ת'רד הפציעות הארור: מיליטאו, מנדי ורודריגו ייעדרו לזמן רב

• זה כמו להגיד לנהג שעבר באור ירוק ומישהו שעבר באור אדום נכנס בו: ״למה לא היית מספיק זהיר?! אתה הרי יודע שמשוגעים עוברים כאן כל הזמן״.
  • תודה רבה לארבלואה שהשאיר כאן אדמה חרוכה, אבל לפחות ויניסיוס הגיע למספרים שלו.
  • ברור שהקבוצה לא נראתה מספיק טוב תחת אלונסו ושהוא איכזב, אבל לנסות להפוך את הסיפור הספציפי הזה עליו זו בדיחה. לקח החלטה מקצועית שאפשר להתווכח עליה, אבל רק להזכיר משהו קטן - ויניסיוס הוחלף בדקה ה-72 אחרי משחק די טוב שלו. חופרים על החילוף כאילו הוא הוציא את רונאלדו במחצית בחצי גמר ליגת האלופות אחרי שכבש שלושער. מגיעות לאלונסו מחיאות כפיים על הסבלנות שלו בסיטואציה עצמה וגם אחריה בזמן שויניסיוס משתולל שם כמו בהמה. רק לדמיין איך קונטה או חמום מוח אחר היו מגיבים.
  • שנים אנחנו מתלוננים שהשחקנים שלנו פרימדונות, שויניסיוס צריך לקבל בעיטה בתחת וכו׳. ואז בא מאמן שאפילו לא עושה חריש, אלא כמה צעדי הבראה בכיוון מסוים ואז עוד לוקחים את הצד של השחקנים. אז רק בלי שום תלונות על פלורנטינו בבקשה.

באיזה עולם בדיוק ויניסיוס נורמטיבי? אנצ’לוטי עשה קריירה דיי סבירה לא כי הוא היה טקטיקן גדול, אלא כי הוא ידע להכיל אנשים. אפילו את ויניסיוס. מעבר לכך דווקא מספר שחקנים של ריאל בעבד התראיינו לאחרונה ואמרו שבריאל מדריד חשוב הרבה יותר לדעת להתנהל נכון מול השחקנים ופחות לצייר מערכים על הלוח. בייל וקרוס היו אלה שאמרו את זה לאחרונה אאלט.

טוב לא רוצה להפוך את זה לאופטופיק פה אבל אני לא חולק על האנלוגיה הזאת, פשוט אני חושב שאם בחורה הולכת בסמטה חשוכה לבד זה טעות שעלולה לעלות ביוקר, וזה לא חכם למרות שזו זכותה המלאה. גם אלונסו עשה דברים שבתכלס זה זכותו אבל זה לא היה חכם.

לא, אני לא מסכים איתך, וגם דיברתי פה על זה בזמן אמת פעם אחר פעם שאנחנו לא משחקים טוב ויום יבוא ונתחיל לאבד נקודות. זה שהיינו במקום הראשון לא מרשים אותי, היכולת לא הייתה טובה.

הבעיות הגדולות מגיעות מכיוון ההנהלה, שלא יהיה ספק בכלל שאני טוען אחרת. יתרה מזאת, אני טוען שגם עוד 100 פיטורי מאמנים לא יעזרו לקבוצה החולה הזאת כי המועדון חולה מהראש והמאמנים פה הם רק בובות. היו כמה דיווחים בימים האחרונים שזה הולך להשתנות עם מוריניו אבל אני בינתיים לא אוכל את זה.

אם אדם נכנס לצומת בכניסה לערסיאדה שבה כולם עוברים באדום, לא היה זהיר ופשוט נכנס לצומת כי היה לו ירוק, אז כנראה שהוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר. אני עובד דיי סמוך לריכוז חרדי בירושלים, אני מווקא פעמיים לפני שאני נכנס לצומת גם כשיש לי ירוק. יש כאלה שלא, ולכן יש שם כל יומיים תאונה.

ארבלואה עשה עבודה טובה בזה שהוא נתן לויניסיוס לשחק ולא התעמת איתו יותר מדיי, אבל גם עליו יש לי בטן מלאה שאין לי עם מי לפתוח אותה. חבל שגם הוא לא מקבל פה מעמד של קדוש :‏)

תקרא את כל הדיון, ספציפית את החלק שדיברתי עם דור. החילוף הזה והתגובה הזאת לא הגיעו משום מקום.

