השופט בן זונה :: על שופטים, VAR, החלטות ומה שביניהן

לא חושב שהיה שם פנדל בכלל, ראפיניה יוצר את המגע ולא ההפך.

לגבי האדום מבחינתי זה אדום חד משמעית, הבריאות של השחקנים מעל הכל, רק שיתחילו לשרוק לכולם על דברים כאלה, העבירה הזו יכלה להוציא את יאמאל לחופש כבר מעכשיו…

לדעתי גם אדום וגם הפנדל מוצדקים.

על האדום אני לא יודע מה אפשר לטעון שזה לא אדום.

בפנדל הבלם לא עומד, הוא עושה תנועה ומפיל את ראפיניה. בגלל זה תמיד שורקים את זה. הבלם יוצר את המגע ולא ראפיניה. זה לא כמו ויניסיוס בועט ברגל של קוברסי בקלאסיקו.

במשחק של ריאל, גם אדום וגם פנדל מוצדקים גם כן. גם אני לא מבין על מה סביליה מתלוננים, אולי ראו את הפנדל שקיבלה לבאנטה והם רוצים כזה גם?

אני באמת שואל באיזה עולם זה לא אדום?

בעולם בו שורקים לפי החוקה הכתובה

כלומר, באיזשהו עולם דמיוני

רמת אמינות: גופות עזתיות יוצאות להפסקת סיגריות בין הצילומים.

אז במארקה באס ואפילו במונדו הייתה תמימות דעים שזה אדום אבל אצל אוהדי ברצלונה בפורום( לא כולם כמובן) זה לא אדום…
אתם מבינים יותר משופטי עבר, עמכם הסליחה.
דימה, כתוב בתקנון על עבירות מסוכנות ואגרסביות לא?

זה אדום. אם לאמין היה מקבל את המכה לשוק הזו והשחקן לא היה מורחק זה היה מרגיז.

בעולם שזה אפילו לא צהוב -

זה צהוב כהה ללא ספק, אם הוא היה מוציא אדום גם הייתי מקבל.

נכון, ואני לא מייצג אף אוהד ברצלונה מלבד עצמי.

מסוכנות היא פרשנות, לא משהו חד משמעי. לדעתי לא היה פאול מסוכן כי דה יונג לא הלך בכל הכוח. אתה טענת שמיקום הפגיעה הוא זה שקובע, ןזה לא נכון.

שופט עבר שמפרשן במארקה אמר שאסנסיו היה חייב לקבל אדום. אתה מסכים איתו כי הוא שופט עבר? ואז בעצם ברצלונה קופחה?

הוא גם אמר שזאת הייתה הטעות היחידה של השופט. כלומר הכניסה של קרראס בלאמין זה לא צהוב אפילו. או הבעיטה של באלדה באסנסיו. אתה מסכים איתו?

אני ראיתי את המשחק באנגלית. הפרשן היה סטיב מקמנמן. הוא טען שזה צהוב, והואר הולך לבטל את האדום. היה בשוק וממש יצא מגידרו שזה לא קרה.

כלומר, לא רק אני ולא רק אוהדי ברצלונה חושבים שזה לא אדום. עניין של פרשנות, אני כתבתי מה הרציונל שלי.

לקארראס הגיע לפחות צהוב ואני חשבתי שהואר ייתן לו גם אדום על הדריכה הזו, לגבי אסנסיו מבחינתי זה צהוב, העבירה של דה יונג זה אדום, אין שום סיבה בעולם ששחקן כדורגל ירים את הרגל בצורה הזו.

נו, אתה רואה? לדעת שופט עבר מכובד זאת לא טעות של השופט, כלומר לא צהוב אפילו.

לדעתי כל שלושת העבירות הם צהובים.

הגיע הזמן שתבינו שלא כל אוהד ברצלונה זה אדם אחד עם דעה אחת

לפעמים אנחנו מסכימים לפעמים לא

אני חושב שזה היה אדום, רק מקווה לאחידות בשיפוט.

אני מת על אוהדי ריאל כשנוח להם נצמדים לחוק היבש וכשלא הם מתחילים לספר סיפורים.

עונה שעברה את׳ קיבלו פנדל על דריכה ברחבה. התחלתם לבלבל את המוח על החוזק של הדריכה, הכובד, איפה הכדור, אלף ואחת סיפורים. דריכה על שחקן=פאול.

דני סבאיוס נכנס בצורה הזאת-

וטענתם שאין פה כלום.

דה יונג בקושי נגע באמבפה, זה מגע יותר מדי חלש בשביל אדום ישיר. אם נתחיל לשפוט נטו לפי פריימים, יהיו 4 אדומים כל משחק. ותאמינו לי שיהיו יותר נגד ריאל. יגמרו העצים בעולם מכל מכתבי הבכי של פרז.

אבל הכל טוב, אין לנו בעיה, תמיד כיף לקחת תואר גם נגד חטאפה וגם נגד שופט מפוחד.

מי אמר שאין פה כלום? יש פה דריכה ברורה שמחייבת כרטיס צהוב( כי הדריכה מתחת לקרסול).
אני לא יודע באיזה עולם אתם חיים אבל כל דריכה מעל הקרסול שווה כרטיס אדום בכל משחק שצפיתי בו בשנתיים האחרונות.

אוהדי ברצלונה בכוח מחפשים על מה להתלונן, מביאים דריכות של שחקני ריאל ומתממים מה זה שונה מהאדום של דה יונג ?

אז ככה, באופן שיטתי כמעט ואף פעם לא מוציאים אדום על דריכה אלא אם כן בטוחים שהיא מכוונת כדי לפצוע, ובאופן שיטתי על כל גליץ’ עם רגל גבוה מעל הקרסול שנכנסים עם הפקקים בשחקן היריב תמיד מוציאים אדום ישיר, בכל ליגה ובכל שבוע בלי שום שיקול דעת של השופט, זה קרה כל כך הרבה פעמים כך שטענות כמו ‘‘לא היה חזק או ברוטלי מספיק כדי לחייב כרטיס אדום’’ נשמעות מגוכחות ופתטיות, במיוחד כשהן מגובות בצילומים על עבירות דריכה שלא נענשו בכרטיס אדום.

בקשר לדריכה של קרראס, הגיע לו צהוב, לא קרוב להיות אדום אפילו לא באיזור החיוג, השופט כנראה לא ראה וה var לא תיקן כי הוא מתערב רק אם השופט פיספס אדום ברור.

אבל חלק טוענים שבאמת הגיע אדום. אתה ממציא גם נרטיבים?

אתה ודימיטרי לא אוהדי ברצלונה ?

טיטי אני אוהב אותך אבל שתינו יודעים שאם שחקן של ברצלונה היה חוטף את הבעיטה הזו אתה היית מקטר על האדום.

תחזור לעבירה של ויאריאל על ברצלונה בזמנו