דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

היסטוריה! כמה שנים חיכינו לרגע הזה…

וואו, להכנס לפורום ולראות שהחתמנו חלוץ…קשה להסביר את ההרגשה השמחה ההזוייה הזו - זה רק מסביר כמה מועקה סחבנו. מרגיש כמו ילד שמסיים בית ספר ויוצא לחופש גדול.

יש! רציתי אותו כבר מאמצע העונה. הפוטנציאל שלו הוא עצום.

האמת שלא אכפת לי שבנזמה ימשיך בהרכב אם הצרפתי ימשיך עם היכולת שלו ממחצית העונה האחרונה.

ויני ויוביץ’ שילוב מעניין.
ויני קשר מצויין אבל סקורר הוא לא בצוותא עם סקורר אמיתי יכול להיות מעניין.

בנזמה שמקועקע בהרכב יכול לחזור להיות 9 אמיתי שדי הוכיח את עצמו העונה השניה יורד מחוץ ל16 ומנהל התקפות.
אם בנזמה ישמור על המספרים עונה הבאה והתקווה שיוביץ’ יתפור 30 כדור ברשת מצבנו טוב.

וזה עוד בלי להזכיר את הזארד שאין לי מושג איך ישתלב בלי לעשות ניתוח לייזר להסרת קארים בלי לדחוק את ויניסיוס.

ויני יהיה שחקן ספסל, וזה לגיטימי.
אני חושב שבתור מחליף ראשון/שני הוא עדיין יקבל המון דקות, אם יצליח להראות שהוא יודע לשחק באגף ימין הוא גם יוכל לקנות את מקומו בהרכב ובכלל הרווחנו.

אני די בטוח שאם יתאפשר להחתים את אמבפה ריאל תחתים אותו ותעבור במקרה הגרוע על הפייר פליי
ביודעין ותסכים לקבל כל עונש שהוא לא הרחקה מליגת האלופות בשמחה כולל עונש איסור העברות.

אישית לא הייתי ממהר לקבוע את זה, גם החייזר של החלאות בעונה הראשונה שלו החמיץ המון
[למורות שכן כבש במספרים יפים מאוד] ואז אחרי עונה או שתיים פתאום משהו התאפס אצלו ומאז
הוא לא מראה סימני עייפות. אז אני לא טוען שהוא יביא מספרים כאלו אבל 15-20 לדעתי כן אפשר לצפות ממנו.

צר לי להשבית את השמחה אבל יוביץ׳ יצטרך להיות רונאלדו פנומנו בשיאו או לקוות לפציעה של בנזמה כדי להוציא אותו מההרכב בעונה הקרובה.

הוא יחתום על חוזה חדש או יעבור עכשיו לקבוצה אחת. אין תסריט שבו הוא מעביר עונה בכיף בהרכב של צ׳לסי ואז מגיע בחינם. ראשית כי צ׳לסי לא תקבל את זה, ושנית כי הוא לא יסכן את הבוננזה של סוף הקריירה שלו. עכשיו המניה שלו בשיא.

חדשות:

• חאמס לא רוצה להשאר בבאיירן כי אף אחד לא מבטיח לו מקום בהרכב, ביקש מהגרמנים לא לממש את האופציה וכך יהיה. מקושרות אליו כרגע יובה ונאפולי של אנצ׳לוטי שהביא אותו כזכור גם לבאיירן. נאפולי מתעניינת בכל הפליטים שלנו: תיאו, סבאיוס ו-יורנטה.

• מנדי יעלה 50-55 מיליון.

• מריו הרמוסו, הבלם של אספניול והנבחרת, מבוקש באתלטיקו מדריד. אלא שיש לנו אופציה לרכוש אותו בחזרה ב7.5 יורו בלבד וסביר שנעשה פה מהלך אלברו נגרדו (נקנה שוב בזול ונמכור ביוקר).

• דיבורים בימים האחרונים על ז׳ואאו פליקס, היהלום של בנפיקה שמקושר לכל העולם. אחת הידיעות היא שהוא יירכש וימשיך בבנפיקה כמושאל. היום דווח שקיילור נאבאס עשוי להיכלל בעסקה. לא נראה לי שזה יקרה אבל נראה… כישרון גדול בכל מקרה.
    אגב, הבעיה עם קיילור היא החוזה שלו אצלנו (5m).

• חוגונס מדווחים את זה:

https://twitter.com/RMadridInfo/status/1135918728778928128

ונאמר אמן.
אגב למי שכתב כאן קודם על 170 מיליון - אמבפה נקנה לפני שנתיים ב180, סכום שגם אנחנו הצענו למונאקו. השווי שלו היום שובר את השיא של ניימאר בהרבה.

זה לא עובד ככה. זה לא דו״ח על מכירת חמץ בפסח שמשלמים ועוברים הלאה.

בלי קשר, פייר פליי נמדד על תקופה של שלוש שנים ולא פר העברה. והוא לא עוסק ברכש אלא במאזן כללי (רוב ההוצאות של מועדון כדורגל הן לא רכש אלא משכורות).

סליחה, התכוונתי כמובן על החוק שנכנס הקיץ שאסור להוציא מעל ל100 מיליון יורו אלא אם אתה
מוכר שחקנים, בלי קשר אם עברת על הפייר פליי או לא. אני בטוח/מקווה שאם נפתח חלון הקיץ לרכוש את אמבפה קודם ירכשו אותו ואז יחשבו מה עושים. אחרי שהחייזר יפרוש הילד הזה יהיה הפנים של הכדורגל.