צריך להעמיד דברים על דיוקם. בוודאי שבמכלול וינסיוס זה שלא צודק בסיפור הזה ושהוא צריך לקבל שתי סטירות, אבל בהינתן המצב הנוכחי וויניסיוס הוא ויניסיוס ואתה לא יכול לשנות אותו, היה צריך לדעת לנהל את המצב אחרת יותר. מאלונסו היו לי ציפיות שיהיה חכם, מויניסיוס פשוט אין לי ציפיות כאלה.

שאלתי את הצ’אט מה הוא חושב על כל הסיפור. מסתבר שזה טופיק מכוסה והוא נקרא the brilliant jerk. זו באמת שאלה בניהול כיצד צריך להתנהל עם אנשים כאלה. בהמשך שאלתי אותו יותר ספציפית על הסיפור של אלונסו וויניסיוס ואתה המסקנה שלו אתם יכולים לקרוא כאן.

חנן כל התזה הזו מבוססת על איזו הנחה שאנחנו תלויים בויניסיוס ברמה כזו שאשכרה שווה לוותר על הרבה מאוד אספקטים כדי שהוא יהיה שמח וכתוצאה מכך ישחק טוב. אני חולק על ההנחה הזו לחלוטין, בטח ובטח כשיש אמבפה.

ויני הוא לא כריסטיאנו או סטיב ג’ובס שצריך לקבל את השריטות שלהם כי הם עד כדי כך טובים. הוא לא נתון אקסוגני, הוא חלק מהמשוואה, ואם הוא לא מתיישר הוא צריך לעוף קיבינימט.

הקונטקסט שבו אלונסו הגיע הוא הדבר הכי חשוב בדיון הזה והוא גם הדבר שהכי פחות מתייחסים אליו. התקווה הייתה כה גדולה כי עצם המינוי שלו (מאמן טקטיקן שבא עם פילוסופיה מאוד מובחנת) היה סממן שפלורנטינו לא רוצה עוד מאותו הדבר. הפיצוץ הזה עם ויני הוא סך הכל מה שפיצץ לי אישית את הבועה וגרם להבנה לחלחל - פלורנטינו לא ישתנה, ולא משנה מי יהיה המאמן. ויני לא מעניין אותי אפילו קצת, העובדה שזה הוא היא רק מעין דגש סימבולי, כי זה השחקן הכי עלוב ומעצבן שיכול היה לפוצץ את הבועה הזו.

חנן גורם לי להסכים עם שביט בדיון הזה, עד לאן המצב שלי יתדרדר העונה ? מתי כל החרא הזה יגמר כבר…

מה הלאה ? זידאן ל יונייטד ?

נתחיל מסוף הציטוט, הוא צריך לעוף קיבינימט. אבל בהינתן שהוא לא עף קיבינימט והוא עדיין כאן, צריך לדעת להוציא ממנו את הטוב ביותר, ולא רק ממנו כי הוא ויניסיוס אלא מכל שחקן בסגל. האם כדאי שהוא יהיה שמח וישחק טוב? חד משמעית שכן, כי האפשרות האחרת היא שהוא לא יהיה שמח והתוצאה של זה היא שהוא מחרב את כל הקבוצה. עדיף שהוא יהיה שמח לו רק בשביל שהוא לא יהרוס הכל. ה’מחיר’ לא היה כל כך גדול, רק שלא יהפוך אותו לשחקן משלים, כזה שמוחלף כל משחק.

בסופו של דבר אתה צודק שזה תקין לחלוטין להחליט שויניסיוס מוחלף בכל משחק, אבל זה לא חכם, ואת התוצאות לכך אנחנו ראינו. כן, היה עדיף שיקפלו את ויניסיוס, אבל אלו כבר הטענות להנהלה וזה לא היה המצב הנתון. ההנהלה גיבתה את ויניסיוס ואלונסו היה צריך להתאים את עצמו לזה.

אני ראיתי את זה אחרת. אלונסו היה עוד צעצוע נוצץ, ופרז אוהב נוצצים. אלונסו מאמן צעיר שעדיין לא יכול לבוא ולהציב דרישות, כלומר בובה. הייתה לו דרישה אחת ולא כל כך גדולה, וזה קשר, הוא אפילו נקב בשם - זובימנדי. אמרו לו זובי. בשורה התחתונה - פרז התייחס אליו בסופו של דבר כמו אל כל מאמן זוטר אחר.

