בטח שמתם לב ש...גירסת ריאל מדריד

גדלו מספיק שחקנים גדולים תחת קבוצות תחרותיות בשביל לשמוט את הקרקע מהטיעון המוזר שלך.
הזארד בקיץ הבא יהיה שחקן בן 30 ומשהו כשבפועל יכל להיות אצלנו כבר שנתיים ולשמור על ריאל תחרותית וכזו שמקבלת מענקים כשמגיעה לשלבים האחרונים בכל תחרות. בנוסף לכך שהיה תורם מאוד למרצ’נדייז ולתפוסה יותר הולמת ביציעי הברנבאו (מוזמן להציץ מדי פעם).
אני חושב שהמועדון יכול להרשות לעצמו להוציא כספים על שחקני על בלי התקפי לב, ככה שסל הקניות שלך ברמי לוי לא מצדיק לא את קידום הצעירים ולא את העתודות הבנקאיות של ריאל, בטח לא אחרי שהמודל הזה כבר הוכיח את עצמו.

6 לייקים

אין לנו שום סיכוי להתמודד איתם בליגה כל עוד מסי בכושר והשופטים הם השחקן ה-12 שלהם.

טעויות שיפוט הן חלק מהמשחק וקבוצות גדולות נהנות יותר. אבל יש טעויות שהן פשוט לא הגיוניות. איך ה-VAR יכול לאשר שער כזה?

https://streamable.com/8wyvv

בארסה הייתה לוקחת אליפות גם בלי העזרה של השופטים, הבעיה שזה מוציא את החשק מלעקוב אחרי הליגה הביזיונית הזאת. מרגיש כמו משחק מכור והקטע שאין שום סיבה למכור. הם היו זוכים באליפות בכל מקרה. הזוי.

2 לייקים

אני לא חושב שהבנת את הטיעון ה"מוזר" שלי אפילו בחצי. אני אומר שיש איזשהי תועלת מעונות רעות והיא בקידום (ולאחריו גם רווח עליהם) של שחקנים צעירים, שלא בהכרח בנו עליהם. בניגוד לאיסקו, אסנסיו, וראן וכו’. לרגע לא טענתי שזאת סיבה טובה לעונות כאלו, רק שזאת תוצאה שלהן, וגם בה יש משהו חיובי. ברגע שתבין שאני לא מנסה להצדיק חוסר תחרותיות בשם קידום צעירים נוכל לדון עד כמה הוא מוזר.
אני לא רואה את יורנטה וויניסיוס מקבלים כזה הד כשעניינים דופקים. מצד שני, גם אם לא יצליחו באמת, הם כבר לא ישוחררו תמורת איזה 10-20 מיליון לריאל סוסיאדד.

הזארד בקיץ יהיה בן 29 ומדובר על הבדל של שנה ומעל 100 מיליון יורו, לא שנתיים של תחרותיות, בוא לא נעוות את המציאות. מה גם שעם כל הכבוד אליו, הוא לא פותר לא את בעיית השחיקה בסגל, לא את הקישור המזדקן ולא את בעיית החלוץ. הזארד=/=תחרותיות.
טיעון על תרומות למרצ’נדייז וכרטיסים למשחקים הוא עמום כי לי לפחות קשה להעריך את מידת הנזק הכספי מהדברים האלה. אם אתה מבין בזה יותר אתה מוזמן לפרוש את משנתך.
על כל מקרה מה שחשוב פה בעיני שהנזק התדמיתי הוא לא גדול. ליברפול, בשביל להעיר את המותג הייתה צריכה להעמיד חתיכת קבוצה אחרי כל שנות התרדמת שלה. אם וכאשר בקיץ ינחתו פה שחקנים טובים ומפורסמים, אני בטוח שהיציעים יהיו שוב מלאים וחולצות של ריאל מדריד יתעופפו למליארדי סינים כרגיל.

