שביטיטי?
החוק מדבר על מניעת מצב וודאי לכיבוש שער, לא על מניעת בעיטה לשער. זה בכלל לא משנה איפה קורטואה, גם אם הוא בדיוק טוחן בבית את מישל, בעיטה מהחצי זה לא מצב וודאי לכיבוש שער. ואם היה מתקדם, קורטואה היה מספיק לחזור הרבה לפני שהבעיטה הייתה מגיעה בפועל, מה גם שמיליטאו היה סוגר את הריצה.
האוסן טיפש עם עבירה מיותרת, אבל אדום זה בחיים לא.
שביטי? ביטיטי? טיביט? בסוף נגלה שטיטי חולק את אותו בקבוק הבירה עם שביט. זה כמו נשיקה עם אקסטרה סטפס.
יבוא יום ואני וטיטי נשב לבירה אל תדאגו.
תקראו לי לזה, אני במילא חייב לך בירה חחח
והוא חייב לי, אז תקראו לי גם
מה שאני חושש ממנו זה שבסוף יתברר שאני ושביט זה אותו אחד רק עם 2 יוזרים שונים.
אבל אני רואה משחקים שלמים לפני שאני מביע דעה בנחרצות, זה לא אמין.
אתה מרים פה להנחתה, אבל היום אני במצב רוח בעננים אחרי יום חרא אתמול, אז אוותר ![]()
![]()
זה אולי ישמע מתחכם אבל כל רגע במשחק הוא מצב ודאי לכיבוש שער. עד שלא יגדירו את החוקים בצורה ברורה הדיונים יהיו בנפנופי ידיים. בסוף אנחנו תמיד משווים למקרי עבר ולפרשנות שהתרגלנו שהשופטים נותנים למשפט חסר המשמעות הזה והפרשנות שלהם זה שחקן אחרון בדרך אל השער, לי זה לא נראה המצב כי אוירסבאל קיבל כדור קופץ וכשהוא היה מתעקב להרגיע אותו מיליטאו לכל הפחות היה מפעיל עליו לחץ. לגבי זה שקורטואה מחוץ לשער לא יודע אם זה היה מסםיק בוטה בשביל להתייחס לזה.
לגבי היד, תמיד חשבתי שאם הכדור ניטז מהרגל של השחקן זו לא עברה, לא ברורה לי השריקה הזו.
לא מזמן דיברנו פה בדיון שהרמת רגל ברחבה אמורה לזכות בכדור לא ישיר מתוך הרחבה. לא יודע אם החוק שונה כי כמו שאמרתי שנים לא ראיתי אותו נאכף, אבל אם הוא עוד קיים נראה שההרמת רגל של גולר היום זה בדיוק המקרה שאמור לזכות שתי מכות ולא פנדל.
לפי הצ’אט זה תלוי אם יש מגע או אין מגע. במקרה הזה היה מגע כנראה בגלל זה נשרק פנדל.
בחיים לא ראיתי שמישהו מרים רגל, לא פוגע באף אחד, והשופט שורק לבעיטה לא ישירה.
הצ’ט שקרן, עדיף לקרוא בחוקה, זה לא כזה ארוך.
דווקא נראה לי די מצוי (בטח בליגה הישראלית).
זה נקרא משחק מסוכן.
אני כן ראיתי בליגה הספרדית ממש מזמן. כנראה שהחוק הזה עדיין קיים.
זוכרים את הצהוב השני של ויאריאל נגד ריאל מדריד?
אפילו אוהדי ריאל, ברובם נדמה לי, מסכימים שזה לא צהוב , אם זאת עבירה בכלל.
ויאריאל הגישה ערעור, והיום הוא נדחה. הוועדה שבודקת החליטה שהחלטת השופט נכונה.
זאת פשוט בדיחה. חשבתי שאחרי כמה מחזורים כששופטים שעשו טעויות נענשו, זאת תהיה גם המגמה להמשך. אבל לא.
אי אפשר להגיד שזאת לא עבירה…צהוב שני עוד אפשר להתווכח. לטעמי החלטה סבירה גם אם אני לא הייתי שורק, בעיקר כי זאת היתה בערך הפעם ה-100 שהוא משך את ויניסיוס (וחלק היו עבירות בוטות יותר).
אפילו בדיון של המשחק, חלק מהמשתמשים אמרו שזאת לא עבירה. אוהדי ריאל, לא אני או שביט או טל.
אבל עזוב, נניח וזאת עבירה. נתעלם גם שזה צהוב שני. האם זאת עבירה של צהוב?
הוועדה החליטה שכן. אחרי כל ההילוכים החוזרים.
בעיניי זאת בדיחה. צריכים להיות 100 צהובים במשחק לפי הקריטריונים שלהם.
אני חושב שהמטרה היחידה היא לא להעניש את השופט. קיוויתי שזה הולך להשתנות.
אם זה היה קורה נגדם - הם היו יוצאים בקמפיין היסטורי נגד השופטים.
הטענה של אוהדי ריאל היא שהשחקן ביצע 4-5 עבירות לפניי כן של צהוב. יש מצב שזה נכון, הבעיה ששיפוט לא אמור להתחשבן. זה אמור להיות מאוד פשוט-שחקן ביצע עבירה של צהוב=תתן לו צהוב. לא משנה איזה חולצה הוא לובש, איזה דקה זאת, מיקום במגרש ואם זה צהוב ראשון או שני. שופטים לא צריכים להתחיל להתחשבן.
זאת לא עבירה של צהוב. מי שטוען שכן הוא סובייקטיבי ברמה הכי גבוה שיש ואין מה להתדיין על זה. זאת בדיחה.
לגבי הערעור שנדחה-אני לא מופתע. ריאל מדריד מצליחה לבטל כרטיסים באופן קבוע, אבל יש דין ריאל ויש דין אחרים כנראה. הבכי משתלם, בייחוד שאתה עם כל כך הרבה כוח. וואלה, חבל שברצלונה לא שילמה לשופטים.