אני מבין את הנקודה של “להיות לכם ולא להיות צודק” בנוסף לזה שקשה להיות רס”ר בחדר הלבשה כזה, אבל זה לא נוהל נכון. לא הצליחו לפתור את זה בדלתיים סגורות וזה רק הסלים.

בבארסה זה קרה בין מסי ולוצ’ו, אבל הרצון של השחקנים לשמור על התלכיד הקבוצתי עדיין היה חשוב יותר לעומת מאבק האגו ביניהם. זה הביא עונה אחת טובה, אבל יצר בעיות בהמשך, הקלוב דה אמיגוס, היררכיה מופרזת שלא על בסיס יכולת ואי קידום צעירים מתוך שמירה על הכבוד של כולם.

ריאל הנוכחית זו קבוצה ללא שלד או קבוצתיות. מי שהכל היה אמור להיבנות סביבו הוא בת’כלס אלונסו. העובדה שפרז לא עמד מאחורי מי שהפרויקט היה שלו הכריע את דין הפרוייקט והמהות שלו.

המרכז של המבנה הקבוצתי היה אלונסו, לתת גב לשחקן בתוך חדר הלבשה לא מגובש מול המאמן היווה יריית הפתיחה לכאוס.

על זה אין חולק. שורש הבעיה שנתנו עודף גיבוי לויני וגרמו לו להרגיש שהוא מסכן ומקופח. הרבה לפני שאלונסו הגיע במועדון דחפו את הנרטיב שויניסיוס מקופח ומסכן שסובל מחוסר הערכה רק בגלל היותו שחור, וזאת למרות שהוא השחקן הטוב בעולם. אין ספק שזה שורש הבעיה.

על סמך מה אתה אומר את זה? אם היו מביאים את גווארדיולה או קלופ הייתי מבין משפט כזה, אבל אלונסו עדיין מאמן צעיר שהנחיתו עליו סגל שחקנים מאוד בעייתי ולא נשמעו לבקשות שלו. הפרויקט הזה לא של אלונסו, הפרויקט הוא של פרז.

אני אומר את זה על סמך זה שהוא היה ההחתמה הגדולה, וכל הרכשים מסביב (ברובם אפורים, ולא תואמים את הגישה של פרז) הגיעו כנראה על רקע מקצועי והדרישות של אלונסו (אולי חוץ ממסטה)

ההחתמות האלו היו הכל חוץ מדרישות של אלונסו. על טרנט שמו עין שנתיים לפני, ואת קרראס והאוסן רכשו לאחר שדיברו הרבה על הרצון לצרף שחקנים ספרדים. גם מסטה היה על הרדאר הרבה לפני, וכשפסז נכנסה לתמונה נלחצו וקנו אותו בסכום מופרך. אף אחד מהרכשים האלה לא היה של אלונסו והם היו נרכשים בכל מקרה. לאורך כל הקיץ דווח שאלונסו רוצה קשר והוא לא קיבל אחד שכזה, הוא לא קיבל את הגיבוי של ההנהלה מול הסגל וגם פוטר אחרי כמה שריקות בוז בברנבאו. מה זה אומר?

אלונסו כן הביא איתו הכי הרבה הייפ. אנחנו האוהדים האמנו שהוא האיש הנכון כדי להוביל את הפרויקט הזה, אבל לא מדובר פה בפפ או קלופ. עוד כשהשאלה מי יאמן את ריאל מדריד הייתה פתוחה כתבתי פה את הטקסט הבא:

בסופו של דבר ההנהלה לא גיבתה אותו, היו שמועות גם שהם הודיעו לו את מי הוא צריך להרכיב ‏(וזה התנאי היחיד שמוריניו הציב לריאל מדריד - הם לא יכולים להתערב לו בזה‏), ולא הביאה לו את השחקנים שהוא רוצה. לא ככה מתנהגים למאמן שהפרויקט הזה הולך להיות שלו.