השאלה שצריכה להישאל היא נזק לתדמית ולהכנסות בשל השנה האחרונה, לאור כל הנסיבות, אל מול החיסכון שזה ככה"נ יניב.
היתרון הגדול של המועדון שלנו זה שיש לו את הפריבילגיה לבדוק האם ההמתנה הייתה שווה את זה, ובמינימום נזק.

לייק 1

הזאר היה בן 28 לפני שבועיים. גם בקיץ הוא יהיה בן 28.

והדוגמה לצעיר שלא בהכרח בנו עליו היא סבאיוס? למה על וראן בנו ועל ויניסיוס לא?

תשכחו מרכש.

כן. לא ניימאר, לא אמבפה, ואפילו לא הזאר יגיעו בקיץ לריאל מדריד. והסיבה לכך היא שבריאל מדריד לא מעוניינים לקנות אותם. כיצד הפכה הקבוצה הבזבזנית ביותר, עם הנשיא היומרני והפזרן לקמצנית וקמצן בן קמצן? המציאות שהוא עצמו יצר.

תקופת הגלאקטיקוס הראשונה. פרז מנחית כוכבים במחירים אסטרונומיים שנה אחרי שנה. פיגו, רונאלדו, בקהאם, שמות פסיכיים. הפרוייקט לא מימש את הציפיות ממנו והמסקנה הרווחת היתה: גלאקטיקוס - לא רעיון שעובד. חלפו מספר שנים ושוב פרז נבחר, ושופך כסף על ימין ועל שמאל. בתוך יומיים קאקה וכריסטיאנו נוחתים בברנבאו, ואליהם מצטרפים גם אלונסו, אלביול ולצערנו גם בנזמה. פרוייקט הגלאקטיקוס 2 יוצא לדרך, עם חובות מצטברים של כ500 מיליון יורו, בנוסף להלוואה שאותה לקח פלורנטינו על סך 160 מיליון יורו מבנק קאחה מדריד עבור אותם רונאלדו וקאקה. הפעם, בניגוד לפרוייקט הגלאקטיקוס הראשון, עם טקטיקה שונה לגמרי. הרווח המקצועי הוא הבונוס, והמטרה היא ליצור רווח כלכלי.

"מכירת חולצות"

המרצ’נדייז, ההייפ סביב הקבוצה (בעקבות הצטרפות אותם כוכבים) ועקב כך הסכמי חסות עם תקציבים מנופחים, היריבות עם בארסה של הגמד האימתני, כל אלו גרמו לגרף ההכנסות להראות סימנים מעודדים. ריצה קדימה ל2019 מגלה שלמרות כל ה"בזבוזים" החוב נמחק כמעט כליל. הרעיון של פלורנטינו פרז, שקניית כוכבי הכדורגל הגדולים בעולם יחזירו את ההשקעה בהם בדרך שיווקית או מקצועית, הוכיחה את עצמה כרלוונטית. הבעיה היא שקבוצות אחרות למדו את זה, וגם הן רוצות חלק מהעוגה. פוגבה, מרסיאל, ניימאר, ואן דייק, סוארז דמבלה קוטיניו והרשימה עוד ארוכה, הם תוצאה של מדיניות רכש ה"בזבזנית" שהנחיל פרז. תשקיע, והם יחזירו לך את זה. הרי עם השורה האחרונה קשה לתווכח. החוב שהיה - נעלם, ובנוסף הקבוצה חזרה לרקוד במרכז הרחבה של הכדורגל האירופי.

התוצאות הן עליית מחירים. מחירים כאלו שאולי כבר לא באמת שווה להשקיע את הסכומים הנדרשים, משום סביר להניח שהם לא יחזרו. הרעיון שהיה גאוני לפני כעשור כבר לא ממש מבריק וצריכים לחזור חזרה ללוח השרטוט. דרך חדשה, הכל מההתחלה. אבל, רגע, אם יש אינפלציית מחירים למה שלא נהיה אנחנו אלו שמוכרים לאחרים במחירים מופקעים??

