דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

בנזמה לגמרי אחד החלוצים הטובים בעולם. מה שמעצבן הרבה מאיתנו בו זה שברמת הכישרון שלו הוא יכול היה להיות החלוץ הטוב בעולם.
הרמה הטכנית שלו, הבנת המשחק שלו ובכלל סך יכולותיו הטבעיות היו אמורות לייצר מפלצת של ממש (בזמנו דיברו על רונאלדו הצרפתי).

ובכל זאת, משהו בו לא מתרומם לגבהים הללו. אני חושב שזה קשור הרבה באדישות הכללית שלו. אני באמת חושב שהוא שחקן מוכשר יותר מסוארז. העובדה שסוארז ייחשב ככל הנראה לחלוץ גדול יותר ברמה ההיסטורית קשורה בעיקר בתשוקה של השניים.

כך או כך, גם אם המגרעות הללו בנזמה הוא אחד החלוצים הטובים בעולם.
לגבי לאוטרו - אני חושב שהוא כישרון גדול שעדיין צריך עוד ליטוש. אין לי ספק שאם ימשיך כך יתפתח להיוץ חלוץ מעולה.

ומעבר לזה: גם אחרי פתיחת עונה מדהימה כמו זו אני לא רואה אותו כובש מול ברצלונה, בטח שלא עושה מהלך משמעותי(הוא כן היה כובש הרבה נגדם בעבר, אבל עדיין משחק לא טוב).
הוא המציא את עצמו מחדש בצורה מדהימה והפך לחלוץ רחבה מעולה(כשמתחשק לו), ועם זאת עדיין לא מדובר בפינישר ברמה גבוהה במיוחד או בשחקן שבורח להגנה פעמים מרובות במשחק.

כרגע הוא האופציה הזמינה הטובה ביותר אבל אני מאמין שבטווח הארוך, אם ההתקפה תשאר דומה, אנחנו צריכים לשאוף ליותר.

הבקיע כמו סווארז עונה שעברה(ואם היה בועט פנדלים היה אף מגיע ל 26-28 שערים) ובנזמה שיחק בקוצה עלובה ממש ולא עם האלופה וליד מסי.

בנזמה כל השנים בריאל תפקידו היה לעזור לרונאלדו להבקיע שערים והוא עשה זאת בצורה הכי טובה שאפשר, מאז שעזב הוא לא מפסיק להפציץ, חלוץ טופ עולמי.

אל תעשו את ההשוואה הזו, צר לי, ובאמת שסוארס אחד השחקנים שאני הכי שונא ובאמת שהתחלתי לחבב את בנזמה. עצם זה שאומרים על סוארס שהוא גמר את הסוס ובנזמה נמצא בשוונג ושניהם כבשו העונה אותו דבר - זה אומר הכל. לא רואה את בנזמה כובש צמד נגד אינטר ומנצח אותה. הוא גם כבש את השער הראשון נגד חטאפה ואתמול במספרת נגד סביליה (אם כי גם קארים כבש במספרת, זוכר שלושה שערים שלו). בנזמה מחוץ לרחבה נהדר בעוד סוארס אבוד אבל אי אפשר להספיד את החלוץ מאורוגוואי גם בימים אלה כשהוא זקן ומעצבן, הוא עדיין ‘הורג’ אותך.
לגבי העונה שעברה - אכן בנזמה מנצח במספרים, אני חשבתי שהוא שיחק הרבה יותר מסוארס אבל זה לא ממש נכון, הבדל זניח במספר הדקות, אבל סוארס כבש נגד הגדולות. בנזמה, אנחנו נזכר ממנו את הנגיחה לקיבינימאט בקלאסיקו בזמן שסוארס דפק שלושער.

הסוף מתקרב בכל מקרה כי הוא אוטוטו בן 32. וכבר יש לו מחליף

בסדר, הוא גם הבקיע כמו כריסטיאנו עונה שעברה. אין כמו לקחת עונה אחת מתוך עשר כמדגם, אה?

לא, זאת פשוט העונה הראשונה שלו כאן כשהוא האופציה הראשונה בהתקפה ולא זה שעוזר לרונאלדו להבקיע.
ועם קבוצה בכושר מזעזע הוא הבקיע 21 שערים בלי לבעוט פנדלים, והנה העונה ממשיך מאיפה שסיים את העונה שעברה, עם כניסתו של הזאר לכושר משחק טוב ועם בייל שמחפש אותו עכשיו ולא את רונאלדו בנזמה יבקיע אף יותר מבעונה שעברה.

תספר את זה למשחק האגדי נגד ולנסיה בו הוא החמיץ לפחות שלושה שערים בטוחים, בלי רונאלדו שיפריע לו להבקיע.
אגב, סוארז לא עזר למסי ולניימאר להבקיע? הוא לקח פנדלים?

כבר הרבה זמן קרים משחק טוב ואפילו סוחב אותנו, זה לא אומר שצריך לעשות ממנו מפלצת.

