השופט בן זונה :: על שופטים, VAR, החלטות ומה שביניהן

והילד הזה גדל להיות חיל מנזאנו (או כל שופט גנרי אחר בליגה הספרדית)
והאמא הזאת גדלה להיות צ’אבי הרננדז

חוק 8 שניות כבר נכנס לתוקף?
בסוף המשחק psg- באיירן דונארומה החזיק את הכדור הרבה יותר ולא קיבל שום עונש.

היה גם משהו מוזר בביטול הפנדל. אני בטוח שזה נחשב משחק מסוכן, והיה צריך להיגמר בבעיטה לא ישירה.

אני זוכר מקרים מלפני הרבה שנים על בעיטה לא ישירה על הרמת רגל בתוך הרחבה או חסימה. עדיין יש דבר כזה?

בחוקה - כן.
בפועל - לא זוכר אף מקרה שנותנים בעיטה לא ישירה מתוך רחבה .
אבל אם עשו לזה VAR, וכל העולם ראה, היה ראוי שישרקו לפי החוקה היבשה.
השופט בתחרות הזאת אמור להסביר את החלטת הואר בקול רם, אני לא יודע אם הוא התיחס למשחק מסוכן או רק לפנדל.

אחד הפוסטים אוחד לנושא קיים: ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

#התחלנו

המדפסת של ריאל מתחילה להתחמם.

ברצלונה מובילה 2:0 החל מדקה 6. מה פספסת?
מה הספיקה לעשות ריאל?

כל בוקר מנדייטה קם כועס על ריאל מדריד… אל תתרגש זה סך הכל תסמינים של רגשי נחיתות.

מה פתאום, אני לא כועס, כל בוקר אני שונא את ריאל.

זה לא קשור לרגשי נחיתות, זה קשור להנהלה הבכיינית שלכם. השנאה הייתה גם לפניי.

עונה חדשה ושום דבר לא השתנה בליגה הספרדית, השחקן שכב על הדשא אחרי פגיעת ראש מול השופט 5 דקות( מגזים בכוונה) והוא המשיך עם המשחק…
הזוי.

תסתכלו, אפשר להמשיך לעקוץ כל הזמן אחד את השני ואפשר לנסות לנהל פה דיון עניני.

השער היה צריך להיפסל. טעות של השופט. לדעתי אי אפשר להגן על זה.

שחקן נגח בכדור ונשכב על הדשא במשך 4 שניות. ה “אי אפשר להגן על זה”, הרי לא משכנע אי פעם.

עברו 5 שניות מהנגיחה עד לשער של פראן.
בדרך כלל פגיעת ראש היא לא מכדור אלא מהתנגשות עם שחקן אחר ולכן לא היתה שום סיבה לעצור את המשחק בטווח הזמן הזה (השופט היה עם המשרוקית בפה ומניח שהיה עוצר כמה שניות אחרי אם השחקן היה ממשיך לשכב).

לא רואה סיבה לפסול.

דברים גבוליים אם מחפשים בכוח זה הצהוב השני באדום הראשון של מאיורקה והצהוב של ראפנייה שיכל להיות אדום.

אני חושב שהשאלה היותר מעניינת היא לא האם היה צריך לשרוק או לא, אלא האם לדעתכם השחקנים של מאיורקה הפסיקו לשחק אחרי האירוע, כי ציפו שתהיה שריקה.

זה קצת מזכיר את האירוע של מדריד בשנה שעברה של הרמה סתמית, שריקה לסיום המשחק, וגול ניצחון שנפסל. האירוע הוא לא אירוע דרמטי לכאן או לכאן, כאשר אנחנו מושפעים מהגול המקרי שהגיע מיד אחריו, והשאלה המעניינת היא האם השחקנים התנהגו בצורה שמצפה לשריקה או לא.

הלכתי לתקציר שוב, לא נראה ככה.

אני מניח שהשופט יטען את מה שאתם אומרים, אבל זה לא אומר שהוא צדק. הוא טעה פה. אפשר לתת לו נסיבות מקילות,

השחקן קיבל כדור לראש ונפל, אני חושב שכולנו היינו מעדיפים שיפסלו 1000 שערים כאלו מאשר פעם אחת ששופט יתעלם ויקרה אסון.

אני חושב שבשביל לאזן עם מה שאתם כותבים צריך לקבוע שאם משחק נעצר בגלל חשד לפגיעה בראש אותו שחקן יצא ולא יחזור יותר לשחק במשחק. בלי קשר לאם זה באמת פגיעה או לא. כך יהיה איזון .

משה, זו דעתך. דעתי שונה.

שחקנים לא נפגעים מנגיחות בדרך כלל ולקחת 5 שניות להבין אם השחקן נפגע או לא זה זמן סביר בהחלט.

תסלח לי, אבל פה שחקני מאיורקה צריכים לבוא בטענות רק לעצמם. הם משחקים כדורגל מהיום? לא יודעים שעד שלא נשמעת השריקה הם לא צריכים להפסיק לשחק?

התגובה שלהם לא רלבנטית לאם היה צריך לשרוק או לא.

בסדר גמור, זכותך .