ריאל מדריד חברה להשקעות בע"מ

במועדון הבחינו בטרנד הרבה לפני שהוא פרץ. במקום להשקיע את הכסף בכוכבים הגדולים, משקיעים אותו במערך סקאוטינג ובילדים עם פוטנציאל. אסנסיו ווראן היו הסנוניות הראשונות, כשויניסיוס הוא הדוגמה הבולטת ביותר: קנה את השחקן בצעירותו. במידה והוא הופך להיות וורלד קלאס - קנית אותו בעשירית מהמחיר שהיית קונה אותו אחרי הפריצה, ובמידה ולא, עדיין הוא לא איבד את ערכו ואפילו העלה אותו כשחקן בשל. התוצאה של המהלך הזה, במקום קוטיניו אחד שמאכזב ויושב על הספסל ודמבלה שמדלג על אימונים, יש לנו ים של כישרונות הן בקבוצה והן מחוצה לה כמושאלים. במקום לבזבז 120 מיליון יורו על איקרדי, במועדון זורקים את הכסף על עוד ילדים ברזילאים, ארגנטינאים, ועוד כאלו וכאלו שאי פעם הצטלמו עם כדור בילדותם.

אז אולי את חלק מהמושאלים לא נראה אי פעם בריאל מדריד, אבל זה לא משנה. ריאל מדריד הופכת להיות חברה להשקעה בכדורגלנים בנוסף להיותה קבוצת כדורגל.


זו התיאוריה שלי. היא בסך הכל תיאוריה ואין לי שום דרך או מקור לגבות אותה. היא מסתדרת לי יפה מאוד במוח והשאלה אם אני הוזה, חי באשליה או אשכרה צודק גם אצלי נשאלת. אני מאמין שאם אכן לא נראה כוכב נוחת בקיץ אין לי ספק שהתיאוריה הזאת נכונה, למרות שיכול להיות שבמועדון ינחיתו איזה “כוכב” סוג ב’ רק כדי להשתיק את השריקות בברנבאו.

אני מאמין שכל עוד שמסי משחק אין טעם להמשיך לשפוך כספים. השקענו מאות מיליונים ועדיין לא הצלחנו להתחרות בדרדס המעצבן הזה (לפחות בזירה המקומית), והפעם אין אפילו איזה רונאלדו להביא, ויסלח לי ניימאר. אמבפה הוא חלום רטוב שלא יקרה. בינתיים נשאר להוריד את הראש ולחכות שהגל יעבור, ואולי לקוות שכמה מהילדים באמת יתפתחו להיות מה שמצפים מהם.

8 לייקים

וראן, גם אם הגיע כנער אלמוני בן 18 בהמלצת השף, מהר מאוד הוכיח שבגילו הצעיר הוא ראוי להיות בלם שלישי בסגל. לנגדו עמד פפה, בלם מזדקן ופציע שהיה ברור שהצרפתי מיועד להחליפו. לא הייתה ערובה להצלחת המהלך אך מהר מאוד לכולם היה ברור שלשם מכוונים ולא בכדי, היה ברור שלרפא יש את הפוטנציאל להיכנס לנעליים של הפורטוגלי.

המצב בקישור מעט סבוך יותר. כדי ראות את זה בוא נבחין בהבדל בין בלם שלישי, לקשר רביעי, שניהם כאמור מחליפים ראשונים לעמדתם. בלם שלישי הוא תפקיד יותר קריטי כי הבא אחריו, הבלם הרביעי, משחק משמעותית פחות מהשלישי ולכן בלם שלישי חייב להיות שחקן טוב, פשוט כי הוא רואה הרבה דשא ובד"כ, בשל המיעוט היחסי בדקות, לא נהוג להחזיק בבלם רביעי ברמה הכי גבוהה.
קשר רביעי היום הוא קשר שביעי מחר, תשאל את איסקו. בסגל שלנו יש את קרוס, מודריץ’, קאסמירו, איסקו, יורנטה, ולוארדה וסבאיוס, כשקובאצ’יץ’ גם נחשב שחקן שלנו כרגע. 7+1. 3 מהם שחקני הרכב ועוד 4 בסגל שמתחרים בהם. קשרים מספר 5 או 6 בהיררכיה הם בחשיבות גבוהה יותר לסגל מהבלם הרביעי כי ישחקו בסבירות גבוהה יותר ומצד שני - חשיבותו של הבלם השלישי גדולה מזו של הקשר הרביעי כי להיות “קשר רביעי” בקבוצה עם 3 קשרים בהרכב ו7 בסגל זה מושג הרבה יותר דינמי.