זה לחלוטין יאמר להגנת אלונסו. התנאים היו לחלוטין נגדו וגם זה אגב היה ידוע מראש ‏(כתבתי את זה בפתיחה של התרד של אלונסו‏). הטענה שלי היא שבמסגרת ההחלטות שהוא כן היה יכול לקבל כדי לאפס את הקבוצה הוא קיבל את ההחלטות הלא נכונות.

אני שוב פעם אשאל, בשביל מה היה כדאי להדליק את האידיוט הזה? אגב, כל הדיון הארוך הזה ואף אחד מכם לא הזכיר את הסיבה האמיתית לחילופים הקבועים האלה. הוא ניסה להרוויח גם את רודריגו שעשה פוזות ובאותה תקופה הסכים לשחק רק קיצוני שמאלי. הפתרון של אלונסו היה שזה יבוא על הדקות של ויניסיוס. אני פשוט חושב שזה היה רעיון גרוע בהתחשב בכך שהיה ברור שויניסיוס שרק כמה חודשים לפני איבד את כדור הזהב וידוע באורך הרוח שלו לא יאהב את זה במיוחד. היה הרבה יותר כדאי אם הוא היה מעמיד את רודריגו במקומו ‏(מה שבסוף אגב קרה ורודריגו חזר לימין וגם היה טוב עד שנפצע‏), ולא היה מנסה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

בסופו של דבר זה היה אחת מהמלחמות שהרסו לאלונסו את התפקיד. אנחנו לא יודעים כמה עוד שחקנים רצו שהוא יעוף ומאיזה סיבה, אנחנו יודעים על פדה, אנחנו יודעים על אנדריק שנמחק ללא סיבה הגיונית, וגם ברהים שנמחק, אבל ויניסיוס הוא רק חלק מהסיפור של ניהול סגל לא נכון שהוביל לפיצוץ הסגל.

מאמן שהגיע אחרי שזכה באליפות בבאייר לברקוזן שהיא אנדרדוג מובהק - והיה מועדון לוזרי מובהק שאיבד את הצלחת כמה פעמים בהיסטוריה שלו בעשור האחרון - לא יכול להגיע “כבובה” או כליצן. בטח כשמדובר בשחקן עבר גדול במועדון, היו לו הצעות מכל אירופה. על חלק משחקני הרכש אפשר להתווכח, דין האוסן הוא לחלוטין בחירה שלו ומישהו שמתאים לסגנון הנעת הכדור שרצה אלונסו להנחיל בקבוצה.

העונה ארוכה עם לא מעט פציעות וברור שאלונסו ירצה להרוויח כמה שיותר שחקנים, רודריגו אמנם היה בבצורת איומה אבל סיפק רגעים יפים בעבר, סבל ממשבר בסיום 2024-25 וזה לא שוויניסיוס הוחלף - בקלאסיקו או בכלל - בילד מהנוער. זה לא שדניאל יאנייס נכנס במקומו או חורחה ססטרו. הוא הוחלף בקלאסיקו בדקה ה-72 שזה אולי קצת מוקדם אבל לגיטימי הוא לא הוציא אותו בדקה ה-60 או במחצית.

כבר כתבתי בעבר לפדה ואלוורדה לא היה שום ‘קייס’ נגד צ’אבי אלונסו. אם רצה שיעזוב - זה לחלוטין נגדו.

הוא, שזכה באליפות גרמניה לא יכל להגיע כבובה, אבל אנצ’לוטי שזכה בכל תואר אפשרי ואחד המאמנים המעוטרים בהיסטוריה כן יכול להיות בובה? ולא רק בובה, הבובה האולטימטיבית?

מאיפה אתה יודע מה הלך שם? זה לא פורסם בשום מקום. בסופו של דבר כן היה קייס פשוט אתה לא יודע פרטים עליו.

צ’אבי אלונסו מאמן בתחילת הדרך שעיצב לעצמו אופי אחר ועל כן הוא בא וניסה לשנות דברים. קרלו אנצ’לוטי בחר את דרך ההתנהלות שלו עוד ב-2002 כיס-מין של סיליביו ברלוסקוני במילאן כשהוא אמר לו לשחק עם שני חלוצים, מה שהגיוני אגב.