איזה מחלוקת יש בינו לבין ניימאר?

זה אותו אחד שנשבע אמונים לפסז’ לפני כשבועיים ? :wink:

שיביאו רק את אמפבה ולא צריך את כל השאר, נשלים מה שחסר בחורף או בקייץ הבא.

אם מביאים את אמבפה אני עושה מנוי עונה הבאה.

חזר לי קצת הצבע לפנים, לא החתמנו חלוץ נורמלי עשר שנים ויסלחו לי כל מיני מושאלים למיניהם כמו צ’יצ’ריטו ואדבאיור, או מוראטה ומריאנו שנרכשו לפי סעיף מיוחד. מישהו בקבוצה הזו מתחיל לעבוד. כמה נקודות:

1. גם אלפרדו די סטפאנו ז"ל אם יחזור מהקבר לא יוציא את קארים מההרכב, אין לי ספק בכך, זה ייקח זמן.
  2. יוביץ’ שחקן מאוד צעיר, מגוון, כובש בימין, בשמאל, בנגיחה, יש גם חצי גול במספרת, דריבל, לא רע מה שנקרא.
  3. חשבתי שהסאגה הזו תעסיק אותנו יותר זמן, כתבו בתקשורת שהחתמתו היא המסובכת ביותר מבין השלושה.
  4. ועדיין עם כל הכבוד, כבר שש שנים שלא נחת כאן גלאקטיקו שגורם לך להתרגש, מאז בייל - מחכים לך, אדן!
  5. לא מבין את הצורך הבלתי נלאה הזה לחזר אחרי מנדי כשיש גיבוי טוב כמו רגילון. הצרפתי חצי סגור בקבוצה.

כן, רק שאז הוא דיבר בעצמו ופה יש wishful thinking של עיתונאים. כמו נגיד זה:

אבל אני יכול להרגיע אותך - שניהם לא יהיו פה בעונה הבאה…

אם אני אתחיל להתייחס לכל שטות שהמתורגמן הזה רושם אני לא אסיים. מתישהו הוא גם רשם שכל שחקן NBA היום יכול להטביע מקו העונשין כמו שמייקל ירום הודו עשה בתחרות הטבעות.
לצורך העניין - בארסה לא הייתה מוכנה לפתוח את הארנק עליו, זה לא שפתאום המשחק שלו בנגיעה כבר לא נראה להם.

לא טענתי לניצחון שלנו, ציינתי שינוי מגמה. גם את הבינגואים שלה ציינתי - למרות שקוטיניו ודמבלה כרגע רחוקים מלהיות הצלחה כלשהי. עדיף לקרוא טוב יותר בפעם הבאה לפני שאתה בוחר לתקן מישהו.

יוביץ’ החלוץ הצעיר הכי טוב באירופה אחרי אמבפה.
מיליטאו הבלם הצעיר הכי טוב שיכלנו להשיג אחרי דה ליכט.

מנדי מגן שמאלי צעיר, מוכשר ופיזי. 50 מיליון יורו זה הרבה כסף. אם הוא מחליף בהרכב את מרסלו זה שווה את ההשקעה. אם הוא בא להחליף את רגילון על הספסל אז זה בזבוז כסף. מכיוון שמדובר בדרישה של זידאן אני אופטימי שהוא ייכנס להרכב וסוף סוף יהיה לנו שחקן שעושה הגנה בעמדת המגן השמאלי.

סך הכל אני מרוצה מהמטרות שלנו עד עכשיו. כמובן אנחנו תמיד משלמים “מס עודף” בגלל שאנחנו הקבוצה העשירה באירופה. שיהיה.

אגב, הייתי הראשון פה בטופיק הזה להזכיר את יוביץ’. לא נרשמה התלהבות כשהצעתי אותו… חוץ מ @Gev

אם יוביץ’ יצליח בריאל הקרדיט מגיע לי. אם לא, תאשימו את @Gev

גם כתבת את זה. יש מצב שאתה בעצם פלורנטינו פרז ואתה גונב רעיונות מכולנו?

ואני טוען שאנחנו לא תמיד מתחרים על אותם שחקנים, והם ממשיכים לעבוד יפה בשוק העברות. וזאת בלי קשר לתוצאה במגרש(קוטיניו ודמבלה). כלומר שאני לא מרגיש שיש שינוי מגמה.

ולא תקנתי אותך אלא טענתי טענה שונה משלך. להבנתי זו המהות של הפורום- להחליף דעות ולשתף במחשבות.

סליחה על ההתקטננות, אבל לדעתי אנחנו כבר כמה שנים טובות עם התנהלות נכונה ואחראית, בשוק מטורף לחלוטין. השחקנים שאנחנו קונים הם במחירים סבירים לחלוטין. לטעמי אם יוביץ’ היה נקנה ע"י אחת מהאנגליות זה היה באיזור ה80-90 מליון, אבל בפאונד. שלא נדבר על מנדי, סיטי מרחרחת אחרי מגן שמאלי כבר תקופה - יש ספק שהיא הייתה משלמת יותר מאיתנו?
בקיצור, אני חושב שפרז איש עסקים נהדר, וככזה הוא גם יודע לעשות התאמות לתקופות שונות. יש סיבות ברורות שהתנהלנו באופן זהיר בשנים האחרונות, אבל כשצריך לפתוח את הארנק יודעים לעשות את זה נהדר ונכון.