לכן אנו רואים את מירב הקשרים המחליפים שלנו, כבר כמה שנים, חברה’ צעירים ורעבים שמחכים להזדמנות. הם תפורים על המידות של התפקיד. אם יתמזל מזלנו ומזלם הם יהפכו לשחקני הרכב ואם לא אז לא. סבאיוס, נכון לקיץ 2018 הוא עוד קשר במצבת הקשרים של ריאל מדריד. בדיוק אחד כזה שלא ידוע אם יהפוך בעתיד לשחקן הרכב לגיטימי או יחזור על עקבותיות של סרחיו קנאלס. בעמדה עוד יותר נחותה התחיל את העונה יורנטה, שהיה פיפס מלהימכר מבלי שהיינו מודעים ליכולתיו בכלל. בסוף השנה הם יסיימו כקשרים שלפרקים העונה החזיקו הרכב בריאל מדריד. אחד בתור אופציה ראשונה ברגע שקרוס נפצע והשני העלה סימני שאלה לגבי זהות הפותח בקרב מול קאסמירו - הקשר האחורי המהולל של נבחרת ברזיל במונדיאל האחרון. תוספת השבחה מעולה אם ימכרו בעתיד.
אגב השוואה הגיונית יותר בעיני אל מול וראן הוא דווקא מתאו קובצ’יץ’ שכן יועד לגדולות מהרגע שדרך בקבוצה. לצערנו דווקא אצלו, בניגוד לאיך שדברים התפתחו אצל וראן, העתיד בינתיים לא נראה כל-כך ורוד.

אי לכך ובהתאם לזאת - העונה הנוכחית טובה בדיוק לשחקנים כאלה של “אולי כן אולי לא”. חברה’ שלא בטוח שהיו מקבלים הזדמנות אמיתית. לא תירוץ לעונת בלהות אלא תוצר של עונה כזו. בדיוק כמו שכשהבורסות קורסות - יש מי שמניותיו דווקא מזנקות. הדבר אגב נכון גם לויניסיוס. בעונה נורמלית הוא היה ממשיך לשחק בקסטיליה ולאסוף פירורים בגארבג’ טיים בתקווה שהחטאפה התורנית אליה היה מושאל בשנה הבאה הייתה מאפשרת לו את הבמה לפרוח.

לייק 1
  1. השאלה הייתה למה וראן כן וויניסיוס לא
  2. כשוראן הגיע פפה היה בן 28, שיא הקריירה של כדורגלן עם עוד הרבה שנים לתת - בטח לבלם. פפה המשיך לתת תפוקה עוד שנים רבות ולא מעט יטענו שכבלם הוא עדיף על ראמוס
  3. באותם ימים אלביול גם היה נחשב להבטחה

יורנטה וקאסמירו לא רלבנטיים כי זו לא אותה עמדה.
סבאיוס כביכול יושב על המשבצת של קרוס/מודריץ׳/איסקו/קובא. איסקו הוכיח שהוא לא בעמדה (וכרגע גם לא ברמה) של קרוס ומודריץ׳. קובצ׳יץ׳ לדעתך מהווה איום כלשהו על המעמד של סבאיוס אם יגלה יכולת שהיא יותר מבינונית ויציבות טובה משל נדנדה בגן הציבורי? אתה מחשיב את מודריץ׳ הנוכחי כשחקן לפני סבאיוס אבל מכנה את פפה של 2011 ‘מזדקן’?

