אני לא זוכר אם זה היה פה או בפורום אחר (כנראה לא פה), אבל הצעתי פעם תוספת קטנה לחוק הנבדל שאומרת ששחקן יחשב בנבדל רק אם הנגיעה הראשונה שלו בכדור תהיה בשטח שבנבדל, כלומר במקרה הזה בין קו הכדור בזמן המסירה לקו הרוחב. האירוע הזה דוגמה לאחד המקרים המיותרים שהחוק הזה היה פותר.
אני לא אוהב ששחקן בנבדל של סנטימטר ואנשים אומרים שהנבדל מיותר כי הוא לא מקבל מזה יתרון. אם במטר נבדל אתה מקבל יתרון אז בסנטימטר אתה מקבל בדיוק את אותו היתרון חלקי מאה, לכן לנסות להחריג לפי המרחק של הנבדל לא נכון בעיני. מה שכן כששחקן מקבל את הכדור אחורה אני באמת לא רואה סיבה לפסול.
מעבר לתיקון המיזערי הזה אני חושב שחוק הנבדל נהדר, הוא עשה לכדורגל טוב הרבה יותר ממה שתכננו אולי מראש. הסיבה שהצעות לשינוי החוק הן כל כך מגוכחות לרוב היא שמנסים לתקן איםה שאין בעיה וזו התוצאה, ליצנים כמו ונגר.
לא כואב לי לשמוע כי אני לא הנכד של פלורנטינו וגם לא האחיין של חסה. מצדי שהקבוצה שלי תקבל יחס מועדף ותזכה ככה באליפויות, זה עדיף על להפסיד אותן.
אעשה את הטעות ואהיה מי שמפיג לך את השעמום הפעם: הטענה שלך משולה לטענה בה אדם מורשע בגניבה מתלונן לשופט על זה שהשותף שלו לגניבה הצליח להתחמק מעונש.
השופט לא היה עוין לסביליה. 2 הכרטיסים הצהובים היו ברורים מאוד- צוות השידור הוסיף שהראשון היה על גבול האדום. נשרקו נגדה שני פנדלים- הראשון, אחד הפנדלים הברורים שנשרקו העונה בליגה- השני, בוטל בצדק.
בניגוד להסברים של אנשי הקש שבדית- שחקן סביליה לא בעט את הכדור והמגע לא היה גבולי. זו הייתה עבירה ברורה של כרטיס צהוב.
בניגוד למה שכתבת, ריאל מדריד לא יצרה את המצב בו שחקן מבצע שני פאולים של כרטיסים צהוב, מוצהב בשניהם ואז מורחק.
ד"א, לא שאני מתלונן, אבל המגן הימני של סביליה, קרמונה, ביצע עבירה של כרטיס צהוב בטוח (תפיסה ארוכה בחולצה) בדקות הראשונות וניצל מכרטיס. בדקה ה34 קיבל כרטיס צהוב, כלומר, יכל להיות מורחק על זה. אם לשחק במשחק הניחושים שלך, אני מאמין שאם זה היה אסנסיו היית מוסיף את זה לשורת הסנגוריה החשובה שלך.
בנוגע לשאלת התם האחרון שלך- ריאל קיבלה 8 פנדלים העונה, בארסה 6. על אותו המשקל, בעונת 15-16 בה זכיתם באליפות על חודה של נקודה, בארסה קיבלה 19 פנדלים כשריאל קיבלה 9- זה לא סימן למשהו, כפי שלא היה אז.
בינתיים, בארסה קיבלה פנדל והיריבה שלה כרטיס אדום באחד ממגרשי החוץ הקשים בליגה. לצערי, דין ויאריאל לא כדין אספניול עם כסף.