השופט בן זונה :: על שופטים, VAR, החלטות ומה שביניהן

מה ההפתעה? אני לא רואה פה שתי נגיעות.

כנראה עוד סרטון מבושל כמו הסרטון של מסי.

יום אחרי המקרה של אלברז עלה לרשת סרטון פייק שכבר הוכיחו שלא אמיתי של מסי בועט עם 2 הרגליים באותו גמר.

עכשיו פארדס…אוהדי רונאלדו/ריאל באמת עובדים שעות נוספות אני מבין

מעניין כמה מסי מרוויח. הוא חייב לשלם המון שכירויות.

מה אתם חושבים על נגיעת היד אתמול במשחק של רירל מול ויאריאל?
מצד אחד מחשיבים את זה כנטייה הטבעית של היד, מצד שני זה ממש מגדיל את נפח הגוף, ויש אפשרות שהיד תהיה צמודה לגוף ובתנועה טבעית יותר…

עכשיו בליגה הישראלית,
פנדל שערורייתי שבית"ר מקבלת בהתערבות הVAR.
אמנם יש דחיפה קלה של חזיזה אבל זה רך מאוד ואם חזיזה לא היה דוחף לא היה קורה כלום.

אני אוהד בית"ר (בארון…) אבל אם היו שורקים פנדל כזה נגד בית"ר הייתי חושב שזה שוד.

עריכה:
הנה חיפה מקבלת בחזרה.

זה מלפני שנתיים, לא יודע

לא שערורייתי, רך. ואתה לא יכול לחשוב בי באהדת בטר. ובינתיים אירוע רודף אירוע

בכנות? לי זה נראה כמו פנדל.

יש משהו בחוקה שעושה הבדלה בין תנועה טבעית להגדלת נפח?

לפי החוקה זה פנדל, כי היד ממש מגדילה מאוד את נפח הגוף, זה הוסיף עוד חצי מטר לנפח הגוף בגלישה הזאת.

אם זה היה קמאבינגה היו שורקים פנדל וגם צהוב

תשמע, בוא נגיד ככה, אם זה פנדל אז בכל משחק יש 10 כאלה, מבחינתי זה כן פנדל שערורייתי.
אבל מכבי חיפה צריכה לבוא בטענות רק לעצמה ולדין דוד האפס.

אני איתך. יש אינפלציה של פנדלים. אין קשר בין עבירה לעונש. אתה מקבל פנדל אם עשו עליך פאול ברחבת החמש לפני בעיטה לשער או אם אתה עם הכדור בקצה הרחבה עם הגב לשער. צריך לשנות את החוקה

מה לעזאזל?

תבדוק אם אחרי היד הכדור היה אצל ברצלונה או אצל אתלטיקו.

אני חושב שבגלל שזה לא הוביל מיד להתקפה של אתלטיקו אז זה לא עילה לפסול את השער.
אין לי מושג מה החוק אומר האמת…

שער חוקי. פשוט לא מובן למה מההתחלה השופט לא ראה את היד. פשוט דפק אותנו עם החלטה שבדיעבד הייתה קריטית.

מסכים. טעות של השופטים שלא שמו לב לנגיעת היד ה200% ברורה הזו.

למרות זאת, ברגע שאריק השתלט על הכדור ואיבד אותו כאילו התחיל מהלך חדש שמבטל את נגיעת היד. בנוסף אתלטיקו מסרו פעמיים שלוש לאחור וגם זה מבטל את היד.

לסיכום, משפט מטומטם אבל השער חוקי בגלל השופט שלא שם לב לנגיעת יד לא חוקית

נכון, השער חוקי בגלל שבארסה השתלטה על הכדור וזה מהלך חדש.
זה שלא ראו את היד קודם זה פחות מפריע לי. זה רק קוריוז שאתלטיקו כבשו שער אחרי זה.
יותר הפריע לי שהשופט כמעט לא שרק לעבירות ברורת ולא הוציא צהובים גם על עבירות גסות. הייתה סטטיסטיקה של עבירות של 7-3 בדקה ה 93, מתוכן 3 נשרקו אחרי הדקה ה 90. אתם ראיתם 90 דקות עם 7 עבירות? אני ראיתי איזה 20 לפחות.
וגם הייתי שורק פנדל נגד איניגו כשתפס את יורנטה ברחבה.

לגמרי, אבל זה סוג של על יורנטה (למרות שזה דפוק) - נפילה, וזה פנדל ב-100%. הוא המשיך ואפילו לא ניסה לדרוש שריקה.

הוא דרש, ניפנף בידיים לא מעט.
השופט הזה לא שרק לכלום. שרק ליותר עבירות בתוספת הזמן מבכל המשחק. כאילו היה משחק של כוסיות עם 7 עבירות.

טוב, אז פספסתי את הנפנוף. אכן היה פנדל, אבל יורנטה לא “מכר” אותו כמו שצריך.

עדיין שגיאה של השופט, שלא אמור להתחשב בזה.