לייק 1
  1. כמו שתיקנת נכון - פפה בעשר שנים מבוגר מוראן. וראן הגיע כאשר פפה היה בן 28 וכשעוד הרבה שנים לפניו. הציפייה מוראן להחלפתו נבנתה בהדרגה, עם טבילות, עמוקות יותר ופחות, בעיקר בהתאם לכשירותו של פפה. אף אחד לא ציפה ממנו לפרוע שטרות באופן מיידי אך מהר מאוד, כל פעם שעלה בהרכב, הוא הוכיח שיש למה לצפות ובהתאם היה ברור לכל שמשנה לשנה, כשסיומו של פפה בקבוצה מתקרב, גדל לו בלם שחייב לקבל הזדמנות אמיתית.

ויניסיוס נאלץ לפרוע שטרות רק בגלל המצב הרעוע של הקבוצה וכבר עכשיו, בהיותו בן 18 בלבד. בקבוצה מתוקנת הוא היה מקבל פירורים/מושאל והציפיות היו נבנות בהתאם למה שהיה מציג, כמו עם וראן וכמו עם כל שחקן כשרוני אחר.
מה שקורה בפועל זה שויניסיוס נאלץ להתמודד עם כך שכל הביצים של ההתקפה הדלה שלנו הולכות לסל שלו וכל פדלדה שלו נראית פתאום כמו חלום. הכותרות המפוצצות במארקה כבר עכשיו מעלות לו את הערך, מבלי שהוא הוכיח משהו לפה או לכאן. תראה בקיץ 2017 כמה הגול וחצי שאסנסיו שם בקיץ העלו את מניותיו (והשוואות מרובות לאמבפה). כמו שמירי רגב הייתה מתנסחת - 2 עונות לא הספיקו לו לתקן את הנזק. מצד שני אין ספק שאם יימכר זה יהיה בסכומים גבוהים, גם כשבפועל הוא לא הוכיח יותר מדי.

  1. יכול להיות שהיה טוב מראמוס. בנוסף לזה גם היה פציע ומבוגר מראמוס והשתייכותו למדרידיסמו שונה. לא חושב שלמישהו היה ספק מי יישאר יותר.

  2. אלביול הגיע בשיא הקריירה ובזמן קצר מאוד הוכיח מה הוא שווה ומה לא.

בעניין “פפה המזדקן” - רפאל וראן החליף את פפה. הצרפתי היה בוסר כשרק הגיע וכשהם התחלפו סופית זה קרה בין היתר בגלל הנטייה של פפה לפציעות. גם אם הגיל של פפה לא היה מופלג כשוראן הגיע - כשיווי משקל יש לך את הגיל של וראן שהיה צעיר מאוד. הרי כשהם התחלפו זה כבר היה בלם בן 33 (ושוב, פציע). בסופו של דבר מדובר בעניין של ניסוח. אם מפריע לך שקראתי לו מזדקן אני מבין את כוונתך אבל זה לא האישיו. מבחינתו של וראן הוא היה מזדקן ולכן גם קרה חילוף הדורות.

יורנטה וקאסמירו, אקסקלוסיבית, לא באותה עמדה רק במשחקים גדולים. בפועל יש רוטציה מסויימת בינם לבין שאר שחקני הקישור המרכזיים. הרי כמו שכתבת בעצמך - אם להסתכל על עמדות בצורה מכנית - לאיסקו אין עמדה בקבוצה. בפועל הוא ברוטציה של הקשרים. יורנטה חוזר בקרוב. אני מניח שאם שניהם ימשיכו להציג יכולת טובה, אנחנו עוד נראה וריאציות אלו ואחרות עם שניהם בהרכב.