הוא החמיץ נגד ולנסיה הוא חרא שחקן…

כן סווארז למסי להבקיע, אבל כשמסי הוא בונה המשחק הרבה יותר קל להבקיע, בנוסף בגלל סגנון המשחק של רונאלדו בנזמה היה חייב לצד מהמרכז ברוב דקות המשחק ואילו סווארז שיחק תמיד חלוץ 9 קרוב לשער. אבל כל זה לא משנה כי בנזמה החמיץ נגד ולנסיה.

אני חושב שמגיעה לקרים בנזמה התנצלות ממני. ירדתי עליו שנים ארוכות, קראתי לו חרא שחקן, ובסוף מסתבר שהוא סורס כדי לעזור לרונאלדו. הוא רצה להבקיע שערים ובמקום זה ביקשו ממנו לפנות שטחים. לא הייתי מאמין לו אם לא היה השינוי בכושר וביכולת, אבל יש שינוי עצום והמספרים מעידים על כך.

לא יודע מה כל אחד מהקהילה כאן חושב עליו, אבל זו תחושתי. לפחות אני ירדתי עליו כשהוא למעשה היה הקורבן בסיפור.

טיטי, מאוד קשה לנהל דיון איתך כשאתה מכניס לי (בגסות) מילים לפה. לא רק שלא קראתי לו חרא, בכל ההתכתבות שלנו כאן לא כתבתי מילה אחת רעה עליו.
מעבר לזה, הוספתי את הציטוט הבא שתי שורות מתחת:

ממש לא מריאנו, אם כבר יותר דומה לבנזמה עצמו.
יש לו יכולות כדרור וטכניקה ברמה הגבוהה ביותר לחלוץ. השתתפות בעשיית המשחק מאוד דומה לבנז. וצריך לזכור שזה שחקן בתחילת דרכו האירופית שמשתפר ממשחק למשחק ונכנס לנעליים ארגנטינאיות גדולות.

*בנזמסי עדיין כמה רמות מעל בנקודת זמן זו כמובן

בחיי שאני לא מבין על מה אתם מדברים. אפילו בסרטוני יוטיוב חוץ מכמה תרגילי להטוטים לא רואים שום טכניקה או בניית משחק אלא רק דחיקות וכח. הגיל שלו לא רלוונטי לעניין. אני שם את הרמה בצד, הסגנון והתכונות הבסיסיות הן של poacher. והמספרים מראים שלא כזה מוצלח.

אני לא מתבסס על היוטיוב אלא על צפייה בליגה האיטלקית, ומה שהוא מתחיל להראות גם בנבחרת. ברור שכמות השערים לא מספיקה בגלל זה הנחיתו את הענק הבלגי, אבל אני מאמין שיהיה שיפור ניכר העונה גם בזה. יש שיפור מתמיד אצלו מאז הסיפור עם איקרדי ; משחקן שכמעט הושאל לבטיס שנה שעברה לגו טו גאי של הקבוצה.

הכוונה היא שבסרטוני יוטיוב שמים כל דריבל חצי מוצלח וכל פס עומק שלא הגיע לשום מקום. ואפילו כאלה אין לו.

הענק הבלגי הוא גם נגר מארץ הנגרים.

הענק הבלגי הוא חוטב עצים, נא לדייק.

מחלוץ באיפסוויץ׳ אני מצפה לטכניקה יותר טובה

פגרת הנבחרות כאן וזה אומר דבר אחד: מלפפונים!

שני העיתונים שמו את אריקסן על השער הבוקר, מה שמעלה את הסיכוי שלא מדובר בחרטוט. טוענים שהמועדון יסגור עם אריקסן בינואר, אז יוכל לנהל מו"מ עם כל קבוצה כי החוזה שלו עתיד להסתיים בקיץ. בהנהלה שכנעו את זידאן ולא פוסלים שתוגש הצעה לטוטנהאם כדי להעביר אותו כבר בחלון ההעברות הקרוב. לפי AS, אריקסן מעדיף לבוא בקיץ כדי לקבל יותר כסף.

דניאל לוי סוף סוף אוכל אותה, זה מדהים לא פחות משלושער של ואסקז בגמר אלופות.

האמת שאני נגד. אלא אם כן יגיע ממש בגרושים בשל הביקורת שספג מתחילת העונה על כך שהראש שלו במקום אחר. הייתי בעדו בקיץ אבל מעדיף כבר לחכות חצי שנה. אנחנו זקוקים לקשר אחורי. הסתדרנו איכשהו עם חאמס שאני מאמין שיישדרג אותנו עוד ברמת ההתקפה, ואלוורדה מתקדם ואחרון בהיררכיה ישנו איסקו. אגב הרכש האחרון שנחת בינואר ושידרג אותנו וגם זה כי הייתה קטסטרופה - לאס דיארה.