די ברור מה הפריע לפדה ואלוורדה נו באמת לא צריך להיות חפרפרת בוולדבבאס.
1.הוא שיחק חרא כל חצי העונה הראשון כקשר 2.הוא נאלץ לשחק לעתים כמגן ימני.
באסה, אבל גם קרלו אנצ’לוטי האהוב ביקש ממנו לעשות את זה, והגיוני שיבקשו ממנו לעשות את זה כשמגן אחד חוזר מפציעה אכזרית ושוב פצוע והמגן השני גם מושבת ולא התאקלם.
באחד המשחקים ראול אסנסיו פתח כמגן ימני כדי שפדה יהיה מרוצה, גם היה נזק במרכז ההגנה, וגם סבלנו מכך שאסנסיו לא מניע טוב את הכדור.

לא תמיד מקבלים את כל מה שרוצים ברכש, ז’וזה מוריניו אמר שרצה להביא את גארת’ בייל כבר שהוא אימן את ריאל מדריד וזה לא הסתייע, ברור שמדובר ברכש מסובן, אבל עדיין. אז מה?

שורה תחתונה אפשר להתפלסף עד מחר, אתה מצדד בוויניסיוס, ‘סימנת’ את אלונסו, גם כשהצגתי פה לפני כמה חודשים את ה-XG שלנו מכל המשחקים בעידן אלונסו התעלמת, אתה גם לא מודה שההגנה הייתה יציבה והיה קשה מאוד להגיע נגדינו למצבים.

הצחקת את פלורנטינו.

יפה שכתבת שזה ברור ואז סתרת את הטענה שלך בעצמך באותה נשימה. זה לא כל כך ברור שזו הסיבה אם גם אנצ’לוטי עשה את זה ולא היו בעיות, כן? פדה מילא מספר תפקידים תחת אנצ’לוטי ומעולם לא שמענו ציוץ ממנו, למה פתאום שפדה יתהפך אחרי כמה משחקים שבהם הוא שיחק מגן ימני כשהקבוצה הייתה במשבר? ובנוסף לזה, למה הוא שיחק חרא כקשר? מה היו הסיבות לכך? ממש לא ברור שאלו הן הסיבות.

בא לי לדפוק את הראש בקיר. איך הגעת למסקנה הזאת???

דווקא בגלל שויניסיוס בעייתי אני מצפה מאלונסו להיות החכם. מויניסיוס בכלל אין לי ציפיות. אתה מצליח להבין את זה?

אני מוכן לפתוח טענה טענה שיש לי על אלונסו. כשהוא הגיע הייתי בהייפ מטורף ורציתי להאמין שהוא הולך לפתור את כל הבעיות למרות כל הקשיים, לא הייתה לי שום סיבה ‘לסמן’ אותו, וכשראיתי איך הקבוצה משחקת שבוע אחרי שבוע וקיבלתי סטירה לפרצוף משחק אחרי משחק דעתי השתנתה.

כמו כן אני אכתוב שוב, אני לא חושב לרגע שהוא הסיבה המרכזית לבעיות שלנו אלא ההנהלה שעושה הרבה נזקים למועדון. פשוט שבמרחב שלו הוא לקח החלטות רעות שהרסו עוד יותר.

???

אשמח שתראה לי איפה רשמתי אחרת.

ההגנה שלנו הייתה מאוד טובה עד שהתחילו הפציעות והכל הסתבך.

בכללי דור הייתי מאוד שמח אם נשאיר את הדיון הזה ברמה יותר גבוהה ונתעסק נטו בטיעון נורמליים. מקודם זה ירד לפסים האלה ולא יצא מזה כלום. טיעונים של “אתה מצדד בויניסיוס” ו"אתה סימנת את אלונסו" הם מאוד קלים אבל גם ברמה מאוד נמוכה.

מה זה משנה מה היו הסיבות? אתה מפספס לגמריי את הנקודה. הוא לא חייב לתת לויני סיבות! הוא לא צריך להצדיק את החילופים שלו. אולי הוא רצה לתת לשחקן אחר דקות, אולי הוא רצה לעשות שינוי טקטי, אולי הוא רצה שחקן טרי שיבצע פעולות של לחץ והגנה. כל זה לא משנה-זאת החלטה שלו וזהו.

חוץ מזה, שוב אתה מתבלבל. רודריגו לא עשה שום פוזות לריאל מדריד. כבר שנים שרודריגו חתום על כמה רגעים אייקונים בהיסטוריה של ריאל מדריד, והוא עדיין שחקן רוטציה לא מוערך. לא תראה אותו עושה פרצופים על המגרש, לא תראה אותו מתלונן בחילופים, לא תראה אותו רב עם שחקנים ומתריס נגד הקהל, לא תראה אותו לא עושה פעולות הגנה, ולא תראה אותו מדבר בתקשורת.

