקו.

מה ? לנסות לשנות כיוון ואז לאבד שיווי משקל וליפול ומיד לקום ולמשיך לשחק מבלי לבקש על זה עבירה ?

צודק, הוא נפל בלי שום ניסיון לסחוט עבירה. איזה טמבל אני שאשכרה הסתכלתי על הסרטון פה ולא עצמתי עיניים.

להמשיך לשחק = להתחזות ולהתבכיין שהלך הכדור בתקווה שהשופט יאכל את זה וישרוק לטובתו. בראבו אבא.

לפעמים נופלים בכדורגל, ויני מעד ונפל פעמיים היום ברחבה, בשני המקרים מיד קם והמשיך את המהלך ולא ביקש עבירה, מה שהבאת בסרטון זה אחד המקרים, הוא ממש לא ביקש עבירה, מיד קם והמשיך.

מה מיד קם והמשיך הוא צועק אתה לא רואה?

אני חושב שבואר ראו שהפאול לא בוודאות בתוך הרחבה וזהו. אבל אין פה 3 פנדלים, אתה סתם בכיין.

מישהו חושד במארקה או בפרז בורול שהם אנטי ריאל? כי
image

השיפוט היום היה דפוק להחריד אבל רק כי זאת הרמה בספרד ובעיקר כי הוא נתן לשחקני אוססונה ללכת מכות.
לא היה שום פנדל לטובת ריאל, הפנדל של אוססונה מוצדק כי זה החוק והחוק דפוק וזה מה שיש. עם כל הכבוד, ויש כבוד, יש הרבה אוהדי ריאל שעוקצים את אוהדי בארסה על תלונות מיותרות על שיפוט ולא רואים את הדבשת של עצמם וכמה הם אוהבים להתלונן ולתפוס שופטים על קטנות.

אני כן אומר בתור אוהד ריאל שנמאס לי מהעקיצות הילדותיות וההדדיות האלה במיוחד כי אני רואה כמה אצלנו בפורום אוהבים להתלונן על שיפוט ואז באים לאוהדי בארסה פה וכביכול מנסים להוציא אותם בכיינים.

בתור אוהדים תמיד נמצא על מה להתלונן ותמיד יהיה משהו לא בסדר ותמיד יהיה אפשר למצוא מתי השריקה לא הלכה לטובת הקבוצה שלנו.
אחרי כל הפסד/תיקו של אחת הגדולות נמצא בצד שלהם בפורום תלונות על שיפוט, ככה זה אוהדים.

תנו לאוהדים לרטון בשקט.

אני רק שאלה: כמה קטן הזין של השופט הספרדי הממוצע? אין מחקרים בנושא?
כי רק לאנשים כאלה יש רגשי נחיתות כאלה גדולים וצורך תמידי לדרוש כבוד.

אז אמרו לך ללכת להזדיין? ביג פאקינג דיל, תענה לו ללכת להזדיין ותמשיך לשחק יא חתיכת חרא.
כבוד לא מקבלים בגלל התפקיד אלא מרוויחים אותו ביושר (נגיד קולינה), ולשופטים האלה לא מגיעה טיפת כבוד אחת.

אם הגיע לנו פנדל מול ריאל, אז היום הגיע לסלטה. צריך לשנות את החוקה המטופשת ולדאוג לשיפוט אחיד.
לג’וד לא הגיע בשום פנים ואופן להיות מורחק.

סתם הורסים לנו את הכדורגל.

קולינה קיבל כבוד בגלל שהוא נראה כמו הרוזן אורלוק. המקורי.

אה עכשיו יש יד אחת נגד כל השופטים. לשחקן מותר לקלל, לשחקנים מותר לדרוך על שחקנים ברחבה. יפה, שוב, רשמנו לעצמנו.

שבוע שעבר כתבתי גם פה וגם בפורום של ברצלונה ששופטים צריכים לדעת להיות חירשים ועיורים במקרה ששחקנים מקללים. ולכן לא היו לי תלונות שלא נתנו לו אדום על זה שהוא קילל קון.

אבל מצטער, שבוע שעבר השופטים התעלמו ובצדק מהקללה שלו אבל השבוע הוא חוזר על אותו תעלול, שבלינגאם יבוא בתלונות רק לעצמו.

יש גבול. כאילו מה הוא החליט שלקלל קון זה פאסה ועכשיו הגיע תורו של השופט? הוא לצערי רק מצדיק את הגישה הזאת שלהם, כי הנה ויתרו לו שבוע שעבר והוא לא מתאפק והולך לשופט.

למה אסור לקלל שופט אני לא מבין? מי הוא? אלוהים?
הם עושים טעויות על שמאל ועל ימין, מגיע לשחקנים להוציא קיטור.
למה לא להרחיק כל שחקן שמקלל את השני אז? מה ההבדל?

מצחיק ששחקן שמקלל שופט זה נורא ואיום אבל להרשות בושידו זה באהלן אהלן. שכחו את התפקיד האמיתי שלהם…

אוי זה ענק.

עוד כמה פנדלים לרעת ריאל מדריד ונקבל פה תגובות ״למה אסור לעשות פאולים ברחבה אני לא מבין? מה, בגלל שיש שם קווים של קופסא זה אומר שכל פאול שם זה פנדל? עושים פאולים בכל המגרש, לשחקנים מותר לעשות את הפאולים האלה בכל המגרש בלי שישרק פנדל״

אם אין לך תגובה עניינית בחיאת אל תדבר, אין לי כח יותר לראות את ההתבכיינות שלך.

תשים לב למה שכתבתי, בשבוע שעבר השופטים הבליגו ובצדק שהוא קילל קון .

עכשיו הוא הלך ישירות לשופט וקילל אותו.

אני לא קיצוני לצד אחד ולא לצד שני. אני גם רוצה ששופטים במקרים מסוימים ישחקו אותה עיורים וחירשים (כמו שבוע שעבר) אבל ששחקן מותח את החבל יותר מידי הוא צריך לחטוף.

לשופט צריך להיות אוטריטה מסוימת, אי אפשר לצפות שהוא יהפוך לשק חבטות של השחקנים במגרש.

אתם פשוט קיצונים לצד השני.

אני מצטער שופט הוא לא שק החבטות של העצבים של השחקנים. גם קולינה לא היה נותן לשחקנים לקלל אותו הנוסטלגיה שלכם מזויפת.

שאפשר (שוב אני ישתמש בדוגמה של שבוע שעבר שבלינגהאם אומנם קילל אבל הוא איפשר לשופט להתעלם כי זה לא ישיר מול הקון השבוע הוא מתח את הגבול)

אם אני היתי אוהד ריאל היתי בא בטענות לשחקן ששבוע שני ברציפות מאבד את העשתונות שלו ופוגע בקבוצה שלו. אבל אני לא…

התגובה העניינית שלי שהדעה שלך מטומטמת ומביכה. ניסיתי להגיד את זה בהומור. עוד שניה תנרמל שבירת רגליים ומכות עם שחקנים. שחקן שלך מקלל שופט פעם שניה בשבוע ואתה פשוט חושב שצריך לאפשר לקלל שופטים?

חוץ מזה שאתה חסר מודעות. אני רואה פה רק מישהו אחד שבוכה. אני מרוצה, סוף סוף שיפוט נורמלי במשחק שלכם.

בחיי שאין לי מושג למה אנשים ממשיכים להגיב לך

אולי זאת המטרה, להתיש את כולם עם הפוזיציה שלך ואז “לא לראות יותר את החרא שהם כותבים”?