לדעתי קובאצ’יץ’ היה בעמדת פתיחה הרבה יותר טובה לפני שנה וחצי. הוא הגיע בריש גלי וכוון לגדולות. אני לא חושב שהוא מהווה איום על מעמדו של סבאיוס כרגע כי מעמדו שלו התערר, לא כי המעמד של סבאיוס כל-כך רם בקבוצה. אם ישתפר? וואלה שאלה. אני בכללי לא מבין מה הולך איתו. הוא שחקן שבסה"כ הושאל אבל עושה רושם שאף אחד לא מחכה לו יותר מדי בחזרה. אולי יש סעיף קניה לצ’לסי שאני לא מכיר.

ההשוואה בין המצב של מודריץ’-סבאיוס לוראן-פפה היא בעייתית. מודריץ’ כרגע בגיל שבו פפה עזב את הקבוצה אבל הוא לא פציע כמוהו ורק זכה בשחקן העולם (שנרצה או לא, מעלה גם את המניות שלו). כמו כן, בסיפור עם הבלמים היה ברור מי הולך להחליף את פפה בקבוצה. אם אתה שואל מי יחליף את מודריץ’ וקרוס אני אישית עד עכשיו תוהה.

לייק 1

לא בטוח שהבנתי - היה ברור שוראן מיועד להחליף את פפה, או שהציפיות נבנו בהדרגה? כי את שניהם טענת.

השחקנים הבינוניים שאתה מדבר עליהם אולי יקבלו יותר דקות בעונה כזו, אבל כשתגיע עונה טובה הם כנראה שוב ידחקו. זו השורה התחתונה האמיתית - מה רמתם כשחקני כדורגל, כי במוקדם או במאוחר תגיע הזדמנות. דוגמאות לפריצה בעונה טובה או גרועה אפשר למצוא בשפע.

2 לייקים

שבועיים לאמסטרדם: אייאקס קיבלה היום בראש 6-2 מפיינורד של ואן פרסי. במחזור הקודם ספגה בתוספת הזמן וסיימה ב4-4 מול הירנביין. אם כריסטיאנו היה פה הוא מסיים את הדו-קרב הקרוב עם 5 שערים לפחות. בלעדיו, נקווה שקארים יועיל בטובו להיכנס למלבן המכונה רחבה.

2 לייקים

image

ראול וארבלואה השתתפו במירוץ הסולידריות הקצר של מדריד הבוקר והשלימו בהצלחה את ה-10KM(מירוץ צדקה). ראול השתתף כבר במרתון בעבר כך שזה קטן עליו. “היה כיף לראות כל-כך הרבה אנשים, ממדריד ולא ממדריד, באים לרוץ ולהשתתף וליהנות איתנו. זו דרך מעולה להתחיל את הבוקר. ארבלואה ניצח אותי, זה נכון, אבל יש לו חמש שנים פחות ממני. השתפרתי ביחס לפעם הקודמת”, סיכם ראול בחיוך. 7000 אנשים השתתפו במירוץ. ארבלואה הגיע למקום ה-18 כשרץ בזמן של 36:17. ראול סיים במקום ה-36 עם 38:27 דקות, ואבל אנתון, אלוף העולם לשעבר בריצת מרתון ואלוף אירופה בריצת 10KM, סיים במקום ה-40 עם זמן של 38:41, אבל הלו, הוא כבר בן 56…

הת’רד הזה תופס יותר מאשר המוליטימדיה, וברוח הזו:

ארבע שנים אחרי הבישול האלוהי לזידאן נגד סביליה, גוטי הצליח אפילו להאפיל על כך. העקב המדהים לבנזמה במשחק החוץ בריאזור, בו שברנו נאחס עצום במגרש המנחוס של לה-קורוניה - הותיר אותנו פעורי פה. במקום לבעוט לשער ממרחק כל-כך קרוב - גוטי פתאום החליט לתת עקב אחורה. תשע שנים עברו ועדיין מרגש כל פעם מחדש. היו ימים.