100% של קלאס לדעתי בשנים האחרונות עם ריאל מדריד.

סבבה אז הוא לא היה חייב לתת לויני סיבות, ויני התפוצץ, ואלונסו מצא את עצמו בבית. לזה קוראים צודק אבל טיפש. אני ציפיתי מאלונסו ליותר, שיהיה חכם, וידע לא להיכנס לקטנות מול שחקנים, בטח מול שחקנים עם מוח בגודל של פוטון.

זה עובדתית לא נכון. אתה יכול לחפש לבד מה היה, אני לא הולך לעשות את זה שוב. בכל מקרה זה לא הדיון כרגע.

לזה קוראים פרס טיפש לא אלונסו, זכותו של מאמן לעמוד על שלו ולא לסטות מהדרך שלו, המושתן הזה מחריב לנו כבר עונה שנייה ברציפות.
מת לראות את הפיצוץ ביני ויני למוריניו, זה הולך להיות מאוד מעניין.

שמתי לב שיש לך קטע כזה בדיונים כשמביאים לך קונטרה או מבקשים ממך להוכיח משהו, או שאתה מתוודה ואומר שאתה לא מבין לעומק בנושא, או שאתה לא מוכן להוכיח.

אנחנו מנהלים פה דיון. תן הוכחות ותגבה מה שאתה אומר.

לא, לזה קוראים מועדון רקוב עם ניהול כושל ומאמן מעולה שלא צריך להיות שם. לויני אגב קוראים קוף.

Real Madrid Star Demands Position Change Next Season, per Report .

תעשה גוגל, לא כזה מסובך.

בקיץ הקודם פורסם שהוא לא מעוניין לשחק יותר בכנף ימין, ובגלל זה איבד את המקום בהרכב בתחילת העונה. בדקות שכן שיחק הוא שיחק בכנף שמאל כשהחליף את ויני דיי בקביעות. מתישהו, לא זוכר בדיוק וזה גם לא משנה, הוא כן חזר לשחק בימין וגם היה טוב שם. הנקודה היא שהוא כן ביקש לשחק בשמאל בלבד לתקופה מסוימת. בכל מקרה אזכיר שוב שזה לא הדיון כרגע ולא כדאי להתפזר.

בקיצור הדיון הזה חוזר במעגלים. אתם מתעקשים שזו זכותו של אלונסו להחליף אותו. אני מסביר שוב ושוב למה זה לא חכם, אתם בתגובה עונים לי שזו זכותו המוצדקת. אני שוב אומר שאכן זו זכותו אבל החלטה לא חכמה, ואז אתם אומר ויני טיפש והמועדון רקוב. אני אומר שהמצב הזה היה ידוע מראש והיה צריך להתכונן לזה, ואז אתם אומרים לי שזו זכותו.

זה שזה זכותו של מאמן לקחת החלטה לא הופכת אותה לנכונה. יש משפט שאומר אל תהיה צודק תהיה חכם, וזה הפוך בדיוק ממה שאלונסו עשה.

“Per report”. כשהוא יחרבן על המועדון בפומבי כמו ויניסיוס נדבר.

לגבי החילוף עצמו, שוב, זו הייתה החלטה לגיטימית גם אם משכללים את ה״חוכמה״ שבה צריך לנהוג עם כוכבים. הוא לא החליף אותו במחצית ולא ספסל אותו ברבע גמר ליגת האלופות. היינו ביתרון 20 דקות לסיום, רצינו לשמור על התוצאה, מתבקש שיצא שחקן התקפה וזה היה הוא או אמבפה. הסיטואציה הזאת הועצמה רק בגלל התגובה שלו. אם הוא יורד לספסל ואפילו מוסיף פרצוף או תנועת מחאה, אף אחד לא מדבר על זה אחרי יומיים. אבל זה היה כל כך לא פרופורציונלי, על סף הגרוטסקי, הבנאדם חטף שם התקף זעם על כלום.

תקרא שוב פעם את ההודעה הזאת

בקצרה, הוא החליף אותו באופן קבוע, זה לא היה חילוף חד פעמי.