ברוח הדיון הזה מכדורגל כללי, חשבתי שיהיה נחמד להרכיב את הרכב כל הזמנים של ריאל מדריד בעידן המודרני. מוזמנים להוסיף נימוקים והסברים כמובן (ובכלל לבחור גם אם אתם לא אוהדי ריאל). לאחר שיימאס אולי נשנה את הבחירה להרכב אחר (שקשור בריאל כמובן).
חוקים:
- אף אחד פה לא בן 200 ואין טעם לבחור שחקנים שראינו במקסימום בכמה סרטונים ביוטיוב. ההרכב חייב להיות של שחקנים ששיחקו בריאל מדריד החל משנת 2000 והלאה.
- להרכב צריכים להיכנס שחקנים לפי יכולת השיא שלהם (בריאל, לא בקבוצות אחרות) ולא לפי ממוצע לאורך הקריירה בריאל, אך השיא הזה צריך להיות לאורך תקופה סבירה (כלומר לא משחק אחד), נניח שנת שיא מלאה.
- ההרכב צריך לבנות את הקבוצה הטובה ביותר שתנצח כמה שיותר משחקים, ולא את הקבוצה הגדולה ביותר או ההיסטורית ביותר.
- מינימום 4 שחקני הגנה.
- מינימום 3 שחקני קישור, ואחד מהם לפחות חייב להיות קשר אחורי.
מוזמנים להיעזר באתר הזה.
שוט!
זה ההרכב שלי:
היערות:
- רציתי במקור לשים את ריקארדו קרבאליו (שלדעתי היה מדהים) במקום וראן אבל הוא לא חלק מהדאטהבייס של האתר עזר שהשתמשתי בו.
- הייתה לי התלבטות לגבי זידאן ובייל, להוציא את אחד מהם ולהכניס את מודריץ’, אבל בסוף נשארתי בהרכב הזה כי אני מאמין ב-4-3-3 ואת זידאן אי אפשר באמת להוציא (אם כי יש לי חשש שזה הרכב התקפי מדי ולא בהכרח ינצח הרכבים קצת יותר הגנתיים).
@Raulito-7 בשנה המלאה של קרבאליו הוא לדעתי היה יותר טוב מוראן בשיאו אצלינו, ובטח מראמוס שהוא הרבה דברים, אבל מעולם לא היה אפילו הבלם הכי טוב בכל רגע נתון בקבוצה, שלא נדבר על כל הזמנים.