אני חושב על הבישולים הכי גדולים שראיתי כאוהד ריאל מדריד. חוץ מגוטי שזו קטגורייה בפני עצמה(סביליהXמי זוכר), היה את הבישול המדהים של זידאן לפורטיו נגד ולנסיה ב-2002/03, פיגו רץ את כל קו ימין נגד בילבאו ב-2000/01 ומרים לרחבה, העקב של רדונדו והרוחב לראול באולד-טראפורד וגם את בקהאם מול ויאדוליד ואתלטיקו.

2 לייקים

בישול שצריך לבוא עם אזהרה לא לנסות את זה בבית, ע"ע ואלורדה בבטיס

2 לייקים

ארבעת הזכיות האחרונות שלנו בצ’מפיונס, לא עברו (ישירות) דרך הקאמפ נואו. (וגם הזכיה בתווך של בארסה לא עברה במדריד)
ארבעת הזכיות האחרונות של בארסה בגביע המלך, לא עברו דרכנו.
כל שנה אני חושב שזהו, אין מנוס מקלאסיקו בנוקאאוט, ואיכשהו קורה נס.
יש לי הרגשה שהקלאסיקו בשני למרץ לא יהיה האחרון העונה…

לא לקח יותר מדי זמן.

הערב עוד הפסד להראקלס ואם פ.ס.ו תנצח מחר היא תברח ל8 הפרש שמשמעותו אליפות.

אופטה מעדכנים את זה על הרכש של בארסה, ובכך מבטיחים שייתן את משחק חייו ביום שלישי:

https://twitter.com/OptaJohan/status/1094312115077373955

2 לייקים

image

קאסמירו מצטרף למועדון המכובד, מועדון ה-‘Chilenas’, אלה שכבשו במדי ריאל מדריד במספרת. בייל עשה זאת בקייב בגמר המרגש, כריסטיאנו גרם לעולם לעצור נגד יובה, ובנזמה כבש במספרת שלוש פעמים במדי ריאל מדריד, תחזיקו חזק - נגד אייקס באמסטרדם, נגד גיחון ובקאמפ-נואו בניצחון עם זידאן על הקווים. גם ראמוס כבש במספרת, פעמיים(מול סביליה בפיחואן ואשתקד מול אפועל ניקוסיה) וכמובן - הוגו סאנצ’ז הגדול. לראול יש חצי מספרת ממחזור פתיחת העונה נגד ולנסיה 2000/01(03:45). להיגואין יש חצי מספרת נגד לבאנטה ב-2012/13.

הנה המספרים מהדרבי, שניים עיקריים: ראמוס שבר את שיאו האישי עם שערו ה-11 העונה(היריבה אתלטיקו היא השנייה המועדפת עליו - 6 שערים, נגד סביליה האקסית כבש 7)| ומעבר לכך, ריאל מדריד היא הקבוצה הראשונה בתולדות הליגה שהשיגה 600 נצחונות בחוץ. ברצלונה הבאה בתור עם 551 נצחונות חוץ. בעונת 2011/12 ריאל קבעה את שיא הליגה, עם 16 נצ’ חוץ, 2 תוצאות תיקו והפסד בודד - דווקא ללבאנטה, סה"כ 50 נקודות!

ניחסת אותו גיא,לפי הדיווחים הוא מתח את שריר הירך ולא ישחק מולנו ברביעי.

4 לייקים

אז אכתוב גם משהו על זייך, טאדיץ’ ומסי… אולי זה יעזור.

כתבה נחמדה במארקה על רגילון עם החברים שלו מההשאלה בלוגרונייס בעונת 16/17. מספרים שבערבים שהחבר’ה היו יושבים באחד הבתים ומשחקים פיפ"א, בכל בית הכיבוד היה קפה וביסקוויטים. רק אצלו היו פותחים שולחן עם חאמון, שרימפסים ויין. אחד מהם אמר ש"בגלל זה הוא בצ’מפיונס ואנחנו בליגה השלישית".

והטרלת השנה של סרחיו ראמוס באליפות העולם לקבוצות:

לייק 1