BREAKING: Verbal agreement reached between Nike and Barcelona! This will allow the club to enter the next window under the 1:1 rule.
BREAKING: Barcelona have reached VERBAL AGREEMENT with Nike over a new deal, with only the signatures pending. The deal will be announced after the General Assembly and income from the contract is already included in 2024-25 budget
לפי הדיוח , החתימה על ההסכם תתבצע אחרי האסיפה הקרובה.
ספורט גם דיברו על זה היום, ואז נזכרתי שכבר ששמרתי לעצמי את פירסומי השכר שלו בעבר.
מבחינת אמינות של המקור, מארקה נראה לי יותר אמין.
כל הסכומים דומים, כולל אלו של בארסהמניה אם לא לוקחים בחשבון את התשלומים לאייקס (טענה מוזרה, כי ללבנדובסקי וראפיניה ואחרים מציגים שם רק את השכר).
הסכומים כבר כוללים את התשלומים הדחוים מתקופת הקורונה.
זה הטענה שיש לי לאלו שמנסים להגן על טבאס. שנוח לו הוא משחק אותה קשוח להשגה עם הפייר פלי. שבאמת היה צריך אותו בשביל זה הוא שיחק אותה דני דין… אי אפשר להיות קשוח רק שמתחשק לך.
לא מבין איך אפשר להגן על החלאה הזה. מבחינתי זה די ברור למה הוא מנסה בכח לחסל אותנו.
אנחנו היינו צריכים אותו מול ברתומאו בגישה הזו אבל בצירוף מקרים ממש מוזר דווקא אז הוא שיחק אותה לארג ונתן לברתומאו הפושע לבזוז את המועדון.
לא לסלוח ולא לשכוח .
אם הוא היה רגלוטור טוב אז לא היינו מגיעים למצב הזה. ואם הוא היה רגולטור טוב היום אני בטוח שהיה אפשר לעזור לברצלונה בלי לתת לה יחס מיוחד.
שני דברים מההודעה הזו היו לי לא ברורים:
ההתייחסות לרווחי שיא מהעברות של שחקנים, שהסתכמו למעל 80 מיליון. האם אלה הרווחים או ההכנסות? באותה פסקה רשום שרווחים מוכרים רק אם התמורה גבוהה מהערך בספרים של השחקן. לגבי השחקנים הללו נראה שהערך בספרים די קרוב לאפס (דמבלה הופחת כמעט במלואו כי חוזה הרכישה היה בערך לתקופה שנשאר בפועל) לכן הסך מייצג את התמורה. אם על ניימאר לבדו התקבל 222 מיליון, ובניכוי ערך בספרים הרווח יהיה הרבה מעל 80 מיליון - אז מה משמעות המילה שיא?
בנוסף יש הפסד 141 מיליון שבעיקרו נובע מפוטנציאל אי גביית חוב של חלק משותפים בהשקעות מסוימות, שנאמר שזה “על פי כללי חשבונאות”. נראה לי סכומים גבוהים ביחס למה שבעבר נאמר שטרם התקבל.
כתוב במפורש שזה רווח. השתמשו במילה profit, והדגישו שזה יותר גדול מהערך בספרים.
הערך בספרים לשחקנים האלה היה נמוך, זה נכון. בין היתר זאת הסיבה שמכרו אותם ולא את פראן טורס למשל.
גם אני לא הבנתי את הקטע הזה.
Bridgeburg Invest זה קרן ליברו, אבל דיברו כל הזמן על 40M, לא על 140.
גם לא הבנתי איך מרווח תפעולי של 12 ואי גביית חוב של 141 הגיעו להפסד של 91 בלבד.
נקווה להבהרות באסיפה של הסוסיוס. אם לא, אז אני מנוי לבלוג של סוויס ראמבלר, הוא בטח יעשה ניתוח של בארסה .
לא הייתי ברור לגבי התהייה שלי- הכתבה דיברה על שיא מהעברות, אבל בשנה שבה העבירו את ניימאר לפסז’ לבטח הושג רווח גבוה יותר, כי ההכנסה הייתה 222 מיליון ובניכוי הערך בספרים זה לבטח היה הרבה מעל 80 מיליון כלומר הרווח השנה לא יכול להיות שיא.
על פניו כן, אבל על ניימאר שילמנו עשרות מיליונים מתחת לשולחן שאחר כך תפסו אותנו ושילמנו קנסות.
יכול להיות שלקחו בחשבון את הקנסות כדי להבליט את ההישג של לפורטה.
The Spanish Supreme Court has rejected Matheus Fernandes’ appeal against FC Barcelona over ‘unfair dismissal’. An initial €7.7M compensation was reduced to €731,000 by the Catalonia High Court. Signed for €8.6M in 2020, Fernandes played just 17 minutes for Barça before being dismissed in 2021.
7 מיליון זה סכום לא מבוטל.
לדעתי ה 7.7 מיליון היו חלק מהוצאות בעונה הקודמת. אם ישנו את המאזן עכשיו, הרווח התפעולי יגדל משמעותית. יכול להיות שיש לזה השפעה על הפייר פליי בינואר גם בלי קשר להסכם עם נייקי.